Evet mümkün jsjs sevdiğine dönmeyeceksen yenisinden hoşlan

Evet mümkün jsjs sevdiğine dönmeyeceksen yenisinden hoşlan

Mümkün.
Nasıl diye soracak olursan o meşhur birisini seviyorsun artık flört hoşlanma aşk vs bu evreler geçmiş bitmiş sevgi kalan bir şey maalesef gitmiyor uyandığın da aklına gelir uyurken aklına gelir yemek yerken aklına gelir yürüdüğünde aklına gelir üzüldüğünde mutlu olduğunda her zaman o aklına gelir orada olur hep ama insan belli bir yerden sonra artık o kişiyle bir şeylerin olmayacağını kabul ettiğinde birilerinden etkilenebiliyor ama acı tarafı şu ki etkilendiğim insandan o kadar çabuk vazgeçe biliyorsun ki en ufak bir hatasında hemen buz gibi oluyorsun bütün etki gidiyor
Cevap
10Cevap
Birini hala sevmiyoruz demektir bu güçlü bir aşk varsa kimseyi düşünecek halde olmazsın
Hayır mümkün değil ama kafa dağıtmak için güzel yöntem, o da bir yere kadar oluyor. Herkeste onu aramaya başlıyor, daha çok özlüyorsun.
Ayyy evet durum bu onum gözü benziyor onun yapısı onun gotu diye gider jsjs
Olabiliyor mu bilmiyorum aslında ben birini çok seviyorsam bunu da dile getiriyorsam bir başkası hiç dikkatimi çekmiyor hoşlanmayi bile geçtim bakmiyorum bile
Şu aptl dizi olan Sadakatsiz bu ülkeye hangi mantığı soktu hâlâ 2 kadını veya erkeği aynı anda sevilir mi diye sordurtuyor
Sacma herkes herkesten hoşlanır daha ileriye gidersen içindeki niyetin ortaya çıkı veriyor
Hayır değil. Bir başkasından hoşlanıyorsa insan sevdim dedigi kişiyi artık sevmiyordur.
Birini unutmak için başka tenlerde terlemek de ne bileyim yani 😀
Çapkın olduğum için aynı anda birçok kadından hoşlanabiliyorum
Jsjs
Kadınlar beni zamanla böyle biri yaptılar
Sevmek ve hoşlanmak farklı şeylerdir.
Benim için değil açıkçası
Kimine mümkün kimine degil anlaşılan.
Ne biçim sevmek öyle😄
Mümkün değil mümkünse sevmiyordur
Mümkün değil maymun istahlilik
Hipergami detected dayuuum
Çatır çatır mümkündür:)