Aşk İlişkileri Sizce günün birinde herkes "Daha önce hiç böyle sevmedim." diyebilecek mi? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Aşk #İlişkileri Şu cümleyi en az bir kişi için, karşılıklı olarak herkes söyleyebilecek mi sizce, ne dersiniz?( Tamamen insanlık namına soruyorum 😄)🍎#tubasueda 🍀🍀 Sizce günün birinde herkes "Daha önce hiç böyle sevmedim." diyebilecek mi? Cevapla Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Derler bence. 1 2 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkürler Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim Yorumla
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sanki bu cümle pek kimseden duyulmayacak 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Umarım olur bir gün 1 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Herkes diyor ama hangisi sahici bilinmez 1 0 Yorumla
Nestleseverxxx Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Böyle bir aşk görülmemiş dünyada... 1 1 Yorumla Nestleseverxxx +1 yıl Dedirten sevdalar olacak elbet ama parmakla sayılacak kadar Yorumla
Heyecanlandıran Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 77% +1 yıl Herkes diyemez ama illaki bazıları diyecek 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar