Hiç düşünmeden karşısındakinin tipiyle alay edebiliyorlar. Ben hayatımda hiç bir kıza açılmadım , zaten açılmayacaktım böyle olduklarını bildiğim için. Bu tablo karşısında özgüvensiz olmak benim suçum mu?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç düşünmeden karşısındakinin tipiyle alay edebiliyorlar. Ben hayatımda hiç bir kıza açılmadım , zaten açılmayacaktım böyle olduklarını bildiğim için. Bu tablo karşısında özgüvensiz olmak benim suçum mu?

Zorbalığı cinsiyete yüklememek lazım. Ne yaş ne de cinsiyetle alakası yok. Böylelerini ciddiye almana gerek yok. Beğenmeyebilir ve hayatına almayabilir ama böyle zorbalaması zaten kendi içinde sorunlar olduğunu gösterir. Psikolojisi bozuk olmayan kimse zorba olmaz bunu unutma.
Peki haklılarsa?
Ne fark eder? Diyelim ki ona göre çirkinsin. Durduk yere gelip de bunu suratına söylüyorsa gene de psikolojisi bozuktur. Bazıları yükselebilmek için karşısındakini alçaltmaya ihtiyaç duyar. Belki de sustuğunda kendi özgüvensizliği konuştuğu içindir. O kızın eski ilişkisinde ya da çocukluğunda zorbalık görmediğini bilemezsin. Bazıları da hiç zorbalık görmediği halde kendini beğenemez. Biri durduk yere sana sataşırsa bil ki bu kendi içinde yaşadığı bir problem. Tüm kadınları ya da tüm erkekleri aynı görenler bile karşı cinsten hiç istediği gibi sevgi göremediği içindir. Yani kendini suçlu hissetme. Sen iyi hissedeceksen bakımını falan yap. Ama zorbalar için yapma.
Ben aşırı tipsizim bakım yapsam da bişey fark etmez. Yine reddedileceğimi bildiğim için gene açılmayacağım kimseye.
Neyse ya özgüvenimi alt üst ettiler acımasızlar. Zaten yoktu iyice yok ettiler.
Kimi estetik yaptırıyor, kimi dolgu. Erkekler bile günümüzde yüzüne maske vs yaptirabiliyor. Kuaforlere gidebiliyor gibi gibi. Ustelik kimi iyi uyur ve stressizdir ve boylelikle cildi de daha iyidir. Sartlar esit degilken kendini dibe cekme. Asıl ozguvensiz onlar olmasaydi zaten guclu hissedebilmek icin gucunu almaya ihtiyac duymazlardi. boş ver sen onlariz
Onları*
Onların özgüvensiz olduklarını hiç sanmıyorum. Üniversitede erkek arkadaşlar muhabbet ederken " gamzeyi şöyle yatırdım böyle yaptım , nazlıyı şöyle miktim falan " konuşup sonra bana dönüp "sen ne yaptın herhangi bir kızın eline dokunabildin mi? dolmuşta falan para uzatırken belki?" diye alay ediyorlardı.
E tamam işte 🙂
Biraz bel altı söyleyeceğim kusura bakma. Penisini kaldırıp da bir ileri bir geri ittirmek sence bir başarı hikayesi mi? Demek ki kendinde övünülecek bir şey bulamıyor ki bunu kullanmış. Ayrıca böyle erkeklerin geneli de Seksi bile ya aşık rolü yaparak yapabiliyor ya da başka şeylerini kullanarak. Yani kendi benliğiyle bir kızı istetemiyor. Kendi olarak bir kıza kendisini kabul ettiremiyor böyleleri. Bu yüzden ya parasıyla ya da taktikçi halleriyle bir şekilde ulaşmaya calisiyor. Böylelerinin kıskanılacak insanlar olduğunu söyleme bana.
Onlar yapabildiği için yapıyor , ben yapamadığım için yapmıyorum. Yapmak istemediğim için değil. Yani ben de istiyorum fakat çirkin olduğum için bende olmuyor, fakat onlarda oluyor. Kıskançlık da zaten istediğin halde kendinde olmayıp başkasında olan şeyi hasetle istemenin adı değil mi? Kıskanılacak insanlar tabi ki. Ben hiç bir kızı benimle çay içmeye dahi ikna edemedim , onların vardığı seviyeye bak arada uçurumdan bile fazlası var.
Kuzum 🙂 Bak bir kadına tamam dedirtebilen her erkek yakisikli ya da zengin olmuyor. Ustelik yakisikli olanlarin bile bazilari, karsisindakiyle sevisebilmek icin yalanlar soyluyor. Kimi evlenecekmis gibi davraniyor, kimi de asikmis gibi. Yani işin ucunda duygusal manipulasyon durumu var. Kendi iclerinden gelerek birini etkileyemiyorlardir oyle insanlar. Sen de bakimina dikkat ederek ve agzin laf yaparak, yalanlar soyleyerek er ya da gec birini kandirarak yatagina alabilirsin. Ama yapma kesinlikle. Demeye calistigim sey, bu bir basari hikayesi değil. Allah vergisi elleri yuzleri daha duzgun olabilir ama her kız da sadece buna bakarak kabul etmez.
Ağzım laf yaparak mı? Benim bir kıza ne söylemem lazım ki ağzım laf yapmış olsun?
" Sen de bakimina dikkat ederek ve agzin laf yaparak, yalanlar soyleyerek er ya da gec birini kandirarak yatagina alabilirsin. " bunu yapamayacağımı o kadar iyi biliyorum ki anlatamam.
Kuzum yapma zaten. Bu alcakliktan baska bir sey degil. Demeye calistigim sey, sana bunu önermek değildi. Hani sen diyorsun ya benim elimde değil ve istesem de yapamam diye. Sen adamlıgından dolayı kandırmıyorsun. Onlar ise hileyle hurdayla ulasiyor ve bunu marifet gibi anlatiyor. Her seyi gectim, kaliteli adam kadini oyle baska erkeklerin agzina sakiz eder mi? Hem seks yapmak ne zaman bir basari oldu ki? Yapma lutfen.. Bununla ovunenler asıl acınası halde. Ha sen gene adamın dibi olarak kal ve kimseyi kandırma. Ama istesen sen de yapabilirdin. Yani kendini hileyle hurdayla kabul ettirmis erkek musvettelerini gorup de kendini eksik hissetme 🙂
"Sen adamlıgından dolayı kandırmıyorsun."
Hayır tipsiz olduğum için kandıramayacağımı da bilip o yüzden hiç yaklaşmıyorum. Adamlıkla alakası yok. Eğer yapabilseydim onların yaptıklarının 100 katını yapardım. Hile hurda olduğunu nereden biliyorsun? Sanki seksi bir tek erkek istiyor da öyle oluyor. Kadın tarafı istemiyor sanki. Bal gibi de istiyorlar ve bu arkadaşları tercih ediyorlar , birlikte oluyorlar kimsenin kimseyi kandırdığı falan yok. Kadınlardan uzak durmak adamlık mı oluyor yani? Aslında adam gibi adam , erkek gibi erkek onlar. Sevilmeyi ve sevişmeyi hak etmeyen benim. Seks yapmak da başarı değil , ama istediğin halde yapamamak başarısızlık. O erkekler hiç olmazsa istediklerine ulaştıkları için abazan değiller. Psikolojileri düzgün , insani ilişkileri düzgün. Ben çirkinim diye diye kendi psikolojisini özgüvenini yok etmiş biriyim. Bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda , beni hiç bir kızın beğenmeyeceğini , sevmeyeceğini , bana hiç bir kızın yaklaşmayacağını söylemek çok da zor değil. Ümitcan Uygun bile benden daha adam.
seks yapmamak adamlik mi demisim? Birini kandirarak yataga itmek adamlik degil demisim. Ayrica psikolojisi duzgun olan bir insan bununla mi ovunur? Bir de gelmissin diyorsun ki tipim olsaydi bin kat fazlasini yapardim diyorsun. Anladik sen de s*refsizsin ama ezik gibi hisseden bir s*refsizsin. İsabet olmus, en azindan bu bahaneyle kul hakki alamiyorsun. Ama sunu bil ki etkileyebilen her erkek ne zengin ne de yakisikli. Kendine guvendiginde bunu kotuye kullanacaksan zaten guvenme
Onların da kimseyi kandırdığı falan yok. Ben kendime güvensem , diyecekleri şey " bu da kendini bir bok sanıyor" başka bişey değil. Onların da kendine güvendiği için kimseyle birlikte oldukları yok. Yakışıklı oldukları için birlikte olabiliyorlar. Kızların da rızası var. Ortada tecavüz varmış gibi tepki veriyorsun. Yapabilseydim onların yaptığının 100 katını yapardım dedim, kimseyi kandırırdım demedim. Etkileyebilen her erkek yakışıklı, en azından benden daha yakışıklı. Ben tipsiz olduğum için etkilemem mümkün değil.
Daha 20 yaşındasın aşk ilişkileri hakkında pek bir şey bilmiyorsun. Benim yaşıma geldiğinde ne kadar haklı olduğumu görürsün.
Ya ne anlatiyorsun yaa? Erkeklerin bile bazilari itiraf videosu cekip atiyor internete. Tecavuz ayri bir sey. Manipuleyle laf sündürme. Sen karsindaki kiza evlenicez dersen ya da asik degilken asikmis gibi rol yapip da kabul ettirirsen bu bal gibi de kaymak gibi de kandirmak oluyor. Tipe gelen kizlari inkar edemem ama onlarin bile geneli bir sekilde kandiriyor. Dumduz sirf yakisikli diye yatacak kiz cok az.
Dediğim gibi , senin yaşın daha ufak. İlişkiler hakkında pek bir şey bilmiyorsun. Birkaç bişey yaşa sonra gel o zaman konuşalım.
Bak gördüğün gibi 2 dakika konuştuk sinir krizine soktum seni. Oradan anla işte herhangi bir kadını etkileme ihtimalimin -% kaç olduğunu.
Gorduklerim ve duyduklarim yetiyor. Aklın yaş ile ilgisi olsaydi zaten hapishane de yaslilar olmazdi. Evet, bu kafayla etkileyemeyecegin doğru. Dış gorunuse yorarak, kalitesizligini inkar edeceksen keyfin bilir hadi iyi aksamlar
Kalitesizliğimi inkar etmiyorum ki. Gayet de kalitesiz bir insanım. Ama kalitesizliğimi öne çıkarıp tipsiz olduğumu 2. plana atmana izin vermiyorum. Ben herşeyden önce tipsiz , daha sonra kalitesiz bir insanım. Kadınlar sadece dış görünüşe önem verdiği için hiç sevgilim olmadı. Zaten maaşlarının %90ını gratise yatırmalarından da dış görünüşe ne kadar önem verdikleri anlaşılıyor. İyi akşamlar. Tamam daha da bişey yazma.
Sizin yuzunuzden.. Estetikli, makyajli, efektli, botokslu kizlari guzel saydiginiz icin kizlarin geneli iyice kokosluga itiliyor. Kizlarin hepsi her erkek icin suslenmez. Ama sevdigi adama guzel gorunmek icin bir nevi mecbur hissediyor. Cunku takip ettiginiz hesaplarin bile cogu o kizlara ait. Sevilebilmek icin mecbur hissediyorlar.
Amaan boş ver bana bakmayacakları için bişey fark etmiyor benim açımdan.
Herkes yakışıklı olmayabilir hayat herkese aynı şekilde davranmıyo o yüzden herkes özgüvenli de olamaz. Ama bunu tamamiyle kabullenip ben tipsizim ben özgüvensizim deyim kullanıcı adını korkak tipsiz koymak demek o kişinin kendine özsaygısı yoktur demek. Bişileri değiştirmek için kabullenmek gerek ama sen kendini o halinle kabul etmişsin. Değiştirmrk demiyim de geliştirmek istemiyosun. Bu durum kızların gözünde evet ezik oluyor.
Korkağım ve tipsizim. Bu kendime saygı duymadığım anlamına gelmez ki.
Evet duyuyorum kendimi de çok seviyorum.
Hanımefendiler bizim gibi erkekleri aşağıladıkça kadınlık hormonlarını daha fazla salgılayıp kendilerini daha kadınsı hissediyorlar. Bizim de kaderimiz buymuş. Onlar bize zulmedecek biz de onlara sabredeceğiz. Çok üzülürsen bu tarz başlıklarla sayısı sınırlı olan merhametli hanımefendilerin desteğini alabilirsin. Allah sana güç ve sabır versin.
Cevap
1Cevap
İnsanı ilk gördüğünde tipe bakarsın, sonra üslubuna sonra karakterine, çirkin olup olmaman önemli değil ama düzgün, şık ve bakımlı olmalısın
Kızlar yetmedi sen de mi başladın?
Asla denemeyeceğim bu manzaradan sonra iyice soğudum.
Bazi erkeklerde maalesef öyle dogru bulmuyorum iyi degil
Şimdi ben bu yorumları yedikten sonra nasıl özgüvenli olayım?
Bu tarz yorumlar sayesinde asla hoşlandığım bir kıza yaklaşmamam gerektiğini anlıyorum.
Yoo gayet de büyüğüm. Kimse beni pohpohlasın istemiyorum zaten.
Yine genelleme 🙄
Genellemiyorum. Genelleme diyince sanki bazı kızlar tipe bakmıyormuş gibi oluyor. Ben bütünlüyorum. Bütün kızlar tipe bakıyorlar ve tipsiz erkekleri de ezik olarak görüyorlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?