Kalbinizi kirdiginda arkasını dönüp bı güzel uyuyan
Bı gün çok ilgi gösterip ertesi gün göstermeyen
Hiç hediye almayan sürpriz yapmayan
Se*vsmek isteyen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir gün çok ilgi gösterip sonraki gün göstermemesi normal. İlgi göstermekle ilgi duymanın farkında olmak lazım.
Hediye alıp sürpriz yapmaması da normal. Odun olabilir. Bir erkeğin odun olmamasından daha normal bir şey yok.
Sevişmek istemesi de çok normal. İnsan sevdiğiyle sevişmek istemiyorsa kimle istesin ki?
Ama seni üzdükten sonra mis gibi uyuyorsa orada bir sıkıntı vardır. Uyuyabilir ama uyumadan önce seni üzdüğü aklına gelip strese sokmuyorsa bu büyük bir sorun işte. Çünkü sevmek demek kendinin haklı olduğunu bile bile karşındaki yanlışa empati duymak demek.
Çok guzel açıkladın sevilmiyorum yüzüme yüzüme vurdun :)
Edit: İlgi göstermek zor iştir. İlgi duymak kolaydır. Biri diğerini severken bunu belli etmeyebilir.
Edit 2: odun olmaması çok doğal yazmışım olması çok doğal olacaktı.
Edit 3: Geçmiş olsun.
Cevap
1Cevap
Cinsellik düşünen erkek asla sevmiyordur
Hepsi
Bi sktr mk birey
Vakit ayırmayan
Her şey yolundayken vakit ayırıyor en ufak tripte arasanda bulamazsın bu da sayılır mı yine kalbim kirik uyuyorum sevmediğini anlasam basicam tekmeyi de bazen de çok seviyor hissediyorum
Seven insan yoğun olsa da vakit ayırır sana 5 dakika bile ayırmıyorsa değer vermiyor demek bence
Vakit ayırmayarak değil arıyor soruyor normalde ztn ama beni sinirlendircek bişey yaptığı zaman asla gönlümü almıyor olayı büyütüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?