Arkadaşıdır takipleşir , dıdısının dıdısından tanıdıktır olabilir ama gidip de özellikle minicik eteğini giyip poposu gözükene kadar oynayan , aşırı dekolteli bikinili pozları olan tiktok tarzı yerlerin bök yemesiyle takipçi kasmış kızları takip etmesi sizin için sorun olur muydu? Aynı şekilde erkeklere de soruyorum sevgiliniz sizi çok sevdiğini söylediği halde gidip de instagramda sürekli üstü çıplak sadece boxer giyerek fotoğraf paylaşan erkekleri takip ediyorsa aman canım takip ederse etsin der miydiniz?
Soruyorum çünkü delirmek üzereyim acaba üstüne çok mu gidiyorum diyorum. Daha yeni gitmiş elin g tünü bşını sallaya sallaya oynayan kızını takibe almış hayır yani bana gelip aman aşkım açık giyinme aman aşkım üstünü düzelteyim diyen bir insan kendisi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Karışmam çünkü öyle birini takil edenle sevgili olmam, erkeğimin duruşu ağırlığı olmalı
Tanışırken dur bir sosyal medya kontrolü yapayım demedim ve tanışıp sevgili olduktan sonra aklıma takipçilerini , takip ettiklerini kontrol etmek gelmedi ama ilişki ilerleyince dedim ki dur bir bakayım çünkü ben uzun zamandır instagramda aktif değilim ee bir de çocuk da değiliz şifre isteme olaylarına da girmedik. Neyse gördüğüm kadınlar hoşuma gitmedi bende ona söyledim hayatında ben varsam bunlar hoş değil dedim tek tek yanımds çıkardı bende arada kontrol eder hale gelmiştim bugün bir baktım yine bir kızı takibe almış kızın 40.000 küsür takipçisi var anladığım kadarıyla tiktok zımbırtısının ürünü.. sürekli açık saçık videolarını paylaşıyor beni çok rahatsız etti o görüntüler. Takip etmesin zaten keşfette orads burada izliyordur illa ki ams gidip de takip etmesine kızıyorum.
Haram haram bi kere , sizede ihanet direkt bitsin bu ilişki
Yokk
Karışırım.
Karışmam
İkiyüzlü erkek
Evet