Madde bağımlısı erkek gerçekten severmi?

Merahaba 4 yıldır toxic bir ilişkim var ayrılmalı barışmaları her seferinde sözler verip yine aynısı oluyo bu sefer kesinlikle madde almadığını söyleyince bağramaya başkıyofu zamanında öyle hata yaptık diye kimsesi yoktu ona sahip çıktım sevdim bırakmadım defalarca aldattı ama ona hiç kıyamadım can parçasına insan nasıl kıyardı kıymeti anladığını hisstermişti bi gece cigara aldığını söyledi yine telefonlarımı açmadı bende yalan söylediği için bu son demiştim heryerden engelledim hırs yaptı aileme fotolar attı yine hayattıma kast etti suçlu olduğu haldr kötülük etti kötülük hiç nir zaman bulmadı diye hep pişman oldu döndü ozmn netti ama sevgimi yenemiyorum yine bişey olsa onu affederim. Normalde arayp sorardı şimdi yok onu herşeyden çok seviyorum ama kendi keyfinden başka bişey önemsemiyo yaralarını sarmak istedeiğimde beni kanattı derdim yalan söylemisin oldu napabilirim ben aşkını yenemiyorum

Gerçekten sevse yapmazdı
Seni hiç sevmedi sevmiycek seni sevgini seviyo
Madde için seni satar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Geceleri cigara alıyo nadir bazen sevdiğini hissediyorum ama bağımlılık yinede mutlu olmazmıyız çok seviyorum diyo ama devam ediyo seven böyle yaparmı
Madde bağımlısı erkek gerçekten severmi?