• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler çok sevip emek verdiği eski sevgilisini unutur mu?

Redpepper3
Redpepper3 Takip Et
Xper 4 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Yani yanındaki ile yaşar aklındaki ile yaşarsın sözü gerçek mi yoksa herkes unutulur mu? Hiç unutamadığınız keşke o olsa dediğiniz eski sevgiliniz oldu mu?
Erkekler çok sevip emek verdiği eski sevgilisini unutur mu?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sksksnsnsnjd
    Sksksnsnsnjd Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    10 ay

Ben de bunu çok sorguladım aylarca hem de. Sevgilimin eski sevgilisiyle fotoğrafını gördüm ve instagramda onun için yazdıklarını paylaştıklarını daha sonra bana her şeyi anlattı aldığı hediyeleri onun için yaptıklarını falan. O kızı o unutmuştur belki ama ben unutamadım. Sanırım ömrüm boyunca içimde kalacak.

0
    2 Yorumla
    • Redpepper3
      Redpepper3
      10 ay

Size yapmadı mı o kadar? Yani eski sevgilisini anlatmak hiç hoş değil ancak bunu öğrendiyseniz ve siz gelecrğindeki kişiyseniz size cok daha emek vermeli

Yorumla
    • Sksksnsnsnjd
      Sksksnsnsnjd
      10 ay

Şöyle söyleyeyim ben paylaştığı fotoğrafı yazıları görmeden önce ona hep derdim neden benle fotoğraf paylaşmıyorsun diye. Dediği şey ise kıskanıyorum. Sonra ben o fotoğrafı gördükten sonra bir kaç kez ben yüzüne vurduğum için profilini benle yaptı ama o da çoğu kişiye gizliydi arkadaşlarına falan. Zaten en ufak kavgada da kaldırdı hemen. Hediye konusuna gelirsek biz uzak mesafeyiz bir kaç ayda bir yanıma gelir ama 2 yıldır tek aldığı hediye bir pantolon ve tişört bir de bir kaç çiçek. Sen ne aldın dersen inan sana ne ben aldığım şeylerin hepsini hatırlıyorum ne de yazsam buraya sığar. Mesele bir şey almak değil de düşünmek hani bunu ona anlatamıyorum ama. Senin yanına geliyorum yetmez mi diyor. Doğum günümde dahi bir pasta alıp kutlamışlığı yok.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    10 ay

Çok uzun süreli bir ilişkim olmuştu neredeyse bitir 1 sene oldu hala aklımda anımsalın çok güzel zamanlardı. Ve o kişiyi unutmadan kesinlikle hayatıma hiç kimseyi almam çünkü bu sefer hayatımı aldığım kişiye haksızlık etmiş olurum.

0
    4 Yorumla
    • Redpepper3
      Redpepper3
      10 ay

Başkasıyla o kişiyi unutamaz misiniz? Onun farki neydi sizin içn merak ettim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Şöyle söyleyeyim ben ki gerçekten hayatım boyunca ilk defa birini bu kadar çok sevdim. Gerçekten ona çok fazla değer verdim mesela o doğuda görev yapıyordu ben batıda ne zaman seni özledim dese hiç gözümü kırpmadan 1600 kilometre gittim ne zaman canım sıkılıyor dese yanına gittim canım bir şey istiyor dese bulunduğu yerden bir taksici buldum ne isterse evine gönderdim hastayım dedi eczaneden ilaçlarını gönderdim. Yani gerçekten çok sevdim çok değer verdim ha sorarsanız bana verdiğiniz değerin karşılığını aldınız mı almadim. İşte bana karşı bir saygısı yoktu arkadaşlarına çok fazla değer veriyordu ben hep bunu dedim ona biraz bana değer ver arkadaşlarına değil baktık sonra olacak gibi değil bitti. Şunu söyleyebilirim tüm samimiyetimle 7 sene boyunca hiç aldatmadım başkasına yan gözle bakmadım yani ben 7 senede ona ne verilmesi gerekirse verdim ama maalesef değerimi bilmedi. Şimdi tabii benim için unutmak birazcık zor oluyor aslında benim için daha kolaydı çünkü değer görmeyen taraf bendim ben çok değer verdim yani ona ben zirveyi yaşattım benden sonra hayatını alacağı kişi nasıl olur artık onu bilemem. İşte bendeki de mantık şu sırf onu unutmak için hayatıma birini aldığım zaman bu sefer hayatıma giren insana haksızlık etmiş olurum hadi oldu da unutamadım hayatıma giren insanın da bana bağlandı bir şekilde Ebu bu sefer ona haksızlık olur

• Redpepper3
      Redpepper3
      10 ay

Erkekler sevdiğine degil de verdiği emeğe üzülür diye bir yazı okudum. Yani onu mu sevdiniz o kadar verdiğiniz emeğe mi? Benim ilişkimde de sebgilim beni cok seviyor saniyordum Yani üni okuyordum surekli ankaradan 4 5 saatlik yol gelirdi beni görmek icin. Her fırsatta arar özler , hediyeler vs cok da güzeldik egleniyorduk ama ayrıldık cunku o hemen evlenmek istiyordu ben daha istemiyordum işe girmem lazım ama eninde sonunda evlenicez dur diyordum o da kısmetini bekletiyosun bencilsin dedi ayrıldı ama ayrılana kadar da çok kez barışmaya ve ikna etmeye calisti ben nettim. Ayrıldıktan 2 hafta sonra sevgili yapmış Yani o kadar şaşırdım ki tamam yapacaktı da bu kadr erken yapması hic mi sevilmedim hissi verdi ya da aldatıldım.. belki de kizi yarabandi olarak kullanıyor Yani beni unuttu mu nolcak anlamadım

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

Yok ben verdiğim emeğe üzülmedim gerçekten çok sevdim çok fazla değer verdim. Ya 1600 kilometreyi ben yarım saat için bile gittim o kadar çok sevdim o insanı. Şöyle söyleyeyim size bir ara acaba barışma olur mu diye yanına gittim 12 saatimi yolda geçti bir saat konuştuk bana otur dinlen bile demedi Tekrar döndüm 27 saatim yolda geçti ondan sonra ben kafamda bazı şeyleri bitirdim zaten. Ama ben bu süreçte hayatıma başkasını almadım almam da çünkü gerçekten bu kendime karşı haksızlık olur sevgime karşı haksızlık olur önce kendime saygım var benim. Aklıma iki şey geliyor sizden çok özür dileyerek ya o kişiyi yara bandı olarak kullanmış ya da sizinle barışmaya çalışırken o kişiyle görüşmeye başlamış bu nasıl sevgi insanların Sevgi anlayışını gerçekten anlamıyorum.

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
10 ay
  • Ah, kalplerin ufak çaplı melodramları! İçtenlikle söyleyeyim, bu "yanındaki ile aklındaki" durumu bazen gerçek olabiliyor ama hani "zaman her şeyin ilacı" derler ya, o kısım genelde doğru. 😊 Sevdiğimiz ve çok emek verdiğimiz birini tamamen unutmak bazen zor oluyor, evet. Ama hayat akıp giderken insanlar da hafifçe gölgede kalıyor. Yeni insanlarla tanıştıkça, kalbinizdeki boşluğu dolduran o anıları daha az hatırlarsınız.

Keşke o olsa diye düşündüğüm oldu mu? Tabii ki! Ama sonra biraz perspektifle bakınca anladım ki, o anın "keşkesi" aslında bugünkü güzel anlarımı oluşturan kıymetli bir dersmiş. 😊 Çok hissediyorsan kendini kötü hissetme, eğer hayattan bir şey öğrendiysek, o da yaraların sarıldığını görmek... ❤️‍🔥

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0

Cevap

3

Cevap

• MountainKhan
    MountainKhan Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 101%
    10 ay

Geçmişte karşılıksız bir şeyler vardı ama şimdi karşılıklı bir sinerjiden doğan tatlı bir aşk varsa eskisine özenmez.

0
    2 Yorumla
    • Redpepper3
      Redpepper3
      10 ay

Eski ilişkisi yarım kaldıysa? Yani severek ayrılmak zorunda kalmak ya da terk edilmek gibi. Çok emek vermiş, ilişkide çok mutluymuş çok eğlenmiş diyelim yenisinde o kişiyi mi arar yoksa unutmuş mudur yani hic mi açıp bu kıza noldu diue bakmaz

Yorumla
    • MountainKhan
      MountainKhan
      10 ay

Yok be erkek beyni öğle çalışmıyor.

Yorumla
  • G-Ü-V-E-N
    G-Ü-V-E-N Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 100%
    10 ay

unutsa , ne yazar unutmasa, ne yazar. eski. adı üstünde, sen yenisine bak.

0
    2 Yorumla
    • Redpepper3
      Redpepper3
      10 ay

Ama şöyle eski sebgilim benden önceki sevgilisine çok emek verdiyse? Unutmuş mudur yoksa yarabandi miyim ya da daha mi az sevilirim? Arada meraktan fotoğraflarına falan bakar mi merak ediyorum

Yorumla
    • G-Ü-V-E-N
      G-Ü-V-E-N
      10 ay

bakar kadında erkekde eski sevgililerine bakar hatta yedisülalerine bakan bile vardır

Yorumla
  • Centilmenbirisi
    Centilmenbirisi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    10 ay

Unuturuz benım emeklerimin hepsı boşa gitti mesela

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler çok sevip emek verdiği eski sevgilisini unutur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler eski sevgilisi unutmaz mı? 5 cevap verildi
Erkekler eski sevgilisini özler mi? 4 cevap verildi
Erkekler eski sevgilisini özler mi? 32 cevap verildi
Sevgili yapan erkek eski sevgilisini unutmuş mudur? 35 cevap verildi
Erkekler eski sevgilisini unutur mu? 23 cevap verildi
Bir erkek hiç mi eski sevgilisini özlemez? 20 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sizce el emeği bir eserin gerçek değeri harcanan zamana göre mi yoksa verilen emeğe göre mi ölçülmeli?
  • İsmail Kartal yeniden Fenerbahçe'de! Sizce İsmail Kartal Fenerbahçe'de başarılı olabilir mi?
  • İkna kabiliyetin yüksek mi?
  • Suçlu hissettiğiniz halde yapmaktan keyif aldığınız şey nedir?
  • Cipsle aranız nasıl, en son hangisinden yediniz?
  • Sen neyi asla yapmazsın?
  • Bir insana güvenmen ne kadar sürer?
  • Kendine bir soru soracak olsan bu ne olurdu?
  • İnsan nasıl bir varlıktır, eleştirel bir tanım yapar mısın?
  • Sadece zaman geçirmek için biriyle birlikte olur musunuz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨