Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yardım
Güncellemeler
+1 yıl
Offf offf
Ben onu tanıyorum ama o benş tanımıyo çocuğun hesabini bulmak için abisine istek atıp buldum acaba abisi benim hesabımı hatırlıyomudur cok gerginim ya beni begenmezse? Ne yapıcam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Reddedilme ihtimali her daim var ve olacak ilk adımı atarak zaten bunu göze alıyorsun. Cesur olmayan kazanamaz.
Cocuga instadan yürümem lazım nasıl yürücemi bilmiyorum
Sıradan bir şekilde sohbet başlat.
Nasıl yazicam ve ne yazıcam
İnstadan tanışmak anormal olmazmı benim hakkımda ne düşünür nasıl bi bahane bulucam
Merhabalar müsait misin de.
Yani gerçek hayatta da görmüşsün sonuçta sorun olmaz.
Hayır görmedim ama tanıyorum aynı ortamda değiliz
Şu an nabzım 180 atıyo düşüncesi bile gerdi
Bence yazılabilir bir arkadaşım benden başka bir lisede okuyordu ama benim sınıfımdaki bir kıza yazmıştı.
Cocuk hakımda kötü düşünmez dimi manyakmı bu tanımadığı insana yazıyor falan
Doğru üslupla yazarsan düşünmez.
Acaba yalanmı bulsam mesela ben rehberimdeki hesaplara baktım sen cıktın falan kimsiniz mi yazsam
Bence daha inandırıcı bir yalan bul.
Nasıl bi yalan bulabilirimki baska shop yapsam hani kişilerdeki hesaplar gözüküyo ya oraya shoplasam yalan geliyomu aklına
Ben yalan söyleme taraftarı değilim ama zaten ilk adımı atma tecrübem pek olmadı genelde adım bekleyen biriyim.
Bu pembe bi yalan direkt merhaba yazamamki cocuk sonucta beni nerden buldun dicek
Tanıyorum desen olmuyor mu?
Olmaz cünkü ben onu cok alakasız bi yerden biliyorum tanıyorum desem nerden tanıstık dicek
Alakasız olsun problem olmaz.
Benim cocukla en ufak baglantım yok ortak arkadaş vs ben onu sosyal medyadan gördüm
Hmmm o zaman sıkıntı evet.
Benim bi yalan bulmam lazım demekki o kisilerimde buldum yalanının yalan olduğu cok belliydiki sen öyle tepki verdin
Evet yani onun yalan olduğunu anlamamak için saf olmak lazım.
Aklına baska yalan geliyomu cok zor durumdayım
şu an fikir üretemedim.
Napıcam simdi ben ya
Kız arkadaşlarından taktik al.
Onlara söylersem dalga gecerler
Nasıl arkadaş onlar ya.
Hiç yalanımda kalmadı ama onu o kadar cok istiyorum ki anlatamıyorum ya
Takipleşiyorsan adamla zamanla fotoğraflarını falan beğen zaten az da olsa bir yerden bağlantınız var. Uzaktan görmüştüm hoşuma gitmiştin falan dersin.
Cocuk hesabına kimse kabul etmiyoki öyle desem neden yanıma gelmedin demezmi
Kimseyi kabul etmiyorsa işin zor.
Acaba o ilk yalanımımı söylesem
Cok farklı bi his ya keske onu bi kafede bi yerde görüp tanıssaydın o kadar isterdimki
İlk yalan biraz kumar. Yalanı anlarsa engeller.
Ben önceden buna baska bi yalanla baska bi fake hesaptan yazmıştım ama sonra engelledim fake hesaptan yazdıgım için
Adımlarını dikkat at bence o adamın yerinde olup bana yazanın sen olduğunu anlasam sinirden küplere binerdim.
Biliyorum o yüzden anlamasın diye onunda stresi var nasıl ona yazıcam bilmiyorum bi yazsam devamı gelir ama ne yazıcam işte
Pek bir fikrim yok.
Allah aşkına yardım et ya
Ben ilişki uzmanı değilim 🙄
Off tamam yardım etme ya ben de ilk yalanı söylerim shoplayıp napim ::(
Peki başarılar.