Aşk İlişkileri Bir erkek kendisine her konuda destek çıkmış sevgilisini unutabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Özellikle parasız dönemlerde yanında olan sevgilisini, 20 30k kazansa bile unutabilir mi yoksa para nankörlük mü getirir sorum erkeklere dürüst olun Güncellemeler+1 yıl Pişman oldu dönmeye çalışıyo affetmem Bir erkek kendisine her konuda destek çıkmış sevgilisini unutabilir mi? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Erkekler her şeyi herkesi her olayı unutur 0 0 Yorumla
aşkıınolayım Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yahu bir kız ilişkide ne kadar çok çabalarsa erkek onu umursamaz. Bu hayatın gerçeği erkeklerin genelde unutamadığı kadınlar tam tersi tipler. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef bu hataya düştüğüm için çok pişmanım Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tc kızı okduğun için Muhtemelen hayatına aldığın kişi narsist olduğu sebeple zor diyorum.Benim cevabım bu. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet narsistti, egoist Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🧊 buyur o zaman eritip soğuk soğuk içersin Yorumla Soran +1 yıl Jdkdj Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değişmez bir gerçek var.. iki gözü görmeyen biri gözü açıldığı anda ilk iş bastonunu kırar. 0 0 Yorumla
brkydn0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Mesele para değil. Mesele unutmak da değil. Farz et ki unutmadı her gecenin sabaha aydınlanan anında aklında ne değişir ne farkeder.. 0 0 Yorumla
yalnızbey06 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Adam akıllı bi yorum yapayım 0 1 Yorumla yalnızbey06 +1 yıl İlişki de teklif eden erkek başlatan ve devam ettiren kadındır Yorumla
Akansel81 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Paraya değişmem degismemeli 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Unutmaz tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erkekler her şeyi herkesi her olayı unutur
Yahu bir kız ilişkide ne kadar çok çabalarsa erkek onu umursamaz. Bu hayatın gerçeği erkeklerin genelde unutamadığı kadınlar tam tersi tipler.
Maalesef bu hataya düştüğüm için çok pişmanım
Tc kızı okduğun için Muhtemelen hayatına aldığın kişi narsist olduğu sebeple zor diyorum.
Benim cevabım bu.
Evet narsistti, egoist
🧊 buyur o zaman eritip soğuk soğuk içersin
Jdkdj
Değişmez bir gerçek var.. iki gözü görmeyen biri gözü açıldığı anda ilk iş bastonunu kırar.
normalde unutmaz unutursa sevmemıs demektır ya sence?
Mesele para değil. Mesele unutmak da değil. Farz et ki unutmadı her gecenin sabaha aydınlanan anında aklında ne değişir ne farkeder..
Adam akıllı bi yorum yapayım
İlişki de teklif eden erkek başlatan ve devam ettiren kadındır
Çok fena unutur hemde
Unutmak kadar kolay bisimi var
Paraya değişmem degismemeli
Unutabilir
Kolay olmaz tabiki
Unutmaz tabi ki
Unutur