“Sevgiyi gerçek kılan şey mücadeledir. Sevdiklerini kadere bırakamazsın.” 🪬🌸

“Sevgiyi gerçek kılan şey mücadeledir. Sevdiklerini kadere bırakamazsın.” 🪬🌸

Sevdiğim kişiyi kaderin ellerine bırakmazdım tabi ki zaten ben kadere inanmıyorum hiç bir zaman. benim için bir şey oluyorsa zaten o biz çabaladığımız için oluyordur ama aşık olduğum kadını kesinlikle şansa bırakmak istemezdim ben hiç bir şekilde yani kendim elde etmek isterdim onun için uğraşırdım çabalardım bu yüzden de kadere ya da şansa bırakmam kontrol bende olsun isterdim yani sonuna kadar mücadele ederdim ki bir ilişkide bence olması gereken en önemli şey budur yani bir şeyi seversen onu korursun fedakarlık olmadan da kazanamazsın bu yüzden de ilişkilerde mücadele etmek çok önemlidir. günümüzde ki ilişkilerin zaten bence en büyük sorunu zaten bu yani kimse kimse için mücadele etmiyor ya da uğraşmıyor en küçük bir tartışmada ya da kıskançlık da ya da ilk engelde birbirlerinden vaz geçebiliyorlar maalesef. bu yüzden de kaybediyorlar bence aşlarını ya da birbirlerini.
Bir kere yanına giderim bir tercih yapmasını beklerim herşeyden önce sağlıklı bir sohbet beklerim.
Reddedilsem bile asla tavır almam ama ilk sağlıklı sohbet herşeyin dönüm noktasıdır.
Aylar önce bi kağıda numara yazıp tanışmak istediğimi belirttim bir kıza dedimki dinle en azından.
Dönüş yapmadı.
Sustu.
Şimdi bana inanmayı seçenle feyk hesaptan storilerimizi izliyor bilgisi geldi 👍😂
Kimse kimsenin yokuşlarındâ yormasın kendini erkek kız farketmez.
Ha diyosanızki kendime saygım yok buyrun kendinizi kepaze edebilirsiniz.
Kendini bilen kişinin asla kaybetmeyeceğinide unutmamanız dileğiyle.
Hayattan daha güçlü olacağım bir gün kader bana kendisi verecek kızımı
https://www.youtube.com/embed/ufe3GF1H8NUCevap
3Cevap
Sevdiğimi kaderinin eline bırakırım eğer o öyle olsun istiyorsa, zorlamam. Kendi isteğimle kimseyi yarı yolda bırakmam.
İnsan sinandikca değişir, intihana tabi tutuldukca değişir.. o yüzden cevabı değişken soru.. koşullar, şartlar önemli..
Kadere değil, ederine bıraktım. Çabaladım, çok sabrettim ama değmezmiş.
insanların birbiri ile karşılaşması kader , sonra ki süreç kendi gayretleri ile ilerler bence
Hayır mücadele ederdim
Savaşırım sevdiğim için
Şartlara gore
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?