Erkek arkadaşım madde bağımlısı ama seviyorum?

Merhabalar, başımda büyük bir dert var. Benim erkek arkadaşım madde bağımlısı ailem bunu biliyor ilişkimiz 2 senelik.. fakat çevremdeki kimse istemiyor, sana zarar verir diyor ailemle kavga ediyorum sürekli, bende onun ailesiyle tanıştım onun ailesi çok iyi insanlar. Ama kimse bilmiyor erkek arkadaşım okadar iyi kalpliki çevresindeki bütün arkadaşları, komşuları ona bayılıyor. İllegal birkaç iş yaptığı için iyi para kazanıyor fakat kazandığı parayı hiçbir zaman tek başına yemiyor, mesela ramazanda teravih namazından çıkan çocukları mahalle bakkalına sokar istediklerini alır bütün bir ramazan boyunca bunu yapar, elinde bir parça ekmek varsa on parçaya böler herkese dağıtır öyle bir adam benim sevdiğim 😔 onu tanıyan herkes çok sever, mesela askerden geldiği zaman herkes evinin kapısına sıra olmuştu. Onun nekadar çok sevildiğini ozaman anlamıştım. Küçüklüğünde yaşadığı birtakım olylar yüzünden sokaklarda alışmış bu illete. o çok iyi bir adam o benden ayrıldı zamanında sana zarar veririm diye ben bırakmadım öleceğimide bilsem bırakmam
Erkek arkadaşım madde bağımlısı ama seviyorum?