merhaba ultra özet geçeceğim 2 ay önce ilerde tekrar olma umudu ile bi 2 yıllık bi ilişkiden ayrılık yaşadık. ayrıca biosuna kız no more people yazdı ben de yazdım ufak bi anlaşma gibi. ilk haftalarda eşya al ver olayı hiç konuşulmadı sonrasında bir kere çok sinirli bi anında bana patladı ve eşyaları isteyip tartıştı telefonda ben sakin kaldım tabi hep dedim şu an için getiremem hazır değilim psikolojik olarak o da tamam dedi.
2 hafta sonra ara vermeye saygısızlık yapıp sürekli yazınca , 'gel eşyalarımı ver eşyalarını al kapansın artık sabrım kalmadı ' dedi ve her yerden engelledi. şu soru aklınıza gelmiştir belki her yerden engelliyken nasıl anlaşıp eşyaları verişeceğim?
eşyalar da bu arada benim 2 3 kutum kıyafetim ve emanet verdiğim bi miktar param (varlıklı biri paramı harcamamıştır eminim) onunsa asıl önemli konu iç çamaşır takımları ve bıcı bıcı ev kıyafetleri.
aradan 3 hafta geçti hiç bi mesaj yok üstüne, ben sabahın 8inde bana baya uzak olan evinin metro durağında karşılaştım onunla ve döndüm gittim başka yere. kız kesin burada sabahladı diye düşündü çünkü öyle bi durum oldu ama üstüm baya resmi bi kıyafetti normalde spor giyerim. 2
iki gün geçti mesaj bekledim ne işin var burada diye ve eşyaları sorar diye bu arada ev arkadaşı var yani eşyayı ev arkadaşı aracılığı hallettirebilir istese ama yazmadı etmedi 2 gün sonra evinin orada ev arkadaşıyla karşılaştım
bana soğuk olan kankası bi anda samimi davranıp sakın benden duymadın bi süredir birisi var umudu kes sen dedi bende dedim ki haber ver ona eşyaları halledelim o zaman tamam dedi ve haber verince haber verdiğini iletti bana
2 hafta geçti bugün en yakın arkadaşının doğum günüydü foto paylaştılar herkes sevgilisiyleyken o tek başına oturuyordu
acaba sevgilisi yok mu çünkü sürekli ev iş ev iş nereden bu kadar çabuk bulacak ve iş yerinde tek kız. biri bulsa bile 1 1.5 aylık manitasını mutlaka o manitalı arkadaş ortamına sokardı ama sokmamış yani sevgilisi yok kandırıldım bu arada arkadaşı kafasına göre kandırmaz beni kız böyle yap demiştir
e bi yandan eşyalar bende sevgilisi olsa haber gönderttiğimde aldırırdı verdirirdi eşyaları ama yapmıyor son bir açık kapı gibi bırakıyor
böyle bakınca sanki bekliyor gibi geliyor ama kendimi mi kandırıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer