Kızlar neden bu kadar acımasız?

Kısaca anlatıyorum. Kadıköyde bi etkinlik var ilk defa gideceğim ve sosyal medyadan kızın biriyle tanışıyorum. Beraber geçelim kararı alıyoruz (motorumla) Kızın yanına geçmeden en yakın kankamla (7 senedir tanıyorum) buluşuyoruz ayrılırken diyorum ki. Kanka böyle böyle bi event var takılcaz istersen sende gelebilirsin. Başta mırın kırın eden adam geçerken kız arkadaşın birinide alcam diyince okey diyor. Almaya gidiyorum kızı alıyorum ve Kadıköye geçiyoruz. Ortam süper, akşam oluyor herkes dağılacak benimde yarın işim var şirkette eve geçmem gerek. Kankam istersen kızı ben bırakayım senin yolunun üstü değil diyor. Bende benim için farketmez o okeyse bırak diyorum. (aklımı skm) Yol üstünde kız bize nezaketen kahve içelim diyor farklı bi mekana gidiyoruz. Kızın yakın arkadaşı gelene kadar kalma sözü veriyorum (erkek) Oradan ben eve geçicem benim arkadaşta kızı bırakacak. Birkaç hafta sonra benim arkadaş beni arıyor ve çıkmaya başladık diyor. Başta inanmıyorum bi mekanda buluşuyoruz ve maalesef doğru. Her ikisinide hayatımdan siliyorum.(Arkadaşımla telefonla tartışıyoruz) Benim kızlara olan güvenim kalmadı. Kızlara artık güvenmelimiyim?

Güncellemeler
+1 yıl
Edit : Dün farklı bi arkadaşımla (erkek) Galataporta geçtik birşeyler içtik sohbet muhabbet yaptık yürüyüşe geçek dedim sonuna gittik (bilenler bilir fotoğraf çekiliyor insanlar genelde, köprü manzarası olan yer) Arkadaşın arkasındaki çift başladılar öpüşmeye bu konu yine benim aklıma geldi canım sıkıldı kendimi denize atasım geldi modum filan düştü. Arkadaşta bir şey mi oldu diye soruyor anlatmadım tabi.
Kızlar neden bu kadar acımasız?