Kimseye aşık olamiyorum herkes cok basit geliyor sadece hoslaniyorum sonra hevesim kaçıyor sıkılıyorum. Kimseye aşık olamayacak mıyım? :(((
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sanırım bu sorunun cevabı sizin aşk ölçütlerinize bağlı.. Nitelikli bir kadın olabilirsiniz ve bunu diğer bir insanda bulamayabilirsiniz. Bu sizin kendinizi iç dünyanızda nereye konumlandırdığınızla da ilgili. Belki çok nitelikli değilsinizdir ama kendinizi çok beğeniyorsunuzdur bu nedenle diğerlerini kendinize layık görmeyebilirsiniz. Bir diğer nedense karakter özelliği.. herkes aşık olamaz. Aşk biraz da bağımlılık halidir. Özgür bir karakter olabilirsiniz. Belki de kendinizi bir kadın olarak henüz keşfetmediniz ve sizin o gizemli yönlerinize dokunan bir erkek tanımadınız. Bunlar sizin çabuk sıkılmanıza neden olabilir. Aşk güzeldir ama umarım sağlıklı bir aşk yaşar ve sağlıklı bir aşık edinirsiniz. Güzel anıların kalacağı bir aşk yaşamak mükemmeldir ama her aşk güzel hisler bırakmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Doğru kişi gelmemiş. İllaki zihninde ideal bir insan profili vardır aşık olamk için. Hatta bu profili sen bile bilmiyor olabilirsin. O kişi karşına çıktığında hissedeceksin. Ne zaman çıkar? Çıkar mı bunun sözünü veremem. Bunun için sosyalleşmen gerek. Kendim için örnek vereyim. Normalde sarışın, beyaz tenli kızlardan hoşlanan birisydim lakin geçen üniversitede bir kız gördüm kumral tendi çok hoşuma gitti (konuşacaktım ama yanına bir erkek gelip koluna girdi). Onu düşününce sarışınlar tırt gelmeye başladı.
00 Yorumla
+1 yılYok sende değil aşk sevgi diye bir şey yok ondan insanlar sadece çıkar ilişkileri yaşıyor
03 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş için teşekkürler
- +1 yıl
rica ederimm
- +1 yıl
Çok hızlı oldu 😂
+1 yılOkurken kendimi gördüm resmen aynen bende böyleyim
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
113Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 269,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBende aşık olamıyorum sorun sende değil sorun aşık olabilecek kimsenin olmaması
21 Yorumla- +1 yıl
bence deee
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılAşık olamamak bence kişinin yaşanmışlıklarıyla doğrudan alakalı.. İnsan birtakım olayları yaşayıp tecrübe ettikten sonra beklentileri değişiyor.. İnsanların samimiyetine kolayca inanamıyoruz ve sorgular hale geliyoruz.. Tatmin edici cevaplar alamadığımız zaman da otomatikman aşktan da uzaklaşıyoruz.. Aslında bu hikayede aşk masum ama elden bişey gelmiyor.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılüzgünüm, söz konusu "kimse" mantığıysa olamazsın, ilham gelirse olunacak bir şey değil bağımlı olmak istedikçe olabilecek bir şey.. örneğin gençlik yıllarında johnny depp'e aşık olmayan kadın tanımazdım neredeyse, adam yaşlandı çöktü şimdi yüzüne bakan yok o kadar, bu aşık olmak olmuyor işte şehvet duymak başka bir şey, aklının bırakmak istemeyip ısrarcı olmak başka bir şey,, karşına çıkarsa olursun görüşlerine katılıyorum bu anlamda, ama zor, bu zamanda bencillik moda..
00 Yorumla
+1 yılHer şey gibi aşkı yaşamamakta normal bir durum. Ha olmak istiyorsan eğer, sevgiyi başkalarında değil kendinde aramalısın. O zaman gerçek aşkın karşına çıkacaktır
00 YorumlaSorun yalnızca sen de değil. Sana ne kadar çok erkek ilgi gösterirse o kadar çok egon yükselir ve kendini ne kadar çok geliştirirsen o kadar zor beğenirsin.
Bunu kendimden biliyorum. Farklı milletlerden kadınları etkileye biliyorum. 1.5 yıldır uluslar arası bir flört/ evlilik sitesine üyeyim. Dil problemimi çözmeye çalışıyorum.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin birine aşık olabilmen için dışından değil, içinden etkilenmen lazım yani birini tanımadan aşık olabilmen pek mümkün görünmüyor. Ben bile her gördüğüm güzel kızdan hoşlanmıyorum artık çoğu birbirinin imitasyonu gibi geliyor gözümde. Anladım ki birinen gerçekten hoşlanmam için onu tanımalıyım.
00 Yorumla ‘Sevilecek, aşık olunacak erkek yok’ diyen hanımlar, sanki ülkeyi elden geçirdiler de düzgün erkek yok diyorlar. Çevrenizi değiştirin o zaman hanımlar, eminim ki sorununuza bir nebze çare olacaktır. Valla benim çevremde pırlanta gibi çocuklar var, sevgililerine, eşlerine bağlı kelli felli adamlar. Bulamıyorsanız sorunu o pembe gözlüklerinizi çıkarıp biraz kendinizde arayın bence.
İskeletor, can yakan doğrularla yakında yeniden karşınızda olacak.00 YorumlaAşık olmaman gayet normal hangi birisi sana hiç dokunmadan öpmeden birlikte gezmek anı biriktirmek istedi? İnsanlar çok basit hareket ettiği icin sana basit geliyor haklısın. İlgisiz bırakmamalı evet ama buluşunca abuk sabuk seyler değilde gezmek yürüyüş yapmak birbirinin huyunu suyunu öğrenmek şimdi ki ilişkiler çok basit maalesef.
00 Yorumla
+1 yılDaha özgün daha farklı şeylere ihtiyacın var güzel biri olduğun için herkes sana bununla geliyor ama kimsenin görmesini istediğin şeyleri görmüyor olması seni çok rahatsız ediyor bir de zeka senin için üretkenlik demek bu üretkenlikten yoksun kişileri gördükçe de daha da soğuyor iştahın kapanıyor ve kendini daha karamsar hissediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok güzelsin yaa 😦bende böyle güzel olsaydım kimse umrumda olmazdı. boş ver sevme değmiyorlar çünkü.
12 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederim eminim sen de cok guzelsindirr💖
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim cansın 🥀🌼
+1 yılaynı sorun bende de var ya bunun sorun olduğunu düşünmüyorum.
20 Yorumla
+1 yılZaten Herkese aşık olamazsın öyle bir şey yok. Bir anda olur , bir fotoğraf, markette kasada arkanı döndüğünde gördüğün veya sana gişede sıra veren çocuk , hiç bilemezsin bekle , birini görünce ben buna aşık olacağım demekle aşık olunmuyor...
00 YorumlaAsk siparis ustune gelen, oldum deyip olabilecegim birsey degildir. Ansizin gelir. Senin bile farkinda olmadigin bir yanindan yakalar. Mutlu eder, heyrcanlandirir, yasama sevinci verir, aksam mutlu yatirir, sabah mutlu kaldirir, daha once fark etmediklerini fark eder, daha once sevmediklerini seversin.. Bir gun muhakkak gelir...
10 YorumlaO kisiyi bekliyosun ve bu yanlis bisey degil, o gelince hissedeceksin duygularini icine sigamayacak sekilde yasayacaksin bu ister 20 yasinda olsun iste 40
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aşksız yaşamak büyük bir eksik, ancak aşkında bir ölçüsü var. O ölçü olmayınca insanda istediği kadar sevsin. Dilediği kadar üstüne titresin olmuyor. Sen ölçünü bulmamışsın. Önce onu ara.
00 Yorumla
+1 yılAşkı tarif edemem ama arayarak bulabileceğin bir şey olmadıgını biliyorum bekle biri cıkar hic umadıgın bir anda farklı gördügün ve istemsiz ce aşık oldugun
00 Yorumla
+1 yılSana şaşırtıcı gelen şey.. unuttuğun hisleri ruhunda dirilten.. ufkunu geliştiren.. iç huzurunu sana tattıran.. şükretmeyi sana hatırlatan.. hayata adapte olmanı kolaylaştıran.. tecrübeyle coşkuyu sana aynı yaşatan. Had hudud bilen anlayış gösteren birisi, seni sevmeye yemin etmiş ve hayattan aldığın yaralara iyileşmen adına çabalayan biri.. bunlar kolay değil nadir bulunur.. onun için aşık olamaman olası bir durum.. ama bir noktadan sonra can sıkar.
00 Yorumla
+1 yılBu dönemde herkes aynısını yaşıyor merak etme. Artık insanlar için aşk diye bir şey kalmadı sadece "heves" olarak adlandırıyorlar. Yanlış zamana doğduk..
00 YorumlaAşk zaten kimyasal bir tepkime, vücudun böyle aciz bir tepkime meydana getirmeyi reddediyor ve sen bunu bir acizlik olarakmı görüyorsun? :D? Hadi ama çok şanslısın
00 Yorumla
+1 yılKalbin de sıkıntı var düşüncelerin ve kalp arasın da bağlantı kopmuş olabilir, resetle o kafayı resetle😜 (sen boşuna uğraşma daha çok sinir sistemin error verecek, bak daha ne bunalım soruları çıkacak o kafadan, bozdun kızım düzelmiş psikolojini! İstesen de bastıramıcaksın o büyüttüğüm duygularını. Otur sadece ağla)
00 Yorumla
+1 yılHaklısın gerçekten insanlar çok basit hele hele tanıyınca anlıyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
dimii evet ya her sey cok klise. davranislar, karakterler.. sıkıyor bi sure sonra
- +1 yıl
Aksiyon heyecan macera değişiklik olsun istiyor insan boş çene yormak istemiyor. Yapmacıklık çoğaldı. Umarım son bulur yeni bir çağa gireriz de😂
+1 yılEvet çok coolsun herkes kötü sen süpersin buyuzden olmuyor insanlar sana asla layık değiller bla bla bla.
00 Yorumla
+1 yılBeklentilerini düşür. Kafanda aşık olacağın profili çizme akışına bırak. Zaten aşk dediğin geçici hevestir. Aşk ömürlük olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nu sıkıntıyı yaşıyorum hoşlandığım kişiyle 1 hafta yoğun sohbet edip nikâh masasına gitmezsek bu iş olmayacak gibi geliyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle sorun sende ama tabi karsi tarafta biseyler yapa bilir. Durumunh bilmiyorlar ondan yapmiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılBelki de düşüncende yanilmiyorsundur herkes çok basittir gizemli davranıp sonra açılanlar ve hiç bir gizemin kalmaması merakının gitmesi vs vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılaga efso bişi işte işe güce focus olmak için on numara
07 Yorumla- +1 yıl
iste hic oyle olmuyo :(((
- +1 yıl
ben nası yapıyom reis
- +1 yıl
kanka bana da ogret
- +1 yıl
ankxaopvps
- +1 yıl
bak şimdi bu adamların programını açıyorsun, sonra ulan ne bilgili adamlar diyorsun sonra kendini sorguluyorsun hedefini belirleyip zınk diye başlıyorsun çalışmaya
https://www.youtube.com/watch?v=Www9VqBYoJk - +1 yıl
celal sengor hocayla bolumumden dolayi pek icli disliyiz zaten severim kendisini diskisini yemeseydi iyiydi tabii 😁
- +1 yıl
reis ya kral o kral kral, ya aslında bu mevzu merakından neleri yapabileceğini gösterdi bizede böyle merak lazım aga yoksa iş güç hayal
Aynı durumdayim hoşlanma beğenme birlikte iyi vakit geçirme var ama dahasi yok
10 Yorumla
+1 yılbende olamıyorum önceden beslediğim büyük sevgilerden sonra sevemiyorum :)
10 Yorumla
+1 yılO duyguları hissetmen için karşındaki insanın Sana aşkla gelmesi lazım başka amaçlarla değil.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyni ben, bu tanım çok tanıdık ama kalp geçmiyor yapacak şey yok...😉 dahası uyum denklik olmalı...
10 Yorumla Görüş okumaya geldim, gidiyorum. Sana kolay gelsin bacım
00 Yorumlabos islerle ugrasanlar skIlir. duzgun bi meguliyetin olsaydi ugrasmazdin
00 YorumlaAynı sorun bende de mevcut max 3,4 Ay sürdü. Sıkılıyorum hemen.
00 Yorumla
+1 yılSıradan olmuş insanlar duygular sahte konuşma sahte olduğu için olabilir mi
00 YorumlaAşık olmak o kadar kolay olsa hepimiz aşık olmuştuk şimdi. Normal hoslanti ile başlıyor zaten gdbf
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil ama seçicisin sanırım bu da engel oluyor sana.
00 YorumlaGeçmişinde yarim kalan bir aşkın veya unuttuğunu sandığın ama unutamadığın biri mi gizli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Belkide daha karşına aradıgı kişi cıkmamıştır ondan
00 YorumlaAşık olmaya çalıştığın için aşık olamıyorsun rahat bırak kendini arkadaşlıklar kur önce
00 YorumlaDaha önceleri yaşamış olduğu n ilişkiler yüzünden şu an sıkılmış olabilir sin
00 YorumlaAlanın dardır belki. Ya da hep sana aşık oluyorlardır sen olana kadar 😁
00 YorumlaBasit karşıt cins huyu işte. 😃 Hemen sıkılma durumu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı kesin sendedir herdedigini yaptırmak istemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasip diye bir şey var zaten istedigin zaman degilde bir gün karşına birisi cıkacak ve ona aşık olcaksın bu durum ne yazıkki elimizde olan bir şey degil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBende bu kadar güzel olsaydım kendimden başkasına aşık olmazdım 🤣🤣😅
00 Yorumla hayır sorun biz de awkfkfk seni aşık edemiyoruz off başşşşaaaramadık beyler toplu intihar şart oldu
00 Yorumlasorun diğer insanlarda çünkü sen farklı bir ırktan geliyorsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende gururum yüzünden aşık olmadım hiç sevgilim olmadı
00 Yorumla Sorun bizde genel olarak bende de var bu aşılmıyor
13 Yorumla- +1 yıl
napcazzz
- +1 yıl
ajsjakdkalfls
Gizli Üye(25-29)+1 yılDudaklar burun cene ve gogus estetigi yapılmis normal bundan sonra herkes sana basit gelir
01 Yorumla- +1 yıl
hicbir yerimde estetik yok maalesef b. k atma zevkini yarida biraktigim icin uzgunum
+1 yılBen de öyle. Yok valla bence sorun bizde değil. Piyasada aşık olunacak erkek yok ki. Hepsi çöp. Pis tipsiz eğitimsiz abaza aptal tipler. E biz de Zeki ve aklı başındayız. Hani erkekler gibi popo ve memeye aşık olmadığımız için. Zor.
01 YorumlaAşık olacaksın da ne olacak boş ver böylesi daha iyi değil mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılolursun birgün sıkma canını aşık olucağın erkek seni haketmeli
00 YorumlaBende çok çabuk sıkılıyorum bence sende zor seviyorusun ulaşılmaz erkekler hoşuna gidiyor basit olmamalı görüşüm kız erkek
010 Yorumla- +1 yıl
cok dogru
- +1 yıl
terazi senin
- +1 yıl
sorun burcumuzdan kaynaklaniyo desene😂
- +1 yıl
kova senin?
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok güzel bir şey emin ol
00 Yorumla Aşktan korkuyorsun belki küçükken sevgi beslediğin biri baban abin kuzenin olabilir sana kızmış ve sende öyle bir koruma mekanizması geliştirmiş olabilirsin.
00 YorumlaSorun sende deıl senı kendıne aşık edemeyen erkeklerde kanks
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. olamıyorum yapamıyorum sorun bende mi diye sorulur mu hiç?
sen de görünüyor tabi00 Yorumla
+1 yılSen beninle bir gece yat gidemszsin bağımlı kalırsın harf seks yaparım biraz canın acır ama zevkinde doruğuna getirim seni
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem