Güncellemeler
+1 yıl
Abi herkes linclemis o anlamda soylemiyorum, para goz biride degilim sadece etrafimda sevgililerden erkek arkadaslar kadinina cebini açmaya izin vermez oder ya da kadında öder, 1 gun kadin 1gun erkek öderler , onu soruyorum cok nadir ödeyen normal mi ya?
Güncellemeler
+1 yıl
Kadında ödüyor Okey , sorum sadece elini cebine atmayan erkekden bahs ediyorum genellemeyin hemen
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hep o mu ödemek zorunda sonuçta arada ödüyormuş hem sevmemek ile ne alakası var anlamadım?
Prenses sanıyor bunlar kendini elimi cebime hiç atmıyım erkek ödesin insan hiç olmazsa teklif eder ne biliyim yemeği o aldıysa kahveyi ben alıyım der
Aynı anda aynı şeyi yazmak.. baya iyimiş😀
Ben kendi adıma konuşuyorum mesela erkek yemek ödediyse kadın da kahve ödemeli ya da tam tersi her şeyi bir taraftan beklemek olmaz.. para zor kazanılıyor zaten sevecekse eğer hem zenginlikte, hem de fakirlikte beraber olmayı göze alarak sevmeli
Kesinlikle her şey karşılıklı olmalı zaten.😄
Sen eğer ödüyorsan ama sürekli ödüyorsan ve o sadece 1 ya da 2 kez ödüyorsa o zaman normal değil. Şimdi sevgilin ile konuş derim ama erkekler çok yanlış yönlere çekebiliyor
Aynen öyle olmalı aşk sevgi paylaşmakla olur bir taraf hep ödesin diğeri baksın çok saçma erkekliğin simgesi nişanesi hesap ödemekmiş gibi bir algı var bazılarında
Hep odemesin zaten bende onun yerine ismarliyorum karsilikli oluyor oyle oluncada. Ama nadir hallarda. Etrafimdaki sevgililer 99% erkek öder kadın ismarlar misalinde yasiyolar
Yani sevgilin senden az ödüyor öyle mi tam olarak açar mısın?
Para kimdeyse o, ödesin parası olmayan birine de yüklenmek çok saçma olur. Anlayış, kesinlikle gerekiyor böyle durumlarda..
aynen katılıyorum Derbeder’e
Teşekkür ederim kardeş.:) Bende sana katılıyorum..
Aksine sadece merak ettim etrafdaki sevgililerde hepsi aynı bizde farkli gibi geldi diye sordum yoksa birine odettirdiyim falan yok nefret ederim oyle seyden
@ᴅᴇʀʙᴇᴅeʀ aynen bencede✓
Aksine sadece merak ettim etrafdaki sevgililerde hepsi aynı bizde farkli gibi geldi diye sordum yoksa birine odettirdiyim falan yok nefret ederim oyle seyden
!!! Bilin bilmeden konuşmayın pilavini ye sen
Ya kanka boş ver diğer sevgililere göre mi yaşayacaksın. En azından ödüyor sevgilin öyle düşün. Benim arkadaşımın sevgilisi asla kendisi ödemezdi ve hep ona ödettirdi düşün sonunda ayrıldılar şükür yani
Lan ne diyorsun ben sana laf mı attım manyak mısın nesin ya
Şimdi herkesin, karakteri, davranışı çok farklıdır. Şimdi ki zamanda, da insan oğlu.. elini uzatıyor, bacağını koparmaya çalışıyorlar. Yani velhasıl iyiliği suistimal etme durumları çok. Buda kişiden kişiye değişiyor.. Allah herkesi kendi gibi biriyle karşılaştırması dileğiyle.. öyle çocukça davranışlar burada görmedim. Herkes gayet olgun bir şekilde düşünüyor bence.
Haklı yani neyse gerginlesmeyelim sizde yanlis anlamayin odetmiyorum sadece soruyorum
Ben gergin değilim sana da laf atmadım birden kendin bana yükseldin, anlamadım.. neyse inşallah mutlu bir ilişki yaşarsınız hakkınızda hayırlısı olsun
Gerginlik yok yazışmalar linç gibi gözüktü herhalde ya da öyle yansıma oldu.. boş verin ya kırmayın birbirinizi kaç günlük dünya.:)
"Yani sevgilin senden az ödüyor " falan itici sekilde konustunda gergin gördüm bende Amin insAllah herkes icin hayirlisi
Orada demek istediğim sevgilin senden az mı ödüyor bundan mı rahatsız oldun? Yani kötü anlam da dememiştim. Kırdıysam özür dilerim, kusuruma bakma ama gerçekten art niyetim yoktu
@ᴅᴇʀʙᴇᴅeʀ Amin aynen , yorumdakilarin cogusu genellemeni ve guncelledihim mesaji anlamayib lincleyen sozde olgun dusunen insanlara söylüyorum
Yani benim arkadaşımın sevgilisi hiç ödemezdi ve hep rahatsız olurdu o şekilde düşündüm
Anladim kusura bakma baska anlamisim bende yok benden az odemek konusu değildi bos ver 😂 ben kirdiysam seni ozr dilerim
Yok estağfurullah mesajlaşma olduğu için duygularımız tam belli olmuyor böyle anlaşılmak çok normal. Hayırlı akşamlar dilerim, mutluluklar size 💗
@ᴅᴇʀʙᴇᴅeʀ aynen Hayirlisi 3gunluk dunya zaten)
Aynen öyle. Heh böyle ya böyle olun. Hadi bakalım canınsınız. İyi akşamlarınız olsun.:)
Hayırlı akşamlar , teşekkürler sizin içinde hagirlisi insAllah💖
Niye her zaman ödemek zorunda mı?
Para kimde varsa o, ödesin kardeşim..
Her zaman ödesin demiyorum nadir hallarda ödüyor diyorum bana borcu falanda yok kendim kendimkini odeye biliyorum + onada ismarlar yapiyorum karsiliksiz degil, ama çoğu sevgili boyle değil kadina hesan actirmaz + kadinda buna gore bisey ismarlar falan oyuzden sordum bende gerildi herkes ya
Haklısın.. anlıyorum ben seni kardeş merak etme.:)
Maddiyatina bagli ayrica simdi kadinlarda oduo yasiniz kac
Kadınlarda ödüyorda okeyde erkek hic elini cebine atmiyirsa onu sordum herkes gerildi aw
Yokk ben gerilmedimm ben zaten erkegin odemesi taraftariyimm ama genelde ole dusunuo erkekler
Evet bende anlamadim oyuzden sordum digerleri boş şekilde gerilmiş sanki burada hesab odetiyorum🤦♀️🤦♀️ yaşım 19 bu arada
boş ver herkesin fikri ayri ben bugune kadar odemek istedim odetmediler yani biz ole gorduk siz daha gencsiniz
Parası yoktur
Ne alakası var adam ödemek zorunda mı senin yediğin içtiğini
Ödeten kız para göz mü
Odetmiyor erkek kalbin geçib ödüyor ya sizde amman büyütduz
yanı
Yoo seviyordur ama seni değil