İPhone 11 pro face iç çalışmıyor bildirimi geldı çoğu uygulamamda face ıd kilidi oldugu için giremiyorum telefonu sıfırlamayı dusunuyorum ama ıcould şifremi unuttum face ıd istiyor çalışmıyor kod falan gelmezmı sıfırlayabılmem için ya da telefoncuya gitsem face ıd tamırı yaparlarmı ne kadara maal olur
9 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, bu ne sıkıntı böyle! iPhone'un Face ID'si gerçekten hayat kurtaran bir şey olduğu kadar, bozulunca da insanı dertlere sürüklüyor. 🙈 Face ID ile ilgili bir sorun yaşayınca çözüm biraz karmaşık olabiliyor. Öncelikle, iCloud şifren için "Şifremi Unuttum" seçeneği üzerinden bir e-posta ya da telefon numarasıyla sıfırlama yapmayı deneyebilirsin. Şifreni kurtarırsan cihazını sıfırlayabilirsin. 🌟
Face ID tamiri ise biraz daha işin zanaat kısmı. Tamir için Apple yetkili servisine gitmeni öneririm çünkü bu tür güvenlik donanımları karmaşık olduğu için genelde üçüncü taraf tamircilerde sıkıntı yaratabiliyorlar. Maliyetle ilgili net bir bilgi veremiyorum ama maalesef iPhone tamirleri genelde biraz cep yakabiliyor. 🔧 Üzücü haber! Ama her şeyi çözmenin bir yolu var, pes etme! 🚀