Para harcanın ama yeterince bir 2 süpriz ilgi ve yemek bukadar ama sürekli değil 4. Buluşma içinden gelir aşkımmmmm yemeğe gidelim mi çoook güzel biyer buldummmm 😃 yemekler kocişten
Ve 5bin yakında ise harcana bilir ama olay şu ki ayrılma durumu oluğunda o paraya üzülürüm çünkü şöyle düşün Sana acı çektiren bişey bir anı için para harcıyorsun
Cimri değilim eşim olsa istese tüm paramı herşeyimi veririm aç gezerim
X kişisi borç istesin elimdeki tüm parayı veririm bir ay aç gezerim
Veya param yok desin gene elimden gelen tüm parayı veririm
Eski erkek değil ben yeteri kadar para yedirdiö sevgililerime uçak bileti aldım şunu yaptım bunu yaprım herseferinde sıkıldım diye uydurmadan bir ayrılık yaşadım sence temkinli olmam normal mi?
Ben tüm paramı işlerime harcıyorım artık aylık 300 tl ile 700 tl yetiyor bana eşim geleceğim çocukların için çabalıyorum artık görücü usulü evlenmeyide düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kadın erkek meselesi olmadan partnerine karşı yaptığı alışverişi masraf olarak görüyorsa sevmiyordur.
Ismarlamalı tabi ki erkek kadınını taşımalı her yönden kız zengin bile olsa
Peki yapmiyorsa bunu ona soylemeli miyiz
Yani neden yapmıyor diye düşün durumu mu yok
Durumu ortalama. Ya ben zaten pahali hediyelerden bahsetmiyorum. Gucu yettigince olmasi
Haklısın ruhunu oksamalı mutlu etmeli düşünüyor diye
Yanındaki bayana hesap ödeten erkek de mi varmış? Eğer çok zorladıysan ben öderim diye o ayrı.
O kadar cok var ki maalesef
Devir değişmiş desene. Biz hakaret sayarız yani benim yaşımdakiler.
Sizin yasinizdakiler de yapmiyor artik be abi
Ben görmedim yapmayanı. Ama olabilir, kişilik meselesi.
Yerine göre ısmarlar erkek cüzdan değil ve karşındaki kişide nikahlı eşi değil 2 gün sonra kız engel atıcak bukadar masraf saçma
Ama caba gormuyorsak nikaha nasil gidecek?
Ayrica cuzdan degil falan hemen savunmaya gecme. Ben kucuk harcamalardan soz ediyoeum
Günümüzdeki kızlar veya erkekler her şey güzel gitse bile sıkıldım diyip ayrılabiliyor yani sonu olmadan para ödenmez
Boyle giderse de erkek sevmiyor diye dusunuruz ve nikaha gitmez ama
Erkek 5 ay içinde o kıza 17 bin tl para harcadı varsayalım 1 aylık kıza çalışmış olursun
5 ayda 5 bin harcasa mesela? Cok degil
Para harcanın ama yeterince bir 2 süpriz ilgi ve yemek bukadar ama sürekli değil 4. Buluşma içinden gelir aşkımmmmm yemeğe gidelim mi çoook güzel biyer buldummmm 😃 yemekler kocişten
Misal
Çalışıyormusun veya hiç bir işyerinde çalıştın mı?
Calismiyorum Şu an . Calismistim eskiden
9 gün boyunca bir kıza harcıyorsun
O para duruma göre harcanır verdiğim para birimi frazi idi mesala uzak mesafe ise ayrı yakın ise ayrı
Sen surekli gun mu hesaplayacaksin boyle? Istersen lokmalarini da hesapla da 1 lokma fazla yemesin
Ayy Allah sizin gibilerin eline dusurmesin😅 eski erkekler boyle miymis
Ve 5bin yakında ise harcana bilir ama olay şu ki ayrılma durumu oluğunda o paraya üzülürüm çünkü şöyle düşün
Sana acı çektiren bişey bir anı için para harcıyorsun
Cimri değilim eşim olsa istese tüm paramı herşeyimi veririm aç gezerim
X kişisi borç istesin elimdeki tüm parayı veririm bir ay aç gezerim
Veya param yok desin gene elimden gelen tüm parayı veririm
Eski erkek değil ben yeteri kadar para yedirdiö sevgililerime uçak bileti aldım şunu yaptım bunu yaprım herseferinde sıkıldım diye uydurmadan bir ayrılık yaşadım sence temkinli olmam normal mi?
Ben tüm paramı işlerime harcıyorım artık aylık 300 tl ile 700 tl yetiyor bana eşim geleceğim çocukların için çabalıyorum artık görücü usulü evlenmeyide düşünüyorum
Giden paraya niye uzuluyorsun ki? Sonucta x tarihinde harcadin ama x tarihinde de mutlu oldunuz beraber😊
Umarim gonlune goresini bulursun o halde
Şöyle düşün x uydurmadan bi sebeple ayrıldın ve o x tarihine kadar yaptıkların yalan mıydı gönül eğlendirmemiydi?
İster 1 tl olsun ister 20000 tl burada enayi yerine konmak konu
Ayrıldıktan sonra buyüzden mi idi kullanıldım ve kız gitti erkkelere kims havadan para vermiyor
Sevmiyor