İkinci şansı verdiniz, kesin yine olmaz mı dersiniz? Yoksa bu sefer olacak mı?

İkinci şansı verdiniz, kesin yine olmaz mı dersiniz? Yoksa bu sefer olacak mı?

Ben kimseye ikinci şansı vermezdim hiç bir şekilde çünkü hiç bir kıza güvenmezdim yani bir kadın ile ilişkim olduysa sonra bir nedenden dolayı ayrıldıysam zaten bir hatası vardır ya da benim hatam vardır bu yüzden de hiç bir şekilde affetmezdim şans vermezdim çoğu insan zaten genel olarak bence burada hata yapıyorlar yani bir kişiye verilmemesi gereken değeri verdikleri zaman ya da onlara ikinci şansı verdikleri zaman bir kişi hata yapıyorsa bunu tekrar yapar bu yüzden de umudum olmaz. ama şöyle ki eğer ilişkimiz hala devam ediyorsa yani ayrılmadıysak o zaman tabi ki de ikinci bir şansı verirdim. aldatmak ya da ihanet gibi durumlar söz konusu değilse eğer çünkü çoğu kişi küçük hatalar yapabilir ilişkilerinde
Yaptığı hataya bağlı bir durum bu aslında ama ikinci şans bence verilmemeli çünkü ilişki bir kere yara aldı mı tekrar alır o yarayı toparlamak için arada sağlam bir bağ olması lazım o da herkeste olmadığına göre ikinci şans gereksiz.
ikinci şans riskli bir durum olsa da bazen güzel sonuçlar alabiliyorsun bazen de tam tersi oluyor..
yaşamadan bilemezsin ama ikinci şansı verdiğin kişiye sen ne kadar güveniyor seviyorsun sorulması gereken bu
Be kimseye ikinci şans vermem yanlışını görürsem botlarımla tekmeler geçerim
Cevap
12Cevap
Değerlendirmeyi bilseydi birinciyi harcamazdı
Yani veriyorsam, umudum olduğu içindir
Hayır herkes ikinci şansı hakeder.. Özelikle flört döneminde, karşındaki insanın tanımıyorsan hatalar yaparsın. Hatasını anlayıp pişmanlığını gösterene şans verilir. Ama hak ediyorsa..
Etmeyen zaten o şansı b*k eder. Vicdanın rahat bir şekilde o zaman çöpe atabilirsin onu.
Sadece gönül anlamında değil arkadaşlık ilişkilerimde de ikinci şansı vermişligim vardır, veririm de. Seviyorsam yaparım bunu. Bir anda çöpe atamam o kişiye karşı sevgimi.
İkinci şansı umudum olduğu için veririm. Sonrasını değerlendirmeyi bilmiyorsa bu kadar şanslı olmayabilir.
ikinci bir şans vermem ki
versem bile eskisi gibi olmaz
yaşanılanlar unutulmaz
içim içimi yer kemirir
Affedeceğim varsa her türlü affederim ama içimden gelmeyen bişiyi karşı taraf üzülmesin diye yapmam yapamam
Vardı bir zamanlar halbuki ne kadar umutsuz vakkaymıs görmemiş olmam üzücü.. bir daha ikinci şans mi tövbe
Umudum olmazsa o şansı vermem zaten
İKinci şansı verdiysem bu ona zaten inandığım içindir.
Verilecek kişi var verilmeyecek kişi var iyi düşünüp karar vermek gerekir
ikinci bir şans sağ yanağımın hatırı kaldı sola vurdun tokatı hadi gel yaaa
İkinci şansı hak edenin ikinci şansa ihtiyacı olmaz.
Aynı pikun lacivertidir ikinci şans
Görselde yazana yerden göğe katılıyorum.
Neyse sorun bir yapan bir daha yapar
Kimse ikinci şansı hak etmez
Artık kimseye şans falan vermiyorum
İkinci şans vermem
Daha da kötü olur genelde...
58. şansa kadar yolu var kdşgşsşlsls
Yoktur
Hayırr..
umudum yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?