Birini çok severken aynı anda başkasından hoşlanmak mümkün mü?

Sorum özellikle erkeklere ama kızlar da cevap versin. Siz birini çok severken başkasından da hoşlanabilir misiniz? Mesela şöyle bişey çok sevdiğiniz sevgilinize çok kızdınız öylesine başka bir kızla veya erkekle konuşup görüşmaya başladınız ama sevdiğinize inat olsun diye çünkü çok sinirlendiniz ama sevgilinizi halen seviyorsunuz. Bu durumda görüşmeye başladığınız kişiye karşı bişeyler hissedebilir misiniz hoşlanabilir misiniz? Birini çok severken aynı anda başka birinden hoşlanabilir misiniz?
Evet birini çok severken başkasından da hoşlanabilirim
Hayır birini çok severken ona inat için bile olsa başkasına karşı bişey hissedemem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yorumlara bakınca yanlış anlaşılma olduğunu farkettim. Benim başıma gelen bişye değil bu yani ben sevgilimi severken başka birinden hoşlanmadım görüşümü sorarsanız da ben birini gerçekten seviyorsam başkasına bakamam zaten ama erkeklerde durum farklıymış gibi hissettim hem çevremden hem de kendi erkek arkadaşımın bu konulardaki görüşlerinden. O yüzden sormak istedim sanki erkekler sevgililerini çok severken de başka kızlardan kolayca hoşlanabiliyormuş gibi geldi size danışmak istedim?
Birini çok severken aynı anda başkasından hoşlanmak mümkün mü?