Bana g*y gibi diyenleri duydum ama bu değersizlik duygusu adamı ölüme bile götürür dershanedeki çocuğa bile günde 3 tane çıkma teklifi ediyorlardı ya ben de ister istemez özeniyorum niye böyle diye sürekli hayır üstün zekalı bir Otizmliyim (Asperger Sendromu) ve hiçbir kız bana bakmıyor isterse brad pitt olayım dünyayı kurtarayım yok olmuyor * koyayım olmuyor illa * mi olalım illa şerefsiz mi olalım ne yapalım da bu kızlar bize baksın bu arada tipimi de profil fotoğrafından yorumlasanız iyi olur
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bakmıyorlarsa boş ver zamanla çıkar biri
Aga tipin iyi kızların bakmamasının sebebi senle alakalı değil son dönemlerde çoğunun egosu tavan yaptı kendini bilen olgun yetiştirmiş bir insanda elbet karşına çıkacaktır geç olsun sağlam olsun sktr et
Hacı karşıma çıkmayacağına adımın Oğuzhan olduğu kadar eminim yaş 20 oldu böyle olursa 30 olur 40 olur 50 olur zaten 25'ten sonra ben otomatikmen istemem
Aga 20 yi öyle bir anlattın ki mk kendimi dede sandım😂 daha dur noldu la çok takıyon knk kendini mahvedersin bak benden söylemesi
Zaten kendimi mahvettim hayatım mahvoldu mesela hiçbir kızın erkeklerden hoşlanmadığını şahit oldum kendi kafamda bunu kurguladım ve buna inandım artık hiçbir kız bana bakmaz peki nasıl bu kadar emin olabiliyorum bir zarı sürekli at ve sıfır gelmesini bekle istediğin kadar at ama sıfır diye bir şey yok ben 6 yaşından beri neler yaşadım bir bilseniz ağlarsınız
Bak girisken olman lazim ki kizlar asik olsun. Kizlarla konus.
Ya kizlarin hepsi oyle der. Karsi cinsle arkadas olduktan sonra bir sure sonra cekici gelmeye basliyor. Kanka gibi olman daha avantajli ne kadar vakit gecirirse sana olan guveni artar. Hoslanmaya baslar.
Oyle olsa bile bir kiz belli etmez senin girisken olup ilgili davranman lazim. Sana alarm verirse sen de ilgili davran. Ilk adimi genelde erkek atar.
Tıp ne demek
Oncelille ozguvenli ol. Konuskan ol. ozguvenli olmasan brad pitt olsan dahi fark etmez.
Sev kendini yahu.
Ya hayat bundan ibaret degil. Arkadas grubun var mi?
O zaman once hemcinslerinle arkadas olmaya calis onlar da seni yeni kizlarla tanistirir illa karsina birileri cikar. Bir hobi edinebilirsin spor yapip kas gelistirerek ozguvenini yukseltebilirsin. Muzikle ilgilebilirsin. Yoksa elin yuzun duzgun cocuksun. Her sey gonlunce olsun.
Ya bak bizim sinifta da bir suru erkek var kimse gelip benle konusmuyor sadece benle bakisiyorlar hic arkadasim yok. Sen girisken olmazsan kimse senle bir bağ kurmaz. Yasin daha 19 buyudukce bu ozellikler seni cekici kilicak daha yasin ne ki bu isyan.
Akran zorbaligi olabiliyor sen o insanlardan uzaklasip yeni arkadas yap. Emin ol kizlardan teklif alan erkek parmakla sayilir. Herkes senin gibi.
Her duyduguna inanma belki kizlar iddiaya girmisti hangimizi kabul edrcek gibisinden ya da yalandi.1 Kisiye gore yorum yapma.
Ya uzulme her sey gonlunce olsun. Iyi aksamlar.
Bir tenezzul edip iyi aksamlar diyebilirdin.
Sen nankorsun duzgun konus benimle. Bende yardim etmeye calisiyorum. Iyi niyetli olmanin zarari iste. Ne halin varsa gor.
Benim de maşallah hic sevgilim olmadi, flortlesmedim bile ruh hastasi. Her kizi ayni kefeye koyarsan bu olur. Allahindan bul. Ettiğin beddua seni bulsun. Insanlik ettigim icin bu basima gelecegini hic dusunmezdim.
Benim arkadasim bile yok nasil bir insansin sen durduk yere beddua ediyorsun.