Güncellemeler
+1 yıl
Geceleri cigara alıyo nadir bazen sevdiğini hissediyorum ama bağımlılık yinede mutlu olmazmıyız çok seviyorum diyo ama devam ediyo seven böyle yaparmı
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merahaba 4 yıldır toxic bir ilişkim var ayrılmalı barışmaları her seferinde sözler verip yine aynısı oluyo bu sefer kesinlikle madde almadığını söyleyince bağramaya başkıyofu zamanında öyle hata yaptık diye kimsesi yoktu ona sahip çıktım sevdim bırakmadım defalarca aldattı ama ona hiç kıyamadım can parçasına insan nasıl kıyardı kıymeti anladığını hisstermişti bi gece cigara aldığını söyledi yine telefonlarımı açmadı bende yalan söylediği için bu son demiştim heryerden engelledim hırs yaptı aileme fotolar attı yine hayattıma kast etti suçlu olduğu haldr kötülük etti kötülük hiç nir zaman bulmadı diye hep pişman oldu döndü ozmn netti ama sevgimi yenemiyorum yine bişey olsa onu affederim. Normalde arayp sorardı şimdi yok onu herşeyden çok seviyorum ama kendi keyfinden başka bişey önemsemiyo yaralarını sarmak istedeiğimde beni kanattı derdim yalan söylemisin oldu napabilirim ben aşkını yenemiyorum
Psikiyatri dersleri aldım baya ve madde bağımlısı olan insanlar hakkında tek söyleyeceğim şey şu. Bu insanlar sağlıklı düşünememenin ötesinde insanca düşünemiyorlar yani ne yapın edin madde bağımlısı insanlardan uzak kalın.
Beni bazen çok seviyo bazen sıradanmış gibi hissediyorum aşk var mıdır böyle bir insanda
Öyle bir insan doğru düzgün düşünemiyor dediğim gibi normal insani duygulardan bahsedilemez.
Cevap
3Cevap
pek sağlıklı bulmadım, uzak durmanı öneririm.
Madde için satar ileride boy boy fotoğrafların olur Ankara yoluna çıkarsın
Ondan uzak dur ondan sana hayır gelmez
Madde için satan çok erkek gordum
Sevebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?