1 yılBu Su grupları ateş grubuna niye çekiliyor hep anlamıyorum neyse Yengeç erkeği aşırı pasif ve ağlak ve annecidir Aslan kadını ilişkide güçlü zeki kendisine kafa tutacak baskın kisiler ister onun için baskın burçlar Aslan kadınını daha iyi idare eder diye düşünüyorum (Koç Oğlak) sevdim demişsin ilişkide sıkılırsın ama genelde baskın burclar çekilmez diyolar aksine Pasinler daha çekilmez
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Ben oldum daha önce. Aslan kızdı ben Temmuz erkeğiydim. İlişki mükemmeldi. Zaten neden olmasın ki. Romantiklik var lidibo iki taraftada yüksek öyle bir sadakat sundum ki hala ara sor annesinden babasından daha çok güvenir. Erkekte söz 1 defa verilir ve tutulur o kadar prensibi mevcuttur bizde. Yengeçler mükemmelliyetçidir yapacağı işler hep mükemmel olmak zorunda hisseder ve yapar. Başkalarının yorumuna bakma ben olayı yaşayanım başka bir sorun varsa söyle
43 Yorumla
Soran1 yılya simdi soyle o tıp kazandi ve tercih yaptı gidiyor ben mezuna kalıyorum bu yzdn uzak mesafe olacagiz ayrilmaz zorunda kalırız üzülürüz senin uzulmeni istemiyorum dedi tamamen koptuk florttuk biz ben bitirmistim daha önce
Soran1 yılben gerçekten seven birinin bu uzak mesafe olayina katlanacagini düşünüyorum demek ki sevmemis diyip duruyorum çünkü yengecler sevgisini gosteremeyen tipker degil anlasiliyor ysni
1 yılAstrolog değilim ama çevremden ve kendimden bildiğim üzerine Ateş grubu olan burçlar ve Su grubu olan burçlar pek anlaşamıyor özellikle gözlemlediğime göre Ateş ve Toprak burçları daha iyi anlaşıyorlar özellikle Aslan kadını ve Boğa erkeği çok uyumlu ve iyi anlaşıyorlar ( aslan kadını esas alınmıştır)
03 Yorumla
Soran1 yıleski sevgili boga burcu cok iyiydik Şu an yeni bir sevgilim var ztn basak burcu toprakla anlasiyorum glb haklisiniz
Aslan1 yılToprak grubu aşırı merhametli oluyor fakat sinsilerde insanları rahat kontrol edip saf ayağına yatalar ve özellikle toprak erkekleri egoist olabiliyorlar
Oğlak1 yılDoğru başak sinsinin önde gideni Oğlak ve Boğa egoist ateş grubuyla da gerçekten uyumluyuz haklısınız Oğlak erkeğiyle en uyumlu ateş kadını hangisi sizce
1 yılAslan kadını çok sabitken yengeç erkekleri çok duygusal ve çok kararsız bence olmaması gereken bir burç!!
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım 🌙
Aslan kadını ve Yengeç erkeği... Bir ateş ile suyun birleşimi oldukça ilginç bir dinamik ortaya çıkarabilir. Aslan burcu kadını güçlü, dominant ve genelde ilgi odağı olmayı severken; Yengeç erkeği duygusal, anlayışlı ve koruyucudur. Bu iki burcun uyumu, birbirlerinin eksik yönlerini tamamlamalarıyla mümkündür.
Yükseleninin Başak olması ise bu ilişkiye biraz daha akılcı ve pragmatik bir yaklaşım katar. Başak yükseleninle mantık çerçevesinde hareket edebilir ve duygusal iniş çıkışları daha rahat dengeleyebilirsin. Yengeç erkeği de senin bu yaklaşımını sevecektir, çünkü duygusal güvenliğe çok önem verir.
Bu kombinasyon, bol bol konuşma, birbirini anlama ve empati gerektirir. Eğer bunları yapabilirseniz, oldukça tatmin edici bir ilişkiniz olabilir. Denemeye değer bence! 💖
Sevgiler,
Mistik Biri 🌓✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
1 yılAslan kadını yengeç erkeğine göre daha baskın oluyor yengeç erkeği belli etmese de çok duygusal bir burçtur biriniz aşkı doruklara kadar yaşarken digeriniz içinde belli etmeden yaşar çok uyumlu olabileceginizi düşünmüyorum ama umarim şans sana güler;;))
00 YorumlaAteş suyu söndürür sence olur mu tabi onun yükseleni de önemli ama senin başak olan yükselenide aslanla zor yani 🤷♀️
011 Yorumla
Soran1 yılaslanla basak neden zor
Akrep1 yılAslan lider bi burç ve ben merkezli yükseleni ne bilmiyorum çünkü o da etkiler ama aslan olarak yorumluyorum inatçı ve ön plânda olmak isteyen görünmek isteyen bi burç Başaksa toprak gurubundan aslan kadar kibirli bencil değil mükemmelliyetçidir aslan ise değil aslan pohpohlanmaktan hoşlanır Başak mantık insanı olduğundan bu başağa saçma gelir başta güzel gitsede ilerleyen zamanlarda sorun halini almaya başlar genel de arkadaş kurma anlamında iyidir aslan ve başak 🤷♀️
Akrep1 yılAy pardon aslan erkeği zannettim bi an kafa gitti Aslan sensin yükselenin başak O da yengeç burcu Yengeç burcu biraz zor bi burç su gurubunda bi balık zordur bi de yengeç biraz flörtözdür uyuşuktur çok enerjik bi burç değildir ama gerçekten severse sadık olabiliyor aşırı duygusaldır sen o kadar duygusal değilsin zira yükselenin başak e başakta mantıkçı o kadar duygusal değil benim de yükselenim oğlak mesela ben de mantıkçıyım Yengece içten samimi ol yalan söyleme biraz da her erkeğin istediği o pohlanmayı ver tamamdır 😄
Soran1 yılcok teşekkür ederim ama ilişkimiz tamamen bitti dun itibariyle sorumun cok bir önemi kalmadi maalesef 🙂
Soran1 yılkismet boyleymis ya ne kdr sevsemde sevgi yeterli olmuyor maales
Soran1 yılmaalesef*
Akrep1 yılDoğrudur Benim de 1 hafta önce tanıştığım biri vardı burcu terazi ben akrep bi sıcak bi soğuk gibi gerçeği hastayım ilaçlarda hep uyutuyo diyor da uyutulan ben miyim bilemedim 😂 amaan aramızda bir şey bile yok bismillah 1 hafta oldu ama hani yaklaşımı arkadaş gibi soğukta değil ilgili
Tabi bu ilgiyi mavi boncuk gibi dağıtıyorsa o başka 😂
Soran1 yılterazilerin erkekleri de değişik ya cok capkinlar
1 yılYengeç erkeği kadar berbat bir şey tanımadım. Ağlak, anneci, kadın gibi. Asla onunlayken kendini kadın gibi hissedemezsin. Yengeç erkekleri prensestir. Anneleri sevsin.
01 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aslan burcu pembe yalanları bırakır güven verirse neden olmasın. Bide aslan burçları egoist olmasalar her şey tamam.
07 Yorumla
Soran1 yılego dozunda ayarlanirsa gayet hoş herkese lazim ama yalan konusunda haklısınız farkindayim kendimin yengeçte hic mi sıkıntı yok peki korkak mesels en başta
Yengeç1 yılYengecin özgüvensizliği aslanı üzer mesela uzak mesafe ilişkisidir başka memleketlerdesiniz yanına gelmeye 50 100 kere düşünür gidebilir miyim gidemez miyim diye bu özgüvensizliktir. Severse her türlü riski göz önünde bulundurur. Aslan kadını yengeç erkeği biraz zor. Çünkü aslan kadını tatil beldelerini sever yengeç hep bir geri adımda kalacaktır özgüvensizliği nedeniyle. Ama onun kadar da kimse sevemez. Açılırsa da özgüveni yerine gelir.
Soran1 yılÖzgüveni yüksek kendisinin hatta baya egosu da var ama bdn mezuna kaliyorum o gidiyor üniversiteye oyzdn bizdsn olmaz ayrilmak zorunda kalir üzülürüz arkadas kalalim diyerekten bitirdi her şeyi bende kabul etmedim tabi arkadas kalmayi seviyor muydu bilmiyorum ama hci sanmiyorum artik su saatten sonra benden uzak allaha yakin olsun yani
Soran1 yılimajini oyle ciziyor o halde
Soran1 yılhaklisiniz zaten tamamen bitti glb instadan da cikarmistim
biz tam tersiydik eski sevigilim ben yengecim. en iyi ilişkimdi onu özlüyorum
20 YorumlaBen aslan kadını olarak yengeç erkekleri ile anlaşamıyorum 😅 bir aslan burcu iyi olurdu muhtemelen bana
00 Yorumla
1 yılBenimde burcum aslan yükselenimde başak hep bizler imkansızı çeker onu isteriz
05 Yorumla
Aslan1 yılTemmuzun kaçı
Soran1 yılo 15 ben 30
Aslan1 yılAslanla aslan anlaşır yengeçle aslan anlaşamaz çünkü ateşsin oda su sen alevlenince üzerine su atacak sana ya hava burcu gerekiyor alevlerin coşması lazım
Soran1 yılterazi burcu lazim smxnskzkska seviyorum terazileri
Aslan1 yılOlabilir
Olur. Senin için değil zaten yengeç erkeği için zor. Ama eğer sadık kalbi güzel bir yengeç erkeği ise bu iş güzel oljr6
00 Yorumla
1 yılben Temmuz yengeciyim kadınların hepsi aynı gözümde farketmiyor
03 Yorumla
Soran1 yılsiz Temmuz yengecelri tehlikeli insanlarsiniz genel olarak:( cok masum duruyorsunuz ama degilsiniz gibi
Yengeç1 yılEvet sağım solum belli olmaz
Soran1 yıliyi iyi ne mutlu sana
1 yılBurçlar kadar saçma bir şey duymadım, olmaz desek vaz mı geçiceksin?
10 Yorumla
1 yılAslan ve yengeç çok iyi olur genelde Aslan ve başakta çok iyidir ☺
00 Yorumlaburçlara göre manita seçeceksek işimiz var zaten yalnızız 😏
00 YorumlaBu burçlar neden takıntı olacak şekilde önemli 😂
00 Yorumlaasln kadini cok zor yengec icn birsey diyemm yasamadm
00 Yorumla
1 yılBurclara inanma kişilik farklı bişii kararkterine ve mizacına bak
10 Yorumla
1 yılBurca inanırsan evde kalırsın önemli olan kalplerin uyması
00 YorumlaAslan kadını için yengeç erkeği fazla duygusal olabilir🙄
00 Yorumla
1 yılYengec erkegi aslan kadının lafindan cok ciksmaz.. yengec aslana yenilir ve ne derse yapar
00 YorumlaZor bence babamdan bilirim bende aslan kadını olunca djdjdjjdj çok aylardır yani yemek isterler sjsjsjsj şefkat, sadık bir eş isterler yani bize uygun değil djdjdj
011 Yorumla
Boğa1 yıl
Boğa1 yıl🤣🤣🤣 yazık ponçik babana
Boğa1 yılNe
Soran1 yılamann ayrildik bile çoktan soruyuda silemiyorum insanlar cvp verip duruyor sinir oldum
Boğa1 yılEvlisin
Soran1 yılciddi soruyorum burdan bu soruyu silemez miyim sjxnskxjsks
1 yılBence olmaz. Aslan burcu kadını olarak yengeç burcu erkeğini asla tahammül edemiyorum. Ama yengeç burcu erkeklerin aslan burcu kadınlarına karşı ayrı bir zaafı var
11 Yorumla
Soran1 yılevet galiba bu neden boyle hatta direkt su burcu ates burcuna neden çekiliyor cok boktan bi ikili bence
Gizli Üye(36-45)1 yılAslan kadından olur da yenge hiçbir işe yaramaz
025 Yorumla
Soran1 yılboş bi burç
Cevap sahibi1 yılBence de yengeç sıkıntılı bir tip
Soran1 yılmasum givi durup her boku yapabilcek bi potansiyele shaip kendisi wn tehlikeli burc Temmuz yengeci diye biliyorum
Cevap sahibi1 yılEvet gereksiz alıngan trip falan ne varsan var hiç sevmem
Soran1 yılay eevttt
Cevap sahibi1 yılKaç kaç gördüysen 😃
Soran1 yılgormekle kalsaydım keske sanirim asik oldum😐
Cevap sahibi1 yılİyi halt yedin ama uzun sürmez yol verirsin merak etme 😃
Soran1 yılverdim bile en ufak hatasinda ksbxkendksjd sorun da orada ztn instadan bile cikardim ama cok ozluyorum
Cevap sahibi1 yılYa boş ver neyini oluyorsun bence boş kaldın canın sıkılıyor özledim sanıyorsun 😉
Soran1 yılyok ya flortum var hali hazirda gerçekten seviyor musun demek ki iste
Cevap sahibi1 yılBu ne hız maşallah o zaman ne işin var ne özlüyorsun sal adamı gitsin 😄
Soran1 yıljahdkwndkedjkskd saldim ztn aklimdan çıkarmam lazim
Cevap sahibi1 yılSenin aklın baya karışık galiba kırk tilki var içinde 😄
Soran1 yılhic deme iliski durumu karisik moddayim💩
Cevap sahibi1 yılBiraz free takılıyorsun galiba 😄
Soran1 yılozgurlukle ne alakasi var kwndkskxks
Cevap sahibi1 yılRahat yani relax kafana göre
Soran1 yılanlasabildigime gore diyelim karaktersiz degilim tabi ayni anda 10 kisiyle konuşacaklar kdr😀
Cevap sahibi1 yılYok ya karaktersiz falan demedik rahat biraz işte kafa 😂
Soran1 yılha aynen oyle mesels Şu an takiplesmedigim icin arkadasimdan st falan bana at demistim st atmis sigara icerken ona bakarak agladim mesels😀
Soran1 yıldaha once hic kimseyi bu kdr cok sevdigimi hatirlamiyorum tam anlamıyla aşk acısı cekiyorum sanırım şu an
Cevap sahibi1 yılOlabilir ilkse eğer kolay geçmez o
Soran1 yılilk degil ama cok sevdim bu defa
Cevap sahibi1 yılNeden ayrıldınız yeni mi oldu
1 yılKnk burclara inanma yol aslan burcu erleği yok boga burcu kadinı alakasi uok insanları bir kaliba koymayın karakter önemli
012 Yorumla
Soran1 yılkaliba koymak degil ki bu genel açıdan daha cok tanismadigimiz birinin burcumdan yola cikarak varsayim
Boğa1 yılÖn yargilar
Mesela ben boğayım. Ne biliyosun boğa erkekleri hakknda?
Soran1 yıleski sevgilimin burcu çok sadik durust yalandan nefret eder duygulari yogun yaşar akil vermeyi sever ve sürekli aç asla doymuyor
Boğa1 yılHepsini tasıyorum
Ve evet iki türlü de doymuyoruz. Anladin ))
Soran1 yıloyle iste sayemde burçlara olan on yarginizi kırdıniz mi acaba?
Boğa1 yılHayırr biraz daha ikna edici olman gerekiyor ))
Soran1 yıltamam siz merak ettiklerinizi sorun ben cvpliyim o halde
Boğa1 yılÇok uzun surer. Istersen tkp istgi at ben yazym sana
Boğa1 yılOrdan devam edelim
Soran1 yılyok yok sorun siz burdan bis eyy olmaz
Boğa1 yılOff hayır bir suru sey var ya. Neyse boş ver
Soran1 yılsen bilirsin
1 yılUzaydaki yıldızlar ya da gezegenler seni etkileyemez. Hayatımda gördüğüm en saçma sorulardan birisi.
10 Yorumla
1 yılHaziran yengeci daha beterdir bu arada. yengeç erkeğinden komple olmaz
01 Yorumla
Soran1 yılbencede olmaz ama bence Temmuz daha fena
1 yılBurçlar boş iş sen onla saçma bı sebepten kavga et o zaman gerçek rengini gösterir eğer adam değilse tekmeyi çak
00 Yorumla
1 yılOlmaz aslan kadını olarak bildiriyorum ağlak yengeçler çekilmez
02 Yorumla
Soran1 yılkonus abla konus sogumam lazim bi an önce
Soran1 yılkotule göm wksnwknzksks
1 yılPwk iyi gecinilmez ama bu tabi burçlardan harici adamın kişiliği de olabilir bazıları burçlarının yansitmazlar
00 Yorumla
1 yılBurçlara göre sevgili yapanlar her şekilde aşkı bulamaz knk
00 Yorumla
1 yılyengeç erkeği tam bir felaket, yengeç kadını olarak yengeç erkeğini görünce koşarak uzaklaşın.
00 Yorumla
1 yılGenelde yengec erkeklerinden olmaz ama kisiden kisiye değişebilir belki
00 Yorumla
1 yılBen de aslan burcu kadını olarak yengeç burcu bir erkeği çekemezdim şahsen..
00 Yorumla
1 yılAslan kadını mı? Cennetde olsa cennetten kaçarım. O derece tiksindirici bir burç benim için.
03 Yorumla
Aslan1 yılBüyük konuştun karşına hep aslan kadını gelecek
Boğa1 yılHayır ya ne olur gelmesin. Kabus gibi benim için.
Aslan1 yılO yüzden büyük konuşmayacaksın büyük konuşulan sözler maalesef yaşıyoruz
1 yılvalla hiç olmuyor deneyimlemis biri olarak asla asla aslaaaaaaaaaaa
00 Yorumla
1 yılOlur neden olmasın yengeç burcu erkeğinin şeyi yokmu
00 Yorumla
1 yılBurçlara inanmam ama ben yengecim, yengeçler duygusal olur derler gerçektende duygusalım.
00 Yorumla
1 yılBen de aslanım. Yengeç erkeğini sadece annesi sevsin bana göre.
00 YorumlaBilmem ne kadını bilmem ne erkeğinden olur mu tarzı sorular çok aptalca geliyo bana
00 Yorumla
1 yılYengeç erkeği sıkıntı ya
113 Yorumla
Aslan1 yılSıkıntı sende olmasın
Yay1 yılAha yengeç erkeği bak nasıl atladı hemen
Aslan1 yılSenin biraz önceki sorunda ruh halin yerinde durmuyor
Soran1 yılnsnzksnxnsnxnsn alinganlar diye biliyorum onun haricinde çok tanımıyorum neden sıkıntılı?
Yay1 yılRuh hali mi konumuz? yengeç erkeği alınmaaaa anneeem
Yay1 yılYa ben yengeç erkeğiyle yapamadım yay kadını olarak, ateş grubuyum bende senin gibi. Yengeç erkeği sıkıntıya gelemiyor kaçıyor benim tanıdığım.
Aslan1 yılSıkıntıyı sen çıkarmışsındır işte
Soran1 yılevet o da o sekilde bu arada korkak diyebilir miyiz korkak?
Yay1 yılHay çok yaşa bebeğim, kesinlikle 😅
Soran1 yılkwnskwnskwnsksk
Aslan1 yılYaymı anaaaaaam benim eski karı kaç kaç yokum ben gittim
Yay1 yılGördün mü nasıl kaçıyorlar:)
Soran1 yılnwjzkwbsjsjsnwns alemsiniz ya terazi ve yaydan daha iyi burc mu olur bayılırım
Gizli Üye(25-29)1 yılYengeç erkekleri genel olarak çok duygusal ve anneci oluyorlar. Aslan kadınları baskın erkek ister yani biraz zor olur gibi bilemedim..
00 Yorumla
1 yılBen başağım 😅
03 Yorumla
Soran1 yılŞu an ki flortumde basak
Oğlak1 yılHayırlı olsun
Soran1 yılinşallah wjbswlnxmebxjs
1 yılolmaz... koç bul akrep den kaç
02 Yorumla
Soran1 yılkoç ateş grubu biraz daha iyi olur gibi sudan ama yinede en anlasabilidğm terazi sanırım ama gönlüm bi yengece düştü iste😐
Aslan1 yıleee nedecen işte gönül bu
1 yılBurcuna değil karakterine bakmak lazım
10 YorumlaOlmaz arslanla ankasamazsin
00 Yorumla
1 yılDertlerimi dinlemek isteyen varsa yazsın lütfen
00 Yorumla
1 yılböyle basit şeylere kafanı takma
00 YorumlaGüzel menü. Hangi restaurant?
00 Yorumla
1 yılBence yengecten kac
00 Yorumla
1 yılKurbanlık mı? Olmaz.
00 Yorumla
1 yılOlmaz tersi denendi felaket oldu
01 Yorumla
Aslan1 yılAslan aslana nasıl olur merak ettim şimdi ben aslanimda
Hiç bir kadından olmaz gibi bilmiyorum
00 Yorumla
1 yılOlur zıtlıkların çekimi olur
12 Yorumla
Boğa1 yılNerden biliyosun
Soran1 yılniye?
Astroloji & Burçlar konusunda 466 cevap paylaştı. anlaşamazlar
03 Yorumla
Soran1 yılneden
Soran1 yılanladim teşekkürler
Gizli Üye(36-45)1 yılYengec igrenc
10 Yorumla
1 yılBurçlara inanmam, karakter diye bir şey var
10 Yorumla
1 yılBurcu aslan olan kimseden olmaz
00 YorumlaBurçlara göre hareket etmek saçma geliyor bana.
00 Yorumla
1 yılGören de küçük ay buna telgraf çekiyo sanar
00 Yorumla
1 yılOlmaz desek adamdan vaz mı geçeceksin
00 Yorumla
1 yılOlmaz ablacım dinle beni üzerler
00 YorumlaYengec erkeğinden olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba değerli Kızlar Soruyor takipçileri 🌸 Yorumcumuz Ayten Ce sorunuzu yanıtlıyor. ♌♋
https://www.dailymotion.com/video/x93wnryay teşekkür ederimm🩷