Psikolojim çok kötü atlatılmıyor evlenmeyi artık düşünmüyorum?

5.6 ay bir kızla konuştum her gün görüntülü konuştuk ağlamalarını acılarını her şeyini gördüm dinledim aramızda bir bağ olacağını düşündüm oda öyle hissettirdi bi ara oda öyle konuştu aşırı derecede bağlandım onunla konuşmadığım zaman sesini duymadığım zaman mutsuz enerjim düşük olmaya başladı her morali bozuk olduğunda beni aradı konuştuk bazen olmayacağını kötü şeyler yaşadığını hep söyledi bizden olmaz dedi ama benim ısrarım isteğiim ona iyi geldi yanında olduğumu her zamanda olacağımı söyledim halini hatırını sormadığım bir gün olmamıştı ufak konuşmada olsa hep onunla konuşurdum kızın eski nışanlısı şimdi onunla görüşmek istemiş sevgilisi falan olmadığını söylüyor birisiyle görüşmek istemediğini söylüyor ama onu unutamadığıını söylüyor ben kenarda kaldım bana ümit verdi kendisine alıştırdı kitap okuyorum artık onun sayesinde onsuz bir boşluktayım 1.5 haftadır konuşmuyoruz ama içim soğumuyor resmen her yerden çıkardım onu görmemek için hatırlamamak için unutmak için ona hep onunla evleneceğimi söylerdim o ise buna karşılık verirdi şimdi ise gitmek istedi tercihi değişince ya da alay etti makarar yaptı kızdım ona neden böyle bir şey yaptığını sordum günahım neydi dedim değdimi canının sıkıntısını gidermeye dedim sitem ettim çok yolda görürse selam vermemesini söyledim cevap bile yazmadı bir şey diyemedi ya da umursamadı. Onu unutamıyorum o benim gözümde karşıma çıkabilecek en güzel gülüşe sahip olan birisiydi onu hep yanımda hayal etmiştim şimdi ise sadece hayali ile yetiniyorum insanlara kızlara artık güvenmiyorum evlenmek istemiyorum herkes gözüme sahtekar yalancıymış gibi geliyor yalın konserine gittim dayanamadım ona bir parçayı vdeo çekip attım psikolojim bir şey söylemedi çok kötü eski enerjim yok evlenmeyi artık düşünmüyorum hayatı yaşayıp tüm istediklerimi yapıp yanlız ölmeyi düşünüyorum. Bir motor alıp ölüme en yakın yolda hayatımı devam ettirmeyi düşünüyorum Yıllarda geçse bir taraflarda ondan bir şeyler kalacak çünkü biliyorum çok mutsuzum. Ben ona hep yanında olacağımı ona kıyamadığımı söylerdim şimdi ise..

Psikolojim çok kötü atlatılmıyor evlenmeyi artık düşünmüyorum?