ilişkimiz 1.5 yıllık ve 2 ay içinde benim görnüşümle dalga geçiyor ve ayrılmak istediğini ama beni sevdiğini dile getiriyordu. Küsünce bana ağlayan kişiden başka erkek yokmu diyen kişi oldu. Bende artık şüphelendim ve telefonunu gizlice aldım zaten şifresini bana kendi rızasıyla vermişti. Ondan sonra telefonuna baktım ve instagramda birisi buna romantik şeyler atmış ama karşılık vermemiş. Discord kullandığınıda benden gizledi. Sevgilim farkedince bunu yaptığımı bana çok kızdı ve çaldın telefonumu diyip gereksiz sinir besledi. Eskiden de hep yapardım ama gıkı çıkmazdı. Unutamıyorum çünkü 1.5 yıldır ben ona aile oldum :(
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ayrılık sebebi olacak kadar büyük bir şey değil ama senin yaptığında doğru değil
Haklısınız
Haklı gibi tamam belki ayrılmak aşırı ama birine güvenmeden sevgili olmamalısın bence
Açıklamayı yeni okudum zaten toksik bi ilişkiymiş kardeşim unutursun bir kaç aya inşallah
Bacım ben kıza güveniyordum hiç bir erkekle muhabbeti yoktu herkese s**tiri çekiyordu ama bu 2 ay içinde benden sıkıldıgını belirtti yol vermek zor yani ne yapabilirim
Demekki başkası vardı gidicek yeri olmayan gitmez kardeşim
Annesinin babasından boşancağını söyledi babası biraz sıkıntılı biriydi bunu söyledi ben zaten aşk yapamam şu an dedi
sikinti ya aklimda suphelere yer vermem. supheye sebeb olanlara yol veririm
Telefonu gizlice alman yanlış orada haksızsın ama senin kız arkadaşında sanki ayrılamyı bekliyormuş gibi meseleyi çok abartmış tamtersi al bak ne olmuş diyebilirdi saçma geldi ayrılık sebebi 😶
Anılar yakıyor içimi anılar
Haklısın ama gerçeği söylemek gerekirse sanırjm kız arkadaşın senden birşeyler gizliyor onun için öfkelenmiş belliki hemcinsim diye savunacak değilim asla ama belki senin hakkında en hayırlsıu buymuş üzülme
Gizlice aldın diye ayriliyorsa muhtemelen bir seyler sakliyordur gerçekten sevseydi aldığını öğrendikten sonra kendi elleriyle verirdi sana telefonunu
Öyle bacım
Senden sakladığı görmeni istemediği bişey varmış demekki, ona bı teşekkür borçlusun seni kendisinden kurtardığı için
Bana annesinin babasının ayrılcagını söyledi ben yanında olurum dedim yok diyor
Bence haklısın normalde desteklenecek bir şey değil ama dalga geçmesi his değil bence sen haklisin
Telefonunu bana kendi rızasıyla her zaman veririm dedi bende bakmıştım ne yapayım
Nasıl görünüşünden dalga geçiyor boyundan mı yüzünden mi kilonla mı bu çok önemli
Dedim tipim yüzündenmi ayrılmak istedin. O da ne alaka dedi sen bana saygısızlık yapmasam bunlar olmazdı dedi. Kıyafetimle dalga geçti bu arada
Knk bu kız haddini aşmış artık seni kaybetmekten korkmuyor
Bence ayrıl
Veya yazma ona soğuk davran
Haklısın
Evet gizli niye alıyosun sen kim oluyosun
la kiz aldatiomus ya aptalmisin sen onami takildin?
@Louba salla gitsin bunlar duygudan anlamıyor
Yok artık bu bir şaka olmalı
Değil valla abi
Unutursun için yana yanaa
Zor abi zor
Zooorrrrr zoooorrrr
Hırsızlık yapmış soruyor bir de 😂
iyi yapmışsın ayrılmakla
ben değil abi o ayrıldı :). Ne kadar sevsemde ilişkiyi ben yürüttüm hep
Çünkü o seni sevmemiş, sevse çabalardı
Haklısın.
Zaten kullandığı uygulama herşeyi açıklamıyor mu?
Açıklıyor bacım
Salla gitsin.
Öyle yaptım
Gizli bişeyi olmass kızmazdı.
Aynen öyle dedim aynısını yüzüme bakmadan gitti
boş ver hiç uğraşmaya değmez.
Çok anımız oldu c*nsel anlamda olsun her mekana gittik annemiz babamız tanıyor birbirini
Bunu kızın düşünmesi lazım senin değil bence
Saldım artık barışmak isterse kabul etmeyecem
Evt sen ellinden geleni yapmışsın boş ver
Aldatıyordur büyük ihtimal
Aldatma değilde sıkıldı bence
O da olabilir
dış görünüşünle nasıl dalga geçiyor?
Bana eskiden anne baba olurdu her derdimde yanımda olurdu yakışıklısın diye övmediği dakka yoktu ama şimdi bu kıyafetle ezik gibisin diyor vs.
büyük ihtimalle yedekte başka biri var
Bende öyle düşünüyorum. Neyse bu kadar saf seven birini o kaybetti
cok yanlış yapmışsın
Ne gibi
telefonunu gizli bir şekilde almamaliydin
Bana telefonum açık şifresini verdim dedi istediğşn zaman bak diye. Bende baktım telefonuna ondan sonra ona bahsettşm baktığımı bağırdı kızdı direk
şifresini verebilir ama ondan habersiz bakmamaliydin bu kadar basit sonradan söylemen sonucu degistirmez