İnsta hesabının şifresi var ama face hesabının şifresini benimle paylaşmıyor. Bu ara orada çok aktif görüyorum o yüzden şifresini istemeyi düşündüm. Nasıl istemeliyim nasıl ikna edici olabilirim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen uygulamalarda açık kalma süresi fazladan olabiliyor
Yani çıkmıştır ama orada aktiftir gibi
Bi süre öyle kalabiliyor
2 saat önce vedalaşıp 2 saat sonra 15 20 dk önce aktifti diyor. Genelde 7 dk sonra son görülmeyi gösteriyor
Hmm o zaman biraz farklı peki bu süreçte wp ya da faceden yazmayı denedin mi sonuç ne oluyor
Bir ara wp den yazmıştım wp den iletilmedi ama face'de iletildi ve face de aradığım da benim aramamdan kısa bir süre sonra çıkış yaptığını gördüm. Bunu ona söyledim ss alıp attım da ama bilmediğini söyledi o ara çalışıyordum dedi. Bu tabi çok önceden oldu ve Instagram şifresini verip face şifresini vermişken bir süre sonra değiştirmesine ve vermemesi beni düşündürüyor çünkü Instagram ve wp de benimle fotosu var ama face'de yok. Ayrıca face de aktifken aradığımda ulaşılamıyor diyor wp den de iletilmiyor ama face'de aktif
Hatta ben sorduktan sonra çevrimiçi bilgisini kapatmıştı sonra açmış
Vermiş madem değiştirdiğinde direkt söyleseydin aslında face e giremedim değiştirdin mi verir misin falan diye
Ya şimdi de istesen olur nolcak sanki instagram var neden face de vermesinki hani buna nasıl bi açıklamayla vermeyecek. Klasik işte güvenmiyor musun şifre vermem ben diyecek adam Instagram da vermezdi sonuçta artık bunu demesi mantıklı olmaz
Söyledim zaten vermek istemedi
Guvenmiyorsun diye sonra ben suçlu oluyorum
İşte diyorum ya sonuçta Instagram vs var. Peki senin sosyal medya şifrelerin onda var mı
Varsa bunu bahane edebilirsin ama benim sende var diye
Benimde var. Telefonu guncelliyor resetliyor vs Instagram sifrelerimizi veriyoruz onay kodu istiyor çünkü. Bunu yapıyoruz ama facesini vermiyor bu zaten beni düşündürüyor
Ve müsait olup bana yazdığında wp ye giriyor orada da aynı son görülme oluyor? Video falan izliyor desem Instagram var yani face ne artık?
Görüşebiliyorsanız görüştüğünüz zamanlar imkanın olursa onun telefonundan bak
Giriş bilgilerini alsan yeterli
Bana 9.40 gibi yazdı ve işe geçti. Facede de aynı son görülme var 2 saat önce diyor. Yani bana yazıyor okey ama oraya niye giriyor her fırsatta? Bunu ona nasıl düzgün bir şekilde söyleyebilirim bilmiyorum
Bi süre kontrol edersin ya da bi arkadaşına falan denettir
Onun telefonundan face hesabına bakmiyordum ama bakacağım. Genelde wp ve son aramalarına bakıyorum. Face de de Messenger i yüklü değil bilmiyorum
Aslında şifresi olmaması daha iyi denemen için. Yani şifre varken biri yazsa nasıl davranacağı belli ama yokken rahat olduğu gibi davranır
Ve biri yazınca nasıl davranacağını görürsün
Messenger yüklü değil mi senin yanına geldiğinde mi siliyor
Yani sonuçta messenger olmadan face için sohbet mümkün değil ama mesaj olursa da bildirimde görünür
Her defasında siliyor olamaz çoğu gün beraberiz hatta sabahları da gittiğim oluyor onu dusunuyor olamaz her şeyi unutan biri illa onu da unutur herhalde 🙄
O halde facede yapabileceği daha fazla bişey yok arkadaş listesi açık mı görebiliyor musun
Takip beğeni vs yapar en fazla ki o da konuşma olmadıktan sonra niye yapsın hani
Ya bu devirde hangi genç face kullanıyor ki zaten uygulamaları dışında? Uygulamalara bakacağım bir de mesenger yüklü muydu değil miydi diye
İnstada bile gördüğü postları beğenmeden geçiyor
Ya aslında öyle düşünme benim erkek arkadaşım face kullanıyor hatta sık kullanıyor videoları vs izliyor işiyle alakalı gruplara katılıyor şifresi bende var ama 2 sene kadar şifresi yoktu daha doğrusu ilk sevgili olduğumuz aylardan şifrelerimi istedi kendi de verdi yıllarca öyle kaldı sonra tartışmalarda şifre değiştirmeye başladık ben de tekrar olursa bir daha benden şifre alamazsın dedim bi tartışmada tekrar şifre değiştirince ben de değiştirdim ve sonra defalarca istedi ne dese de yıllarca vermedim almadım da işte daha yeni bu yılın başında inadımı kırdı. istiyorum artık ver aramızda aklımızda bi soğukluk olmasın filan dedi ben de benim kafam rahat sen mi güvenmiyorsun dedim, birbirimize ait şeylerin birbirimizde olması bizim aramızda bir bağ oluşturduğunu düşünüyorum böyle istiyorum dedi kabul ettim
Bunu sana anlattım çünkü benim böyle bi inadım varken bile güzelce konuştu kırıldı hani sizin aranızda inada dönüşmüş bişey dahi yok söyle güzelce neden vermesin
Ayrıca erkek arkadaşının kullandığı oyun ya da uygulama varsa onlara giriş amaçlı da kullanıyor olabilir facebook girişli uygulamaları olabilir
Eğer face ine girebilirsen face ile giriş yapılan uygulamalara internet sitelerine bak anlarsın
Benden de tartışma olduğu için aldı ve vermedi 2.5 yıldır birlikteyiz 1 yıl falan oluyordur herhalde. Bende facesini bu yaşadığımız gibi şeyden dolayı almıştım ondan. Bir bağ oluşturuyor desem saçmalama der herhalde 😂
Hadi ya 😂 ah bu tartışmalar.. Bilmiyorum artık 2 yıldır vermiyordum benim inadım kırıldı bir de biz o zaman ayrılık eşiğine gelmiş devam etmiştik artık daha farklı devam edelim benim için bu bi bağ daha iyi hissediyorum böyle diğer türlü zaman zaman bu durumu düşünüp iyi hissetmeyeceğim dedi aman neyse sanki sakladığım bişey yok vereyim madem dedim ama o günden sonra tartışsak da şifre değiştirmeye cesaret edemiyor 😂
Sen konuş sanki nolcak ben öyle seviyorum arada senin hesapta da takılmak hoşuma gidiyordu de 😂 hakikaten bu arada ben kendi hesaplarımdan çıkıp erkek arkadaşımın hesaplarına girince farklı bi alana girmiş gibi hissediyorum çünkü ilgi alanlarımız baktığımız şeyler farklı olunca karşıma farklı gönderiler çıkıyor arada orada takılmayı seviyorum mesela ben yemek makyaj giyim kuşam ya da mesleki şeyler takip edip beğendiğim için önüme onlar çıkıyor sürekli işte erkek arkadaşımınkine giriyorum araba gündem haberler vs vs görmüş oluyorum
Sen benzer şeyleri bahane olarak da kullanabilirsin vermemekte ısrar ederse orada şaşırıp sebebini sorarsın hani gayet normal bişey istediğini ve hiç öyle bir tepki beklemediğini söylersin
Bende Instagram hesabına girdiğimde sizin gibi farklı yere gelmiş gibi hissediyorum 😂 ama sorun şu ki onun hesabında full erkek var mesleğinden dolayı. 1 2 tane kız var onlar da ya devresinin eşi ya da akrabası. Face hesabında ise 2012 yılından beri kullandığı için bir sürü fake hesaplar var. Orada kız daha çok haliyle
İyi olduğumuz bir gün yan yanayken mi soylim mesaj da mı soylim sizce?
Yanyanayken daha iyi olur sanırım
Şifreyi aldığında bakarsın zaten yeni eklediği biri var mı vs ama sanmıyorum ya ekleşip napacakki sonuçta messenger bile yüklü değil diyorsun
Ekleniyor 673 kişi sabit
Hem şifreyi sana hiç vermemiş değil bir ara sende varmış sonradan değiştirmiş yani geçmiş dönemde kimler ekliydi neydi ne değildi biliyorsundur az çok
Bak bence biriyle konuşmak değil de onun facebook hesabına bağlı hesapları vardır o yüzden önem veriyor oraya
Çünkü facebook ile bağlandığıbirçok uygulama ya da oyuna facebook u ile bağlanabilirsin sen de
Evet oyunlara bağlı bunu biliyorum ama oyuna girse face hesabına girmez herhalde
Yani tabi her zaman girmez
Yani en çok kurcalayan da zaten wp den iletilmeyip face de aktif olması
Pcden mi bağlanıyor o zaman yani? Var mı öyle bi bilgisayarı sürekli elinde
Diğer bi ihtimal interneti wpye kapatıyor olabilir ama bununla da ne diye uğraşsınki saçma olur
PC yi kapatıyor açmaya usenir
İnterneti wp ye nasıl kapatıyor olabilir?
Wi-fi bağlantısı değil de mobil veri kullanıyorken internet wpye kapatılabiliyor şöyle uygulamalar-whatsapp-mobil veri-arka planda veri kullanımına izin ver adımlarını takip ederek o arka planda veri kullanımına izin verin aktifliğini kapatınca whatsapp arka planda interneti kullanamaz dolayısıyla gelen mesajları alamaz ama uygulamaya girdiğinde alır mesajları çünkü kapatılan ayar sadece arka plan için geçerli
Bunu bilmiyordum 🥺 peki bu ayar girip çıktığında da geçerli olur mu? Yani ayarı etkinlestirdi ve sonra wp ye girdi tekrar aktif hale getirmesi mi gerekir yoksa otomatik kapanır mı? Bazen bağlı olsa da iletilmiyor çünkü
Öncelikle erkek arkadaşın iphone kullanıyorsa bunun için emin konuşabilirim, uygulamalara girip wp için mobil veri kapatınca tekrar wpye girsen de mesaj alamıyorsun uyarı çıkıyor zaten mobil veri kapalı ayarlardan değiştirebilirsin diye sonra yeniden mesaj almak için o ayarı yeniden aktiflemen gerekiyor
Yok android kullanıyor
Mi 11 t pro kullaniyor
Androidde de yapılıyor ama tel bazen mesaj almaya devam ediyor sanırım ya da başka bi ayarı vardı
Netten bak biraz istersen androidde whatsapp a mobil veri kapama diye çıkar sanırım
Ama mobil verisi açık olduğu halde wpden attığın bir mesaj iletilmiyorsa vardır bi ayarı yani başka türlü pcden girmiyorsa aynı tel içindeki uygulamalar için mesaj attığında birine iletiliyor diğerine iletilmiyor diye bişey olmaz
Çok teşekkür ederim ❤️ gerçekten çok yardımınız dokundu ❤️
Rica ederim ama kafana takma fazla sonuçta facebook bu ne yapacak sevgiyle mutlulukla kalın... 🌸
🥰❤️
Yapacak olan fake ile de yapar. Bence çok kasma
Ama wp de tek tık iken orada aktif görünüyor
PC den falan açmıştır. ya da anlık değişimler olabilir yani 4-5 dk gecikmeli falan
Yok uyuyacağım dedi ve uyku faslını yapıp uyudu. 2 saat sonra face'de 15 20 dk önce aktif yazıyordu
Bunu yapan kaç yasinda
Aynı şekilde telefonuna ulaşılamıyor dediği zaman da orada aktif görünüyor ya da wp den iletilmeyen mesajlar oradan iletiliyor
25
direk isteemelisin konuyu uzatmadan
Ters tepebilir
vermek isterse verir zaten ne yaparsan boş
Bilmiyorum
ben olsan bulaşmamzdım ne ben veririm ne de isterim..
İnsta hesabı var ama
onu vermişse onu da vereceği anlmına gelmez
Niye? Orada gizlediği bi şey mi var?
olabilir de olmayabilirde