Genelde sitede sevmek mi sevilmekmi diye soruluyor bende başka bir dille sormak istedim.
Görüşlerinizi bekliyorum 😊
Görüşlerinizi bekliyorum 😊
Beni seveni sectim. Zamanla kendine asik etti. Simdi ben ondan cok seviyorum ve sanki benden acisini alircasina sevgime nankörce karsilik veriyor. Kisacasi erkeklerin gözünde ulasilamaz oldugun sürece degerlisin.
Beni seveni seçerim sevmeye çalışırım benim sevdiğim beni sevmiyorsa zorla güzellik olmaz. :)
cok karmasik bir durum beni seveni secerdim ama sevdiginden asla emin olmuyacagim icin emin oldugum kendi sevdigimi secerdim... kafa pert oldu
Önce Allah ı sevsin sonra beni ben zaten severim onu :)
Cevap
19Cevap
Kendi sevdigimde beni seviyorsa onu. Ha yok sevmiyorsa mutlaka karsilikli seveni bulurum
İnan bu durumdayım sevdiğim gelmek istemiyor, beni seveneyse ulaşamıyorum, ama tercihim beni seven
Sevene can feda, adres belli.
Beni seveni bin defa daha fazla sevmeye çalışırım, sevgimi de seçimimi de fazlasıyla haketmiştir..
Şimdi sevdiğim beni sevmiyorsa sevdiğimi seçmem, beni seveni sevmeye çalışırım
Sevdiğim kişi beni sevmiyosa seçmeme gerek yok. Seveni seçerim.
beni seveni bende severim genelde vicdan yapıyorum heralde bilmiyorum degişik
Sevdigimi secerim sevildigimden hic bir zaman emin olamadım ama sevdigimi bilirim
Maalesef ikisi olmuyor çift olmak gerek aynı yöne bakmak gerek yoksa dikisler tutmaz illa sokulur :)
Sevmedigim biri beni sevse nolcak bende baska bir dille cevap verdim :D
tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan muhabbeti gibi Horoz ne diyor acaba :D
benim sevdiğim olsa o beni sevmiyo öyle hayat çekilmez, beni seven olsa ben onu sevmiyorum yine o hayat çekilmez en iyisi ikiside olsun :))
dünya acımasız bir hal aldığı için artık sevdiğimizi değil sevenimizi seçiyoruz
memeleri büyük olanı seçerim
hahahah
beni seveni sectim çok mutluyum şukurler olsun :)
İnsan olanı Hak edeni
#Just.
Hep sevdiğimi seçtim pişmanım 😢
Sevmem gerekir yoksa eziyet olur bana
Seveni çünkü sevenin halinden seven anlar :)
sevgi emek ister beni seveni seçerdim
İkisi de karşılıklı olmadığı sürece keyif vermez.
O anki ruh halime göre değişir
Artık kimseyi istemiyorum
sevdigimi
hiç birini :D
Sevdiğimi ^^
O an bir gelsin de.
beni seveni
Beni seveni tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar