evli ve cocuklu adam kız kendisini takmasada neden peşinden gider bu psikolojiyi merak ediyorum amaçı ne her şey kızın elinde kız kabul etmiyor ama adam hala peşinden koşuyor ve sonrada hep laf kızlara geliyor peki bu adamların suçu yokmu? Bunlar evli olduklarını cocukları olduklarını bir sorumlulukları aileleri olduklarını bilmiyorlarmı? Neden ozaman kız kaçınca kızın peşinde olunca hep kıza laf ediliyor? Gerçekten merak ediyorum isteseler başka imkanları varken neden genç ve bekar kızlar?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Pes edip teslimmolmasını bekliyor ona sahip olmak için
Peki bu onu neden tatmin ediyor yani niye bu vicdansızlıgı yapıyor okadar başka kadın varken niye neden
Sendeki o libidoyu sezmiş olmalı. Ve onu açığa çıkatıp seni elde etme dürtüsü olmuştur. Mutlaka seninyatağa atacak eğer devam ederseniz gidişat bu.
Ben bişey yapmıyorum ilişki yok aramızda o peşimde ben kaçtıkca geliyor libido olsa kaçmazdım böyle iğrenç bişey istemiyorum ama nasıl vazgecirecegimi bilmiyorum
Libidon var ama böyle bir ilişki sana tera geliyor diye kendini geri çekiyorsun. O da bunu farkediyor. Muhtemelen bakışlarından anlaşılıyırdur libido seviyen
Peki bunu anlıyorsa derdi ne yani aynen öyle ters geliyor ve kaçıyorum istemiyorum evet o farkında bunun ee daha ne yani ne istiyor neden beni desteklemiyor onu anlamıyorum
Sendeki o azgınlığı hissediyor onunortaya çıkarmakmistiyor
Bende öyle azgınlık şu bu yok ilk hoşlandım ama evli oldugunu bilmiyordum ve sonra öğrendim vazgectim şimdi ben kaçıyorum gidiyorum ama o buseferde her türlü herşeyi yapıyor bende bunu anlamıyorun
Mutlaka bir şey sezdi seninle alakalı ama görmem lazım anlamak için
O sezdi biliyor hoşlandıgımı ama işte olmaz benim şu an istemedigimi kaçtıgımı biliyor hatta bana sordu neden dedi böyle mesafelisin neden benden kaçar gibisin dedi işte aradan bi kaç hafta geçti şimdide beni kıskandırma olayına girdi neyi amaçlamak istiyor bilmiyorum geçen geldi 10 saniyeden fazla bana baktı uzaktan bende baktım şok oldum hangi ara geldi bilmiyorum göz göze geldik sonra ben cektim sonra yine döndüm baktım hala orada sonra erstesü günü karşılaştık ben yine gözümü kaçırdım ama kahve alırken karşılaştık kaçaöak delik yoktu havadan sudan nasılsın dedi falan sonra iltifat etti şaka yaparak önümde bir kadın vardı oda ne güzel bir iltifat dedi sonra bana beni taklit ederek yüzün hep böyle asık dedi gülümseyerek ama bende yoo dedim oda gülerek öyle olsun dedi mimik yaparak bende şey dedim en iyisi susalım oda bencede dedi ve susmayla ilgili ata sözü söyledi yani bende anlamıyorum inan
Zamanındaydı o hoşlantı artık hani öğrrndigimden beri olmaz anlıyormusun ne demek istedigimi artık istemiyorum
Artık çok geç ikinizde çekime kapılmışsınız. Mutlaka tadına bakacaktır.
Öyle bişey yok istemiyorum ben oda anlicak zamanla eminim bana aşık değil belki sadece ilgi duyuyor oda benim ona bu ilgiyi göstermedikce uzaklaşacsk başka caresi yok yapmazsada bunu güzel dille anlatıcam kendisine
Beni zorlayamaz ya ne yapabilirki ben istemedikten sonra hiç bir şey
Senle benzer durumunyaşayan bir arkadaşım vardı burada kız arkadaşım her detayını aylarca anlattırdım yaşadıklarını. İnan çok daha ilerisi var
Anlatabilirmisin? Merak ettim ne oldu yani işerki adımlar ya da neler yaptı cok akıllı birisi cünkü neler yaşandı ya da neler olabilir bilirsem daha iyi olur gibi
Gizlisin yazamıyorum sana.
Burdan yazamasmısın
Çok uçlarda birmkonu sakıncalı yani yorumlarım silinir hemen
Hmm
Şöyle söyliyim yönetici bri adamla stajyer bir kız uzak durmaya çalışsa da arşivde öpüşüyorlar. Ve bu başlangıç oluyor
Ama işte bende öyle bir şey olamaz kalabalık yerdeyiz ortam kalabalık hiç yanlız kalınmıyorki onlarda o fırsat var adam peki zorlamı öptü kız istedimi o faktörde var
İlk başlarda iki taraf da istemiş etkileşim evli olsa da adam.
Otoriter biriymiş adam. Neyse yüzeysel anlatmak da hiç zevkli değil
Ben seni takip edim ordan adımı görürsün ben mesaj atamıyorum
tamam
👍
Şimdilik çıkmalıyım. Geldiğimde eğer istek atmışsan yazarım sana.
Tamam yolladım ama görmedin galiba sonra gelince yazarsın takip yollarım
Takibi geri almana gerek yok eğer yolladıysa görünce kabul ederim zaten. Ama sen bilirsin sorun değil.
Yolladım
Yardım bende
Bayır domuzu gibi azgındır neden olacak başka lmao ama bizim insanlar buna çapkın derler
Capkıjda degil görüyorum böyle soru sorulunca hep kıza yüklenilşyor kız diyorki bana ilgi gösteriyor hiç görediğim ilgi uzaklaşıyorum ama kovalıyolar bu ne kadar dogru? Kız kendini uzak tutmaya calışıyor adam evli olduğunu biliyor ee neden kız uzak duruyorsa niye hala koşuyor peşinden? Ozaman adam kaşınıyor
Adam hatalıdır kadın ise eğer adamı arzuluyorsa hatalıdır zaten ikisine de ne deneceği belli o ile başlar o kelime ama aynı zamanda adamın karısı da adam ile yatmayı herhangi hiçbir sorun olmamasına rağmen reddiyorsa sadece manipüle etmek vb. şeyler için O zaman erkeğine kadınlık yapamadı diye kadın da suçludur büyük bir kısım ama kadın bunu yapınca erkek aldatmaya çalışmak yerine gidip direk ayrılmalı sonra daha çok tatmin olacağı ve hayatını iyi yönde etkileyecek bir ilişkiye yelken açmalı
Genelde tipsiz erkekler yaşıyo bu azgınlık sendromunu
Cok guzel soru bence evlisin cocugun var baska birine yaziosunu geciormki bu da igrenc neden hala istemedigi halde kostugunu bende merak ediorm
Sen ondan kaçıyorsan sana niye laf gelsin ki.
Laf gelmiyor bazen bursa benzer sorular görüyorum ve bakıyorum millet kıza kızmış oyuzden halbuki durumu bilmiyolar
Onlara bakma sen. Senin vijdanın rahatsa sorun yok
Şerefzize baksen