AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İmkansız anlaşmazı yani aslan kadınının o egoistiligi kendini begenmişligi ben istedigimi elde ederim kafası hep bi ezikleme üstünlük kurma isteginden dolayı yengeö erkegi buna bi yere ladar müsade edip sonra tüm herşeyi patlatır (yaşandı)
Aslan kadınıyım gram egom yok. Nefret ettiğim insanlara karşı var sadece. Gururum biraz var. Ondada kavga edersek sucluysam yine özür dilerim alttanda alırım fakat ağır birşeyse o yazarsa yazarım.
Benim tanıdkgım tüm asşam kadınları ilişkim dahil elde edene kadar mükemmeller sonra salıyolar bilmiyorum aşko yükselenden etkilenşyor olabilirsin ama bir yengeç erkegi olarak 11 burçla ilişkim oldu aslan benlik degil anlaşamadık
Sana denk gelenler öyledir. Var aslan arkadaşlarım. Her aslan aynı değil. Bazıları çok egoist seni küçük görür. Mesela ben öyle yapmam ilgiyide veririm sevgiyide. Genelde karşı taraf vermez. Bir süre sonra karşılık alamayinca ugrasmam engellerim.
Anladım yğkselenden falan etkileniyosun aşko sanırım yani hiç aslan gibi degilsin benim gördüklerim hep egoist ezikliyem tipler hxhahahs. Krndileti kezo gibi ezikliyolar falan
Eziklemem ama ben yönetmeyi biraz severim. Baskı mantiginda demiyorum. Yani bebekmis gibi severim. Tam anlatamadım ama sahiplenirim yani. Baskiyida hiç sevmem.
Anladım aşko güzel tatlı seviyon sanırım sen aslan gibi degilsin 😃 iyi aslandan bi yönetme özelligi geldi güzel 😃
Egolanmak eğer erkeği asagilamak değer vermemekse zaten sevmiyodur
Çok akıllo sanıyolar kendilerini falan ya o havaları çok komik geliyor xhajhaha libidoları orta ama ne çok ne az tam kıvamında o konuda begeniyorum
Bazıları ciddi akıllı ama bazıları egoist evet. Ama akıllı olan bir aslan kadını egoist olmaz. Gerçek aslanın egosu düşmanlarına olur sevdiklerine değil.
Anladım aşko aslan burcu hakkında senden çok şey ögrendim teşekkür edwrim 🙏
Rica ederim asko bundan sonra ona göre tercih edersin
Ben tercihimi yine
Kova
Yay
Terazi kadını olarak yapcam 😃
Teklif var ısrar yok 😀
Aşko aslan zor yani ben mutlu olamıyorum xhahhahs denedim olmuyor 😃
Aslan zor burçtur. Elde etmek zor inceyi bulman gerek elde edersende büyük hatayla kaybedersin seni seven insan senden kopmaz.
Büyük hatadan kastın nr aşko
Aldatma
Psikolojik şiddet
Küfür
İlgisizlik
Sana çok karışması falan mı
Yani evet. Ben kasten baskıyı hiç sevmem. Kıskanması hoşuma gider aşırı kiskancsa bunaltir. Özgürlüğü severim tabi demek istediğim bir sürü erkekle takılmak değil. Sevdiğim için ztn erkeklerle mesafeli olurum sevince yoldakilere bile bakmıyorum.
Ya sen mükemmelsin ama ben hiç karılmıyor ne giyerse giysim nereye giderse gitsin somra şey oluyor sen beni sevmiyorsun sevsen kıskanırsın falan kıskanmak zorundamıyım yani sonuç olarak aldatmak isteyen aldatır tabi benden daha iyi bi erkek nulursa aldatsın :)
İstediğini giyebilir ki kendi tercihi. Kasten ben bar, pavyon tarzı yerlerde takılıcaksa ayrılırım. Sevgilisi olanın orada ne işi var. Kiskanmakla alakali değil yani. aldatmskta karakterle alakalı.
Öyle ben izin verşyorum full nereye gitmek istiyorsa gidebilir kendim de özgürlükçü oldugum için bar falan arkadaşlarla kafa dagıtmak için gidilebilir
Arkadaşlarıyla takılır fakat bar gibi bir ortam iyi bir ortam değil. Gitmesi normalde değil. Oraya giden herşeyi yapabilir.
Onun harici kisitlamam mesela kisitlamayi hiç seven birisi degilimdir
Senle iliiki yapmak istedim şuam xhanjahshs
Qpmzwpsmlqmwwosmwl
Senle ilişki yapmak istşyorum lütfen bana şefkat gösterirsin aşko sen çok anaçsın ilgilisin ayy senle ilişki yapasım geldi
Aramızda çok fazla yaş farkı var bence yaşımı soyledikten sonra istemezsin 😂
Yaşımı bilmiyorsun bu arada yazan dogru degil kaç yaşındasın
Sen kaç yasindasin?
25 yaşındayım aşko
Aramızda çok fazla yaş var desem
Kaö yaşaındasın ki 13 mü xjajajshhsha
Hayır
Kaç yavrum söylesene yaş farkı dedigin yaşı çok merak ettim
5 ten fazla diyebilirim
Beynim domates salçası kıvamına geldi xuanahsh kızım yaşını söylesene bu kadar zor olmamalı
10 yaş var aramızda QLZNWLZNWLSWPSMWL
15 misin xhanajs yok artık xjsnajjaja
Aynen
15yaşında bu algı ve bilinç seviyesine nasıl ulaştın aşko maşallah nr diyim cjanahs annemle babamın arasında da 9 yaş var xhahahs belki olur ilişki senle xhanjajshs
Oda bir şey mi kendimden 16 yaş büyük birisine aşık olmuştum. Ben yasitlarim gibi değilim çevremde zaten yılışık insan pek bulunmaz. Hepsi olgun. Kendimden 15 yas büyük arkadaşlarım var.
Ohaaa ciddimisin ssnırım olgun düşünüyosun ya vücut yaşında olgundur büyük ihtimal hrlal bilinç seviyene hayran kaldım cidden
Olgun düşünmek güzel bir şey önemli olan geç olmadan olgunlaşabilmek.
Ohaaaa sen olayı bitirmişsin aşko haberin olsun
Evet şükür
Oke tanıştıgıma memnun oldum 🤗
Bende 😊
😘..
🙂
:).
_🙂_
👀
👃
👅
/🤠\