Nerde hata yapıyorum acaba ben çünkü sevgilim olmuyor
Dolma boş bilgilerle yakinlasmaya duygusal ve fiziksel temastan cekindim hep 20 yaşındayım buarada
Nerde hata yapıyorum acaba ben çünkü sevgilim olmuyor
Dolma boş bilgilerle yakinlasmaya duygusal ve fiziksel temastan cekindim hep 20 yaşındayım buarada
Kadınlar duygusal boşluğu doldurmak ister erkekler fiziksel geneli budur iki taraf da bunlara ulaşmak için bir çok şeyi yaptığı için en basit ilişkiler bile arap saçına dönüyor ama iki taraf dürüst olsa ilişkilerin çoğu yürümez gibi gibi gibi basit ama insanlar her şey de olduğu gibi bunu da mahvediyor
Bacım bu erkekten erkeğe değişir. Erkekcikler ve erkekler olarak ayrılıyoruz artık. Erkekcikler sadece cinsellik ister ve kıza göre şekil alır. Erkekler ise sevgi ve emek ister, kendi hayatına kız da uysun ister. Sevgisi için mücadele eder. Sana tavsiyem ikinci günden seni yatağa atmaya çalışana vur engeli. Bir sana yapmıyordur emin ol
Ne tesadüf ki biz de kızları anlamakta zorlanıyoruz. Bazıları gerçekten anlaşılır samimi ve iyi niyetli insanlar ancak çoğunun davranışına akıl sır erdirmek mümkün değil.
Cevap
6Cevap
Erkek kadın fark etmez insanlar bazılarıyla anlaşır bazıları ile anlaşamaz bu karakterlerin uyuşması ile alakali
Benciller.. kendilerinin yemedigi halt kalmadigi halde tertemiz kiz istemeleri buna bir kanittir
rahat ol. duygularını açıkca belırt. düşüncelerinide
Temastan çekinebilirsin ama sevgini belirtmen gerekiyor
Fiziksel temas önemli oluyo genelde erkekler için
Hoslandigin yokmu hic
Erkekleri fazla kafaya takıyorsunuz
Biyolojik ve içsel farklılıklarımız var
Korkuyormusun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?