Biriyle tanışmıştık olmadı, 2 yıl sonra tekrar karşılaştık ama ben aşırı hoşlanıyordum aşık gibi neyse..
Bana yeni ayrılık yaşadığını söylemedi biz tekrar flörtleştik sonra öğrendim bir ay sonra. aşk acısı çekme aşamasında falan, tabi ben kabullenmeyip ayrıldım sonra tekrar iletişim kurduk ama sevgili değildik sonra benden çok etkilendiğini falan söyledi ben yine kestim konuşmayı çünkü kalbim çok kırılmıştı
aradan aylar geçti hala çok üzgün olduğum günlerde aklıma geliyor saçma değil mi abi ya gelse kabul etmem zaten de.. neyse yine üzgün olduğum bir gün yoksa gelmez aklıma
Bana yeni ayrılık yaşadığını söylemedi biz tekrar flörtleştik sonra öğrendim bir ay sonra. aşk acısı çekme aşamasında falan, tabi ben kabullenmeyip ayrıldım sonra tekrar iletişim kurduk ama sevgili değildik sonra benden çok etkilendiğini falan söyledi ben yine kestim konuşmayı çünkü kalbim çok kırılmıştı
aradan aylar geçti hala çok üzgün olduğum günlerde aklıma geliyor saçma değil mi abi ya gelse kabul etmem zaten de.. neyse yine üzgün olduğum bir gün yoksa gelmez aklıma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En iyisini yapmışsın,
Aşk acısını seninle atlatmak istiyor belli ki, kimsenin yara bandı olma sakın.
Kendi içinde bitirsin eski yaşadığı ilişkiyi önce.
O insanla bir daha da yakınlaşma çünküü bencil birisi belli ki
aslında benden hoşlanıyordu en ilk tanıştığımızda da ama ben bana yalan söylemesine tahammül edemedim ve çok iyi niyetliydim, en başta bilsem hiç konuşmazdım zaten anlaşılacak hiçbir yönü yok, bugün üzgündüm biraz aklıma geldi yoksa pek tınlamıyorum. Hatta bana Egoist dünyayı etrafında sanıyorsun diyen o 😂
Kendi kendine acincektiriyosun
Yani ortada bir saçmalık var