Biliyorum çok saçma ama hala unutamıyorum var mı unutmanın bir yolu aptal gibi karşılıksız sevilirmi?

Arkadaşlarım aracılığıyla tanıştığım bir uzak mesafeli ilişkim oldu 6 ay flört arkadaş 3 ay sevgili kaldık. sadece flörtken bir kere gördüm yüzünü ayrılmamın nedeni son zamanlarda ilgisiz olmasıydı ama onun bazı içe kapanma dönemleri oluyor flörtkende ara vermiştik tekrar bir şekilde konuştuk ve sevgili olduk sonra yine aynı döneme girdik ve sadece dediği şey kendimle ilgili sıkıntılar ama ailemle veya arkadaşlarınla değil senle de ilgili değil diyo sevgili oluncada ara veremedi tabi sevgililik döneminde yaşadığı şehire 3 kere gittim çalıştığım yer dolayısıyla ama yanıma gelemedi dediğine göre işlerinden dolayı ama artık dayanamadım hem ilgisizlik hem bu çevrem sevse gelirdi dedi çok üstüme geldiler ayrıldım ama ilk sevgilimdi ve hala özlüyorum özlememek için takipten çıktım çünkü gördükçe canım yanıyordu ama değişmem diyor yapım bu diyor seven adam ilgisiz olmazki çok şey istemiyorum biraz ilgi sadece onu ondan çok düşündüğümü kendide biliyor 6 ay geçti ayrılalı kafayı yiycem canım çok yanıyor resmine baktıkça ağlıyorum onunla yapamam çünkü yine aynı acıyı varken yok hissini çekemem o değişmeden ama onsuz hiç yapamıyorum

Biliyorum çok saçma ama hala unutamıyorum var mı unutmanın bir yolu aptal gibi karşılıksız sevilirmi?