Ben sevgilim olacak kişide böyle bir hak görmüyorum çünkü kısıtlamak sadece ilişkiyi bozar sevmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİmkansız değil ama zaten kızlar gider hep serseri ya da maço erkekleri tercih ederler gerçekten sahiplenen seven erkeği de istemezler hiç bir zaman.
mesela beni de seven olmadı hiç bir zaman çünkü sevdiğim kadına iyi davranabilecek birisiyim ama onlar gider kötüleri severler hayatında karışan müdahale eden erkekleri seçerler. zaten bence bir ilişkide güven varsa kısıtlama olmamalıdır. çünkü insan sevdiği kişiye güvenir sevdiği kişi de nerede nasıl davranması gerektiğini zaten bilmesi lazım bence bu olursa ortada sorun kalmazdı.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni bu sitede aylardır biliyorum karşıma çıksa senin gibi biri asla kötü davranmazdım artık nerde yaşıyorsan hiç düzgün kız bulamamışsın yakışıklısında 🙃
- +1 yıl
Teşekkür ederim :) herkes sizin gibi güzel düşünce keşke
Soran+1 yılRica ederim, keşke ya
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Ben varım demek isterdim; ama 5,5 haftadır yazışmakta olduğum bir kız var. Bayramdan sonra birkaç kez daha buluşursak ona açılacağım. Yakında sevgilim olacak.
Hiç sevgilim olmadığından dolayı kısıtlama konusu şimdilik hiç yok; ama sevgilim olacak kıza abartmamak şartıyla çok düşük oranda kısıtlama getirme ihtimalim olabilir. Kızın kolunda ve bacaklarında dövmeleri var. Köye bahçeye gezdirmeye gelirse ve annem ile babamla tanışacak olursa, bacaklarındaki dövmelerini kapatacak elbiseler giymesi konusunda kısıtlama getirebilirim. Pantolon/diz boyu etek tercih etmesini öneririm. Aile ve akraba tanıştırmalarında açık saçık ve mini etek giydirmem. (Abartıyor olabilirim.) Bunun dışında herhangi bir kısıtlamam yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende yerine göre davranmayı doğru bulan birisiyim bayramlarda akrabaların yanında daha uygun giyiniyorum onlara göre bi çok kız böyledir zaten o konuda sıkıntı çıkmaz ama onun dışında keyfi giyiniyorum herşeyi ben aşırı abes bir şey göremedim isteklerinde
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen kimseyi kısıtlamadım, kısıtlamam. Güvenmeyi tercih ediyorum. Güvenimi boşa çıkarırsa da benim değil, onun sorunu, kabahati, kusuru Yetişkin insanlar sahiplik-aitlik ilişkisi kurmazlar. Kimse kimsenin evcil hayvanı değil.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet
Ya aslında kısıtlama amaçları o kişiyi çok sevdigi için ama şunu bilmiyorlar ki bir kadını kısıtlamak o iki insana ve aralarında ki bag'a zarar verir00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
47Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisitlamaktan kasit ne? Ben nişanlım tarafindan kisitlanmiyorum mesela. Giyimime karismaz zaten oldum olasi acik sacik giyinmem, sevmemde. Karisacagi bir sey yok haliyle.
Karsi cins arkadaşlarıma da karışmaz. Cunku kendisi de tanir ve arkadas zaten. Sadece rahatsiz oldugu sey kendinin tanimadigi, merhabasinin olmadigi kişilerden haberi olmazsa soyler bunu. Onun disinda arkadaslarima da karismaz. Is arkadaslarima hic karışmaz, tanimaz etmez, bende birkacini taniyorum zaten.
Nisanlimda ben uyarisini dahi yapmadim kizlarla fazla konusmaz, muhabbete girmez. Yani bence erkekte kadinda kendini bilirse ve guvenirse kimse kimseye karismiyor zaten.
Bir iliski icerisinde yapmaniz gerekenler vardir. Bunlari yaparsaniz kimsenin kimseye sitem etmesine, uyarmasina gerek kalmiyor. Nisanlim sacima basima da karismaz. Yok sari yap, yok zayifsin, kilolusun bu cumlelerde yok. Ben onu beğenerek aldim, o beni begenerek aldi. Birbirimizi degistirmeye de çalışmıyoruz. Cevremizi degistirmeye calismiyoruz. Yok onunla gorusme, bununla bulusma gibi triplerimizde yok. Zaten arkadastik, arkadas cevremizde ortak. Ikimizde birbirimizin cevresini taniyoruz. Tanimadiklarimizda pek sorun olmuyor. Ikimizinde haberi oluyor, belki merhabamiz falan oluyor.
Yani iliski yasayacaksaniz bir şeyleri elbette goze alacaksiniz. Ha genis erkekler var mi var. Ben ınstada falan goruyorum kadin evli. Gogus dekoltesi her fotoda var, hesabi acik, dar kotlar falan. Yorumlarda cok guzelsin diye yazan erkekler var. Kimisi yanındaki kadinin boyle olmasindan haz duyuyor demek ki. Boyleleri de var yani. Istedigin buysa denk gelirsen rahat edersin ne diyeyim.
17 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes senin gibi şanslı değil bir çok erkek kıyameti koparır senin nişanlının kabul ettiklerine ama ben sürekli paylaşım yapıp açık giyinmeyi seven biriyim herkes kabul etmiyor
- +1 yıl
İlla göstercen yani
Soran+1 yılÖzellikle gösterme çabam yok
- +1 yıl
İnstaya felan koymak çabalamak değil mi?
Soran+1 yılHayır illa bakın memem var pozu var bide foto da doğal olarak görünen dekolteler var
Soran+1 yılYo seviyorum sadece erkeklerin iltifatı bile mutlu etmiyorken ilgilerin nesi hoşuma gidebilir
+1 yılSanırım kısıtlamayan erkek olarak benim sevgilimi gösterebilirim. Ben fitness salonunda antrenörlük yapıyorum zaten kendisiyle de böyle tanıştık. Fitness salonlarını da bilen bilir bircok erkek farklı niyetlerle gelir her neyse o zaman bile bir gram kıskanmadı çocuk beni. Okuduğum bölümde de sınıfın %70 i erkek (spor bilimleri) onda da yok yani. Etkinliğe katıldım ve orada tanıştığım gönüllü arkadaşlarla foto çekilip story attım ona bile gık demedi. O senin işin diyen birisi 🤦♀️ben kiskanilmaya hasret kaldım diyebilirim... Yani hâlâ nadir de olsa bu tür erkekler var...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ksıtlamak güvensizlikle ilgili bir durum. Eski eşimi hiç kısıtlamadım çünkü çok güvendiğim biri. Ama eski eşimden ayrıldıktan sonraki sevgilime hiç güvenmediğim için kısıtlamayı denedim, baktık yanlış yapıyorum, ayrıldım. O da güvenimi kazanmak için hiç çaba göstermedi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen giyim konusunda kısıtlarım. Açık giyinip etraftaki erkeklerin sevdiğim kadını açık yerlerine bakması beni rahatsız eder. Gece tek başına dışarıya çıkmasına izin vermem, ya benimle beraber çıkacak ya da evinde oturacak. Kendi kafasına göre istediği yere gidemez, bana haber verip öyle çıkabilir. Ben bazıları gibi geniş değilim. Sevdiğim kadını kıskanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum arkadaş çevrem genelde öyle yani sevgilileri genelde mini etekle falan gezerdi karışmazlardı. Eğitim seviyesi yüksek kişilerde yaygın.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın cahillerde fazla bu kısıtlama huyu
Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Asla kisitlamam sevgilimi, kendimde böyle bir hakki görmüyorum ve sevgilim özgür olması da ayrıca hoşuma gider zaten.
İnan ben de böyle bir sevgili arayışındayim ama kendimi ifade edince de sevmiyorum gibi algiliyorlar çok üzülüyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir şekilde kısıtlamam ne giyimine ne oraya buraya gitmesine dünyaya bir kere geliyoruz neden kıaıtlayım modunu düşüreyim ki sevgilimin banane beni seviyosa seviyodur yani
10 Yorumla Bro kısıtlamak değer vermektir. Ona nedenini anlatırım önce. Onun bendeki değerini. Kimsenin ondan önceki ben gibi bakarak 31.. çek. tgim birisi olamayacağını, iç çektirmesi benim kanımın cekilmesine sebep olur. Önemsemektir. Benim olana ben bakar, dokunurum.
00 Yorumlaimkansız değil ama zor.. sonuç olarak rahatım diyen bir kişi bile bazı şeylerde rahatsızlığını dile getirebilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki abartı olmadan dile getirebilir
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Ben kısıtlamayı sevmiyorum, ayrıca çok kapalı giyimi de sevmiyorum. Yakışanı giyebilir. Partnerimin dikkat çekmesi hoşuma gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEşim beni kısıtlamadı hiç gençliğimden beri. Ki açık giyinirim, erkek arkadaşlarım da oldu. Sevmediğinin de farkındayım, şakalar komikliklerle belli etmeye çalışır. Kısıtlamadı ama genede. Sen nerede yaşıyorsun?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Belirli bir kültürel ve ilişkide olgunluğa ulaşmış birini bulman lazım. Ben artık kisitlamiyorum. Eskiden ksitlardim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl05 Yorumla
Soran+1 yılYiyebilir seçerim vesselam
Soran+1 yılKıskanmak ayrı kısıtlayıp hayatı karartmak ayrı
- +1 yıl
Kısıtlama, kıskanmanın tezahürüdür
Soran+1 yılYo
- +1 yıl
Peki
- Aşk İlişkileri konusunda 616 cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlamaktan kastının ne olduğu önemli. Çok serbest ilişki de ilişki gibi gelmiyor bana...
02 Yorumla
Soran+1 yılGiyim ve sosyal medya
- +1 yıl
Kıskançlık özgüvensizlik belirtisidir
+1 yılİmkansız değil ama ilişki esnasında bu davranış değersizleştiriyor erkeği maalesef. Yaşayarak gördüm
02 Yorumla
Soran+1 yılKıskanıp kısıtlamaması değerli yapar
- +1 yıl
Ayrılınca anlaşılıyor o değer 🤷
Maalesef geç oluyor o da
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenme sevgili olma kendi halinde yaşa hiç bir erkek eşini ya da sevdiğini meze olsun diye dışarı açık saçık salmaz salan ya gaydir ya da herkese sunan ondan zevk alan bir gvattır buna böyle denir
08 Yorumla
Soran+1 yılMeze derken? Ahhahahahah öyle giyinmeyi seviyorum kimene bakan baksın
Cevap sahibi+1 yılÜstüne alınma olan bu doğru olanı söylüyorum
Soran+1 yılSana göre öyle olabilir
Cevap sahibi+1 yılBana göre değilki çoğunluk bu şekilde düşünüyor zaten böyle tip kızlar fazla yaşamıyor
Soran+1 yılNiye fazla yaşamasın?
Cevap sahibi+1 yılHaberler izlemiyormusun için ya ormanda tecavüze uğramış bi şekilde ölü bulunuyorlar ya da uyuşturucu batağına çekilmiş bir şekilde fuhuş çetesinin eline düşüyorlar burası Türkiye
Soran+1 yılEvet zamanında erkekleri eğitselerdi olmazdı bunlar suç sadece kızlarda değil suçun temeline inmek lazım bu pis zihniyet bitmez açığı bıraktılar kapalıyada dadandı milletimiz hiç dışarı çıkmayalım o zaman
Cevap sahibi+1 yılOnada katılıyorum kapalılarda kapalı olsa keşke dap dar şeyleri giyip çıkıyorlar dışarı altı kaval üstü şişhane deniyor ona özgürsün ama bunları bilerek yaşa ailenin ve sevdiklerinin sözünü dinle olmaz deme %1 olsa bu gibi şeyler seni bulur ya da sevgili yapma yalnız yaşa kıskanç birine düşersin canından olursun
Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. her erkekkısıtlamazkı kıskanc erkeler kısıtlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlıyan erkek özgüvensizdir. Yapıcak olan ınsan her türlü her şryi yapar
10 Yorumla
+1 yılbulunur bence. kendine ve karşısındakine güvenen erkek kısıtlamaz.
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı güven bu işi bitirir amaaa 'sı var o kişiyi bulmak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben de hiç gelemiyorum kısıtlanmaya. Ve zor gibi bir İstanbul beyefendisi bulmak.
00 YorumlaKısıtlarım.
Kısıtlanmak istemeyen benimle ve benim gibi kişilerle topa girmeyecek.
00 Yorumla
+1 yılSen öyle bir hak görmüyorsan senin de hayatında biri varken çok açık giyinip karşı cinsle konuşup edip onların ilgisini çekmeye hakkın yok. Herkes hayatındaki adama saygı duyacak sahibini bilecek bu eekek için de kadın için de geçerli.
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kimsenin ilgisini çekme çabam olmaz ilişkim varsa
Gizli Üye(30-35)+1 yılneyi kisitliyor onu soyle. senin icin problem olan nedir
012 Yorumla
Soran+1 yılGiyim sosyal medya erkeklerle normal arkadaşlık kurma falan
Cevap sahibi+1 yılpeki birine tanisinca dogrudan bunlari anlatiyor musun ben buyum diye?
Soran+1 yılİnstagramdan ekli olmam yeterli beni tanıması için
Cevap sahibi+1 yılmumkun degil. her insan ayri bir dunya. orasi sadece insanlarin gostemek istedigindir. gercek o degildir ()
Soran+1 yılKarışçağı şeyden kastım giyim ve sosyal medya orada kimim herkes anlar
Cevap sahibi+1 yılonu gordukten sonra karisiyorlar mi?
Soran+1 yılEskiden sosyal medyada hiç fotom yoktu eski hesabımda yani en son o zaman flörtüm oldu sürekli tembih sayıp durdu bana telefonda
Cevap sahibi+1 yıliyi de sen nasil izin veriyorsun ayrica daha flort :)
Soran+1 yılEskiden pasif özgüvensiz bi tiptim sosyal medyaya foto atmak bile utanç vericiydi (normal foto) giyim konusu hiç açılmadı açılsa kavga Çıkardı ama erkek kanka falan olmaz dedi zaten olmadığı için sorun etmedim o zamanlar ama kendimi baskıda hissettim keyfim kaçtı ve kendimi değiştirdim nasıl istiyorsam öyle bi insan oldum kimseye göre yaşamıyorum artık
Cevap sahibi+1 yılsana helal olsun artik onlar dusunsun ;)
Soran+1 yılTeşekkür ederim :) önemli olan dilediğim gibi mutlu yasamaktı bende bi çok şeyi düzelttim hayatımda
Cevap sahibi+1 yılguzel devam :)
+1 yılher şey yerine göre olmalı. Ama örneğin kıyafette kısıtlamayı ben de saçma buluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek kısıtlar. Kısıtlamasınada uymak zorundayız kimse kusura bakmasın
01 Yorumla
+1 yılYoo ben o yönden çok rahatım sevgilimi kısıtlama ama bir şey eksik :/
18 Yorumla
Soran+1 yılHiç bir şeye karışmıyorsun yani giyim vs
- +1 yıl
Yoo crop giyebilir erkek kankasi olabilir nolcak ki eskiden beri kaarismiyorm böyle ilişkilerim çok oldu
Soran+1 yılNe güzel ya benim karşıma hep dağ ayıları çıktı
- +1 yıl
Onlar boş ya amaaan medeniyet görmemişler ben kaarismiyorm kız sonuçta gezebilir dolaşabilir crop tayt giyebilir gayet normal yani
Soran+1 yılSenin gibisini bulana kadar ilişki yapmam aşırı rahatım herkesle geçinemiyorum
- +1 yıl
Aynen öyle ben de öyle birisini arıyorum ya aslında benim çevreme karismiycak ne yaptığına felan ama nerde öyle kizz
Soran+1 yılKarşılıklı güven varsa karışmak lüzumsuz zaten aldatan her türlü aldatır kısıtlamak engel değip
- +1 yıl
Tabi canım zaten aldatan sana bakmaz kisitlamani gerektirmez o kişiye bağlı bişey baskıya ya da onu engellemeye değil istersen uzun uzun konusabilirz
+1 yılAhlaki değerleri çok esnek olması lazım bunun için.
00 Yorumla
+1 yılİmkansız değil, kısıtlamak bir yere kadar sonuçta ama kıskanmamak da bir yere kar domuz olmasın da.
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorsa senle amacı sadece cinsellik olan birini bulursan olur canım
00 Yorumla
+1 yılSaçma ama kısıtlamak yani baştan ona göre seçsinler iki cisnte
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tek eşli olamıyor musun
01 Yorumla
Soran+1 yılTek eş istiyorum zaten?
+1 yılKullanılır atılırsın
012 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
- +1 yıl
Erkekler inatçı kadın sevmez
Zenginlerinde etrafında cok kadın var zaten ve evlenme taraftarı değil gibiler
Soran+1 yılİnatçı değilim ki neysem oyum
Soran+1 yılZengin ne alaka anlamadım bide
- +1 yıl
Yanı zengin olmayan tabakaya üye olan halkdan bir birey bu özelliğinden dolayı seni kabul etmeyecektir çünkü kültürel bakış acısına uygun değil
He zengin tabaka bunu daha rahat kabul eder
Ama onlarda evlilik taraftarı değil ve
Erkeklerin etrafında cok kadın olduğundan dolayı aldatma ihtimali çok yuksek
Soran+1 yılAnladım evet genele vurunca böyle bi durum var istisnalara bakarım
- +1 yıl
Istisnalarin sana denk gelme olasılığı Ka c
Gelse bile devamlı ilişki sürdürebilme olasılığın ne kadar
Bak sana halk tabakasının tam zihniyetini anlatan bir şiir atıyorum
https://youtu.be/8uMgT7D92Xg
Soran+1 yılDüşük tabiki ama benimde bu yaşta evlenme niyetim yok geleceğe değil de şimdiye odaklı yaşıyorum
- +1 yıl
Hee ciddi düşünmüyorsan salla gitsin en fazla bir p. c biraz eglenirsin
- +1 yıl
Bular eglenirsin
- +1 yıl
Bak tam halk düşüncesi bu şiirde https://youtu.be/fW8VeghW5bQ
Sen erkek değil köle arıyorsun heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Kısıtlamayan ilişki mi olur kadın erkek diye ayırmadan düşünmeli bu konuyu.. Vardır Kısıtlamayan tipler ama insani dürtülere ters geliyor bununda sebebi ya sevmemek dolayısıyla kıskanmamak ya da karakterinden taviz vermek oluyor seviyorsam o mutlu olsun diye kısıtlamamakta Bi o kadar saçma çünkü ben ona olan duygularımı söyleyememekte sevgilisi olarak kısıtlandım, hiç kısıtlamayanın ya sevgisinden ya da karakterinden şüphe etmelisin bence
+1 yılbenimle s😂😨evgili ol çıplak gez
00 YorumlaAra sıra denk geliyor tabi burdan değil
00 Yorumlaben buldum imkansız değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil vardır illaki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKısıtlamam ben
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zor ya sevmez ya da rol yapar çoğu
00 Yorumla
+1 yılSizde ne istediğinizi bilemediniz gitti
00 Yorumla
+1 yılKız bulmakta imkansız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bazı konularda kısıtlasın severim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. imkansız değil şans işi biraz...
00 Yorumla
+1 yılKöle olamadığına göre kisitlanmada olmamalı
00 Yorumla
+1 yılDeğil aslında
Haklısınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkek kelimesini ordan kaldırırsan çok kolay bulabilirsin birsürü nonos dolu :))
00 Yorumla
+1 yılAsls kisitlamadim kisitlamam da
00 Yorumla
+1 yılkısıtlama ne konuda kanka?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de kısıtlasın diye uğraşayım 😒
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bi kısıtlama istiyorsun kıskanılmayı bende severim ama kısıtlanmak hoş değil
Cevap sahibi+1 yılYani kıskanır ama kısıtlamaz tabi ben de istemem açıkçası ama biraz daha fazla kıskansın isterim. Giyimime karışmaz fazla açık olmadığı sürece , erkeklerle muhabbet hiç istemez zaten onun dışında dışarı çıksam sadece haber ederim akşam kız kıza gidicez desem haber et der para yollar
Soran+1 yılHmm senin isteğin kıskandığını daha fazla belli etmesi evet haklısın bu güzel hissettiriyor ahshskakns
Cevap sahibi+1 yılAslında kıskanıyor ama ben biraz abartı seviyorum o da anlayışlı aksine 🤦🏼♀️ bi arkadaşımın sevgilisi var aşırı kıskanç kıza hayatı cehennem ediyor abartmıyorum. Öyle olsun da istemem , benim ilişkime bakıp imreniyolar. Galiba nazar değdi iki gündür kıskanç artık açık giyinme demeye başladı 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılVar Yunanistanda ordan bul..
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansiz degil ben kisitlamam😈
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFarklı bir ilişki türü gibi
00 Yorumla
+1 yılvar cok hemd
10 YorumlaKimse imkansız değildir hanım efendi
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılHayır imkansız değil