Evet
Hayır
Bana göre değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevdiğim dediğim insan, hayatında ben olsam da olmasam da kimleri takip etmesine hür iradesiyle karar vermesi gereken kişidir. "Onu takip etme, şunu niye takip ediyorsun?" Gibi sorular benlik değil. Karşısındaki insanı seven insan zaten yanına kralı gelse dönüp bakmaz bir başkasına. Keza sosyal medyada da gereksiz hesapları takip etmez.
Cevap
29Cevap
Takip ettiği kişilere göre karışım.
Hayır karışmam
Hayır pek karışmam gadası
Hoşuma gitmeyen kişileri takip ederse karışırım tabi
Ben karışır isem, ortalık karışır. Benim tavrımı vs bilen önüne gelen kişileri takip etmez.
Dakika başı napıyor kiminle konuşuyor kiminle takipleşiyor diye düşünüp tedirgin olacaksam o kişiyle neden sevgili olayım ki? Bu ilişkiden çıkıp işkenceye döner ikimizin içinde. Güvenmediğim bir insan ile sevgili olmam.
bakmiyim bi şey yapıyorsa da haberim olmasın diyorsun :D
@you4myselfcontrol bir şey yapacağından şüphelendiğim bir insan ile niye sevgili olayım zaten? Ben zaten kolay sevgili olmam kimseyle.
yahu senin şüphelenip şüphelenmemenle mi yapıyor, bu kadar kendinizi kandırmayın. "o yapmaz ya" dersin ama bu gözünü kapatıp hiçbi yaptığına bakmamak demek değildir. o da bi insan, kimseye %100 kefil olamazsın
Tamam sen kendine kısıtlayıcı ve güvensiz birini bul madem.
güvensizlikle alakası yok. adriana lima güzelliğini dünyaya kanıtladı ama aldatıldı. nice futbolcular çocuklarının anneleri tarafından aldatıldı. kendine güveniyorsun diye karşı taraf "aa aldatmiyim o zaman" demiyor. bakarsın tanımadığı karsi cinseleri takip ediyorsa hala yeni insanlarla tanışıyor kendini kapatmamış demektir. eee arayışı sürüyorsa eyvallah dersin çekilirsin.
O zaman ilişki yapmam daha iyi. Kim napıyor, kiminle konuşuyor, kiminle görüşüyor vs diye düşümekle, denetlemekle uğraşamam ben, işim gücüm var. Aldatırsa da aldatır napim yani dünyanın sonu mu.
Demek ki doğru kişi değildir yapacak bir şey yok yani.
sonu değil de karşı taraf ekleşmeye tanışmaya devam ediyorsa bunu bilmek hakkın, o yüzden bakarsın. hem senden güvence alacak hem de istediği gibi yeni erkeklerle tanışacak sosyal medyadan sen de "aşkım tanış sen ben bakmıyorum kim oldukların" diyeceksin. çok saçma yani
Bir iş çevirirse inan her halükarda haberim olur. Aklı skinde olduğu için beynini kullanmayı unutup ayakta uyutulan o aptal erkeklerden değilim ben.
Normal şartlarda muhatap olduğu tarzda insanlarla takipleşmesine karışmam. Ama yolda gördüğümde hayırdır diye soracağım insanlarla takipleşmesine karışırım tabi ki.
Karismam hesabi bende var ama karismam çünkü o kimj ekliceni eklemiceni hayatında ben varken bilir bilmezsede ben hayatında olmam zaten onu çıkart falan ne demek ya aklı varsa eklemez bile manitası varken
Beni rahatsız eden bir şeyler gördüğüm zaman sevdiğime bunu söylerim. Telefonunu elime alıp sosyal medya hesaplarına girmem karıştırmam
Bilmiyorum umursamam sanırım, o da bana karışmasın isterim. Aramızda bu kadar güvenin de olacağını düşünüyorum.
karışmam ama bakarım eğer yeni kızlar ekliyorsa yolundan çekilirim kalabalık yapmam üzülsem de. belli ki yeni kızlar istiyor ve ben üzülmiyim diye ayrılamıyor, onun yapamadığını ben yaparım. önemli olan mutlu olacağı insanlarla konuşması
karışmam zaten eğer sevgilimse neyi takip edip etmeyeceğini bilir ha bilmiyorsa sıkıntı çıkabilir
Ne o benimkilere karışabilir ne de ben onunkilerine
istediği erkeği eklesin kabul etsin diyosun
Ben ona güvendikten sonra gerisi benim umrumda olmaz abla @you4myselfcontrol
hahahahhahah insanlara %100 güvenip kefil olman güzelmiş. disney masalında yaşıyorsun sanırım. benim nerimanım yapmazz kimi eklerse eklesin konuşmaaazz
Yaw kardes sanane ya hasbinallah gelmişsin yorumuma yorum yapıyorsun
Cidden 59 yaşındamısın bu arada sevgilim yok.
Sevmediğim insanları akrabaları ve erkeklere genel de karışırım.
Erkek ise yakın akraba degilse karışırım tabi
Sevgilim yok ki karışayim
Benim için abaza kesjmsijniz
Yok Ergen daha inmedi inmesi için birşeyler yaşamış olmam lazım fake diyor bide bana diyene bak 😂 senin fotoğrafın nerede gootune falan kaçtı sanırım
Abuk subuk tipleri takip ediyorsa karışırım
Tabikide evtt😡
Hiç gerek yok bence
Karışırım büyük bir zevkle
Hayır amca istediğini eder yani
Evet karışırım. Hatta engel bile atarım. 🤤
Listeye bi göz atarım.
Güveniyorsam hayır güvenmiyorsam hangi sevgili 🤔
karışırım o da karışabilir
karışırım o da karışabilir
Karıştırmam haddi değildir
Hayir ama merak ederim ama
Karışmayım da aklını mı çelsinler
tabiki de hayır
Evet elbette karışırım.😄
35 de fazla 17 gbisin
Hiç bakmadım bu güne kadar bir kez bile
bakmadığında aldatılsan bile haberin olmuyor iyi taktik
Öyle bir şüphem olmadı hiç
bakmazsan görmezsin zaten
Evet karisirim😀😀😀😀
Sanane canım ne yaparsam yaparim
Ne oldu kiz kudurdunmu sen😀😀
Canim benim hep yanlışlıkla oluyor zaten babanla annen de seni yanlışlıkla yapmış 😂😂😂
Oy oy tamam aşkım tamam bebeğim h, a, v... lama sesin kısılacak😀😀😀
Öptüm tamam dudağından hisset sen😂😂
Tabii ki karışırım
Kimi takip ederse etsin
Karışırım
hayır karışmam
Karışmıyorum
Bazı bazı 😀
Karışırım
Evet
Evet
Bittabi