Bu evlilikte kusur kimde?

Eşimi ve beni gerçekten olduğu gibi yazıyorum lütfen okuyun ve kusur kimde siz söyleyin.
Uykuyu seven bir kadınım. sabah zor uyanıyorum ama uyanıyorum kahvaltisiz göndermem işe.
Ütüsünü yapıyorum kendi hiç yapmaz.
Dirdirim yoktur çünkü buna enerjim yok sevmiyorum tatsızlıgi çoğu şeyi görmezden geliyorum.
Çocuk akşama kadar benimle ben bakıyorum ki akşam eşim gelince bile baban yoruldu evladım diyip yine ben oyalamaya calisiyorum
Mutfağım yağlı pis asla bırakmam fakat evim dağılıyor. Çünkü evde küçük çocuğum var.
VE EŞİME GELELİM. eve geldiğinde direkt bu ne kalabalık ya toplasaydin şu evi diye söylenir. Yemek yer eline sağlık demez. Benm yaptığım hiç bişeyi gözü görmez en olmadık şeye takılıp bana kızar. Örneğin eve gelir yemeği hazır ben duş almışım güzel giyinmisim soğan kokmayim diye. Güler yüzle karşılıyorum. Onun takıldığı şey çocuğun oyuncakları neden etrafta der... Yemeği yer ısrarla güzel mi diye sorarım çünkü takdir etmiyo. Güzel değilse anında yüzü ekşir yemiyorum der. Güzelse de ne olacaktı iyi işte der.
Bir gün hediye almisligi yok. İsteklerimi alıyor ama kendi kendune bir gün şu kadına bir çorap alayim da mutlu olsun demez. Güzel sözler söylese ben çok daha severek yapicam herşeyi.
Üzerimde hep eşimin stresi var. Dışarda ayağım takılsa önüne baksana diye insan içinde kızar. Hata yapmayım diye tedirgin olunca daha çok hata yapıyorum... Evi bazen süpüruyom silmiyorum hergun. Ve bana sanki sildin mi de diye alaylı konuşuyor kendimi bir işe yaramaz hissediyorum. Ne yapmam lazm?
Güncellemeler
+1 yıl
Evlendigimizden beri borç ödüyor maaşı yetmiyor memur bide ne ev var ne araba nede bir tane bilezik. Alyansimi bile yedi. Konusunu açınca köylerdeki kadınları örnek veriyor ben nankormüşüm. Bir defa tatil yapmadık mesela 9 yıldır bir defa gitmedik bir otele eskiden bu kadar pahalı degildi
Bu evlilikte kusur kimde?