Sizce neden?
Anlık bi etkilenme oluyor geçiyor
Aşık olamadığım kimseyle de sevgili olamam
Sizce neden?
Anlık bi etkilenme oluyor geçiyor
Aşık olamadığım kimseyle de sevgili olamam
Aşağı inip bütün yorumları okudum ama sizi doğru olduğu kadar yanliş da bilgi vermisler. Aşk-vardir ve bu dünyada yasanabilecek en güzel duygudur. Aşk yok zaten düşüncesini ilk önce aklınızdan cikartmalisiniz. Sonrasında da diğer insanlara ve yaşadiklarina değil kendinize ve karşılaştığınız insanların duygularına daha fazla odaklanın. Etkilendiğini bir karşı cinsle mutlaka karşılaşacaksınız, bu durumdayken neler hissettiğinizde bakın ve kendinizi anlamaya çalışın hissettiklerini de. Hayat çok güzel ve yaşamaya değer ama inanın buna Aşik olunca bambaşka bir yer oluyor.
İleri ki zamanlar mutlaka sizin de kalbinizi carptiracak karnınız da kelebekler ucurtan heyecanlandıran biri çıkacaktır karşınıza yeter ki inancınızı kaybetmeyin.
😊Umarım, çok teşekkür ederim. Galiba mesele doğru kişiyi bulabilmekte ve bunun için henüz erken sanırım
Evet kesinlikle öyle. Ama bu bir gün olacak ve siz de işte O diyeceksiniz. Buna olan inancınızı kaybetmeyin yeter 🥰
🥰🙏❤️
Bende bu sadece bende var sanardım. Bir sürü insan var ama hiçbiri sevdim seni pikaçu dedirtmiyor. Vay fenasın başa belasın dedirtiyor ama o kadar. Yine de moralini bozma. Hem daha gençsin, hem de karşına kalbinin dilinden anlayan biri çıkacak. Sadece sabır ve nasip işi ☁️
❤️🙏
Belki de yaşının insanı değilsindir. Yaşıtlarının aksine daha gerçek, daha samimi bir şey arıyorsundur. Kimisi aşık olmaya bahane arar, kimisi de kendine haklı sebepler bulamadıkça karşı tarafa karşı bir şey hissedemez. Sen daha realist, daha ciddi bir şeyin peşindesin muhtemelen. Bu yüzden aşkı bulamamak ya da aşık olamamak bir sorun değil. Asıl bu duyguya çok kolay ulaşsaydın bir sorundan bahsedebilirdik. Bence doğru yoldasın.
Çok iyi tespit👏 Gerçekten benden büyük olan herkes doğru olanı yaptığımı, düşüncelerimin yaşıma göre çok iyi olduğunu söylüyorlar. Zaten şu an geleceğim için çabaladığımdan dolayı aşık olmamayı dert eden biri değilim fakat ilerisini düşününce acaba ileride de böyle mi devam eder diye böyle bi soruya takıldım. Çok doğru cevap verdiniz teşekkür ederim, gerçekten hayatta aşktan daha önemli şeyler var diye düşünüyorum.
Çok teşekkür ederim. Aşktan daha önemli şeyler elbette var ve zaten onları yoluna koyunca aşkı daha doya doya daha konforlu bir şekilde yaşıyorsun. Zaten su akıp yolunu buluyor ve beklemediğin anda buluyor seni. Şunu unutma geleceğini düşünmüş ve önce ben diyebilmiş kadınlar daha güzel aşklar yaşıyorlar. Çünkü ancak güçlü kadınlara yaklaşabilecek kendinden emin adamlarla ilişkileniyorlar genelde.
Canım kızım, sen şu an aşkı meşki düşünmek yerine hayatına odaklansan, okuluna, tahsiline, istikbaline odaklansan daha iyi olur. Henüz yaşın çok genç. Merak etme ilerde aşkta olur
Teşekkür ederim, zaten normalde dert etmiyorum. Tek derdim gelecek için olan hedeflerim, onlar için bütün çabam. Sadece bi anlık aklıma takılan bi soruydu bu.
Anladım.
Böyle düşünmene senin adına sevindim.
Maşallah aklı başında bir kızsın sen
EİG için teşekkür ederim kızım
Rica ederim 😊🙏
Cevap
58Cevap
Aşık olmak zaten saçma bir kelime. Karşılıklı sevgi güven vardır. O ilk goruete aşık oldum diyrn insanlar öküz görse inada bir duygu sağlarlar. O yüzden aramızdaki en normal olması gereken kişi sensin bence. Bir de çevrendeki aşık gibi kuruntu büyü içinde gezenlere aldırma sonu hüsran ile bitiyor. Güvenilir iyi kalp birine denk geldiysen dost ol. Baktın iş büyüyor hisler ortaya çıkıyor sonrasına zaman karar verir zaten ☺️
En iyi ve en mantıklı yorum sizden geldi. Çok teşekkür ederim 😊😊
Rica ederim. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Hayatımda hep yanlışlar yaparak ilerledim. Kimse bana yol göstermedi. Bunu yaşamanızı istemem. Çünkü zamanla o güzel kalbinizden eser kalmıyor. Hissizleşmek denilen şey ortaya çıkıyor.
Hayatım acelen ne? Herkes aşık olmak zorunda değil. O yaşta. Elalemin oyuncağı olacağına aşık olma bak daha güzel kafa rahat otur ders çalış.
Acelem yok aslında ama bilemedim bi anlık kafama takıldı bu soru. Hiç beklemediğim insanlar bile aşık olunca takıldı kafama. Yoksa zaten kendimle meşgul aşk gibi duygulara inanan biri değilim
Daha 18 yaşındasin, öyle bir his veriyorki soru, sanki bu yaşıma geldim daha olamadım der gibi olmuş 🤗
😅evet biraz öyle bi soru olmuş ama aslında benim takıldığım benim yaşlarıma kadar yaşıtlarım en az 1 kişiye aşık olmuş oluyor. Oradan türedi bu soru
Onlar aşkı bilmediğinden aşık olduğunu zannediyor, her hoslantiyi aşk, her saman alevini orman yangını zannediyorlar çünkü
Doğru insan gelmemiş olabilir. Ya da sen belki şıpsevdi olabilirsin :D
Etkilendiğim insana etkilendiğim söylemiyorum
Bence gayet normal kızsın bırak erkek söylesin :D
Niye herkes aşık olma derdinde güzel bir şey mi sanıtorsunuz
Güzel bi şey değil bence gördüğüm kadarıyla. Ki öyle bi duygunun varlığına da inanan biri değilim ama bu olanlar nasıl aşık oluyor onu merak etmiştim sadece
Aşk diye bir şey var gerçek aşk diye bir şey yok ince çizgi var arada
Aşk diye bir şey olup gerçek aşk nasıl yok, ben de burasını anlamadım. Açıklamanız mümkün mü?
Aşk sadece anlayana @Kara_biberim404 😀
Aşka inancını mı kaybettin kanki bazı denemeler hüsran ile sonuçlanınca soğuyor insan aşktan meşkten
Daha önce sevgili yapmadım. Etrafımdakilerin aşklarından inancımı kaybettim evet
Ama normalde de aşk konularına bulaşmak yanaşmak isteyen biri değilim
Yaşın daha çok genç pıtırcık handsome bir boy’a vurulursun belki belli mi olur
bendensin sende asik olma zaten ufaklik harcanirsin kullanilirsin.
Aşk diye bi duygunun varlığına inanmadığıdan dolayı mı bilmiyorum ama bence de harcanmaktansa böyle olmak daha iyi. Ama geleceği merak edince böyle bi soru karşısında kalıyor insan
gelecegi merak ediyorsan kariyer olarak merak et kariyer olarak dusun. kisiler zaten gelip gecicidir. onlarla gelecek kurulmaz. kariyerin onceligin olsun kariyer kalicidir.
Evet evet, en temel hededim ileri planım küçüklükten beri hep "Kariyer" odaklı zaten hep onun için çabalıyorum. Biraz da çevremdeki arkadaşlarımın, sevgililerin aşk diye adlandırıp yaşadıklarından etkilendim sanırım, ondan böyle bi soru takıldı kafama🙂
cevrendeki arkadaslarinin ask diye adlandirip yasadiklari duygular. aslinda onlari gercek hayatlardaki mucadelelerinden uzak tutar. yani ask denilen sey oyle guzel bisey degil. soyle dusun stabil bi duzen kuruyosun mutlusun. birini taniyosun evet o kisiylede mutlusun guzel gidiyo. alisiyosun baglaniyosun. ve bundan dolayi kendinden odün verip ona odaklaniyosun. isini birakip ona zaman ayiriyosun. bigun bi bakiyosun bir baskasinin kucaginda. onun gittigine mi uzuleceksin zamanina mi dagilan odagina bla bla bla bla. konusacak cok sey var aslinda da. yani dedigim gibi gelecegine odaklanmalisin minik. kafana takilan sorular olursa ben burdayim. ama kesinlikle asktan uzak dur. 👍zamani gelince zaten olucak bi ask
Çok, çok dürüstçe yazdınız gerçekten çok haklısınız. Bu son yorumu ss'ledim saklıyacağım 😁😅 bi gün olur bi anlık feleğim şaşarsa falan tekrar okuyurum aklım başıma gelsin. Ve Teşekkür ederim görüşünüz için 😊
hahahha kiyamam. ama cidden oyle. ask hayatini kurtarmaz insanlarin. cok nadirdir. ama hayatini mahvettigi insan coktur. sana tavsiyem minnos. kesin ata oyna. ask kumar gibidir. iki sans vardir ya iyidir ya da degildir. ve gelecegini bir kumara feda etme. aklina takilan sorularin vs olursa eger ben burdayim. dilersen kaydet beni 🙏
Doğru insan gelmemiştir henüz ben de uzun zaman olamadım aşık.
Bi yandan o doğru insan hiç gelmeyecekmş gibi hissediyorum
Geliyor bir şekilde ya 8 milyar insan var dünyada.
Aşık olma samimi söylüyorum çok rahat edersin. Hayatın gerçeğini genç yaşta görmüş çözmüş olman çok güzel. Yalnızca hayatına odaklan kendini geliştir ve ömrünü kaliteli yaşa.
Kimseye aşık veya sevgili olmak zorunda değilsin bu dediğin şeylere zamanı gelince kavusucaksin hatta fazla gelicek o yüzden seçici ve ciddi ol istediği için kimseyi hayatına alma istediğin için al.
Aşkın kavramı çok farklı bir şey bence iki kişinin birbirini koşulsuz sevmesi, böyle birşeyde olmadığına göre imkansız gibi bir şey aşk yoktur sevgi ya da hoşlantı olabilir eğer daha önce birini sevmiş ve karşılık anlamamışsan bu durumu yaşaman gayet normal
Aşık olmadığın daha iyi da seni seven birine aşık olursan çok güzel olur bunu ben yaşadığım için biliyorum tek taraflı çok üzücü aşk sevdiğin de seni seviyorsa çok Güzel
Ne güzel işte aşk bağlanma felan varya çok kötü hiç bulaşma ama sen kızsın gerçi sevdiğine kavuşursun
O bende de var anlık olarak etkileniyorsun konuşuyorum falan bi kaç hafta sonra sıkılıyorım soğuyorum bi şeye başlamadan bırakıyorum
18 yaşındasın olmamış olman olmayacağın anlamına gelmiyor ki kuzum, daha yaşın genç olursun, acele etme.
aşk her zaman ve kolayca olan bir şey değil zaten isteyerek olmaz
Çocuklar, çocukluğunu yaşasın bıraksın aşk yaşamayı 😀
İmkansız=Aşk senin için ulaşması imkansız birine rastlamamışsın
Seni aşık edecek kapasitede birini tanıyıncaya kadar bu böyle devam edecek😂
Maç yeni başlamış dakika 3, sen daha neden gol atamadım diye hayıflanıyorsun.
46 yaşındayım. aynı durum var. yaşla alakası yok
Bana göre aşkı herkes bir kere yaşamalı ama sadece 1 kere yoksa çok canın yanıyor
Doğru kisiyle karsilasmamissindir aşık olmak o kadar basit değil
Çok erken çünkü bir şeyler hissetmek için. En azından benim adıma öyleydi. 😄
Bence zaten 18 de aşık olmaman gerekiyor. Çünkü hayatını şekillendirdigin Bi zaman dilimi
Bende 20 ye kadar olmadım sonra bir oluyorsun her şey değişiyor :D
Karşısına istediğin, hayal ettiğin gibi biri çıkmamıştır. Ondan dolayı aşık olamıyorsundr
Sana kötü bir haberim var. İlerde de işler değişmiyor. Bak geldik kaç yaşına. Yok olmuyor.
Aslında aşktan daha önemli şeyler var hayatta. Hayatın temeli bu değil yani. Umarım hakkınızdaa hayırlısı olur 🙂
Daha yeni doğmuşsun yahu çok aceleci olma sakin abicim üstelik başına bela alırsın bence çok hevesli olma 😄
Black Pillci olun rahatlayın. Aşk meşk bunlar kurmaca şeyler...
Black Pill nedir
Aşka inanmıyorum zaten ama yaşayanlar nasıl duygu yaşıyor onu bilmek isterdim
Black Pill yalnızlık felsefesidir. Aşka inananlar da şehvetlerinin depreşmesini bu isimle meşrulaştırıyorlar asırlardır...
Abim şu an senin en büyük sevgilin elma şekeri olmalı tatliş
Ergenlikten o bende de öyleydi geçiyor buyuyunce
Yaşım 28 evde kaldim😂
Yanlış insanla ömür çürütmekten iyidir 🙂🙂
Yani bakalım doğrusunu bulabilecekmiyim😂
Bulursunuz umarım hayırlısı olsun adınıza
Teşekkür ederim kanka😇🙏
Kimseyi samimi bulmadığım için bende aynı durumdayım. sanırım benim gibi hayatında seni kullanmaya çalışan insanlarla tanışmışsın
Yaşım 18 ken bende senin gibiydim halen aynıyım :)
Ya aslında boş bi takıntı gerçekten hayatta aşktan meşkten daha önemli şeyler var
Kesinlikle. Ayrıca öyle gördüm etkilendim diye bir şey yok zaten zaman geçiriyorsun o ilişkiye dönüşüyor zamanla
Aslında benim etkilenme şöyle oluyor. Benden hoşlandığını söyleyen aynı zamanda benimde davranışlarını falan iyi bulduğum o kişi ile konuşuyorum konuştukça özünde nasıl biri onu çözmeye çalışıyorum. Çok geçmiyor gerçek karakterini görüyorum ve hemen çok kısa bi sürede o kişi ile sohbetimi kesiyorum. Yani benim etkilenme dediğim böyle oluyor çok kısa bi sürelik his ile karşımdakini tanıma isteği ve tanışmadan öteye gitmeme durumu.
Anladım umarım bulursun kendine göre bir şeyler :)
Teşekkür ederim umarım hayırlısı olsun herkes için 😊🙏
Yaşım 23 bende olamıyorum çünkü aşık olunacak insan yok
Aşka inanmıyorum diyorsun ama aşkı merak ediyorsun yani önce ol sonra inanıp inanma
Yani çevremdeki aşık olanlara bakınca inanmıyorum ve ol diyince de olunacak bi şey değil gibi
Aşk defalarca olabilecek bir şey değil bence. Ben hayatımda bir kere hissettim. Acele etme.
Ben 22 yaşındayım hala kimseye aşık olmadım hayatıma girenler oldu ama o kadar
Yasım 19 bende kimseye bağlanamıyorum seks veya sevişmekten baska isteğim yok bunları yapıncadsa soguyorum konusasım gelmiyor
Bende senin gibiyim 18 yaşındayım hiç aşık olmuyorum cinsellik için güzel kadınları bulup onlarla takılıyorum sadece sende öyle yap
Aman zaten çok da önemli bir şey değil olma
Saçların çok guzelmis😇
Teşekkürler.
Demek ki doğru kişi karşına çıkmamış henüz.
Olursun 18 çok erken bi yaş ne de olsa
yasin dqha genc bekle
21 yaşındayım ben de kimseye aşık olmadım
aşk yok, hoşlantı var
Bende olamiyorum daha doğru güvenemiyorum..
Yaşım 27 ben hala olamıyorum sjs
Bak acele etme erkegi doğru dürüst tanı
Olursun daha küçük yaşın
Ne aşkı ya otur derslerine çalış 😃
Korkuyormusun aşık olmaktan
Biraz korkuyorum. Birazda aşk diye bi kavrama inanmıyorum
Ne gibi korkuların var ask varda doğru insanı bulabilirsen
Ben de aynı. Paran olduktan sonra yaparsın boş ver yoksa zaten görücü usuli evlenirsin
Ne alaka ekonomim iyi. Aşık olmak evlenmek mi? aşık olamamanın bununla ne alakası var. Çok gerici bi yorum.
Aşık olursun zamanla dert etme bunu. Çokta gerekli değil zaten
Ekonomik durumun iyiyse iyi birisni bulursun, mantık evliliği yaparsın sende illa ki aşk olmak zorunda mı
Olmak zorunda gibi bi şey demedim zaten.
Ayrıca ben aşktan bahsediyorum sen evlenmekten? Ne saçmalıyorsunuz ya
Aşık olursun zamanla :(
Gülücük olacakti
Her ergenin başına gelir, büyüyünce düzelirsin yavrum
Ergen olmakla alakası yok. Ergen olanlar aşık olmadıkları insanlarla sevgili oluyor
o sırada 19 yaşında olup 32 erkeği aynanda idare eden ben
daha kucuksun ilerde bolca olursun merak etmee
Siz oldunuz mu
oldum
Sonra noldu peki özel değilse
Var insandan insana değişiyo bu
Ben hayatımda bir kez 18 yaşında aşık olmuştum
Genelde erkek aşik olur kadin guvenirse sever..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?