Biriyle tanıştım Antalya'da rus bir erkek instgramda takiplestik ama kız arkadaşı var yalan yok öyle yanlış bir şey de söylemedi yani flört felan olmadı şimdi erkek yakışıklı şaşırdım kızin yüz güzelligi yok zaten beni gaza getiren de bu oldu ama onlar bizim erkekler gibi güzel görünce yelkenleri suya indirmez sizce şansım var mı
Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemese
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Allah sizin cezanizi versin tez vakitte yakisikli diye oluyorsunuz kuduruk kezbanlar bu mubarek zamanda insallah mutlu olamazsiniz yakisiklilarin cariyesi olmayi kabul edeceksiniz nerdeyse
Ya sakin ol bişey yapmadım zaten daha önce boynuzlandim bu yüzden 2 yıldır ilişkim yok biliyorum kötü birzey vallahi biliyorum başta umursamadim ama çok kibar çok hoşuma gitti
Ya siz nasil insanlar oldunuz sadece dis gorunuse bakyorsunuz bu yuzden basiniza her sey geliyor iste
Ya biliyorum yanlış işte biliyorum ben aldatıldım ama sürekli böyle ezik ezik duruyorum herkes elimden kapıyo
Ne yapim lan her aldatilan bunu mu yapmali kotu birisin kabul et bir suru insan aldatiliyor sen misin tek
Ya daha bişey yapmadım
Dusunuyorsun ama bu bile bir sey
Doğru 🥺
Seytan olmayin kizim baskasini ayirmayin git bekar denk oldugun birine bak sonra hayatin boyunca uzulursun hee hayir bildigimi yapcam diyorsan kullanilip atilir asla mutlu olamazsin secim senin
Zaten ben beceremem ki sürekli boynuz yiyorum
Şansın takipleşmeye başladığından itibaren var zaten
Onlar bizim gibi değil ya normal onlar için
Rus musun
Türk'üm ben kızla oğlan Rus
Ya bi hadi ordan git bekar birine bak, sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma
Bana çok yapıldı bu evli değil yani biliyorum zaten günah ama çok beğendim başta umursamasim ama böyle yapılı çok yakışıklı
sevmiyorsa değil
Bir kaç yıldır beraberlermis fotoğraflardan. gordum
Günah
Biliyorum ama ben böyle böyle herkes benim elimden aldı sonuçta evli değiller zaten çocuğa adım atmicam belki o atar
Amaç ne amaç
Hepiniz bana kiziyosunuz ama beğendim 🥺🥺
Ya tamam sen bu babamı istiyormuş ciddi misin yani
Nasıl yani yazdığını anlamadim
Bu adamı istiyor musun klavye azizliğine uğramış
İstiyorum zaten o mesafeli birisi yani öyle bir flört felan etmedi benimle yani ama çok hoşuma gitti
Yürü ince ince anlarsın durumu
Yürümek istemiyorum gerçekten bir şey hissetsin istemiyorum
Ne istiyon
İstiyorum pardon bişey hissetsin istiyorum
Hayır gelmez diye düşünüyorum
Ama benim eski erkek arkadaşım gayet gitti benimleyken nişanlandı 🥺🥺🥺 o nasıl hissetti
Oda çeker sıkıntı yapma yukarıda Allah var
Gayet mutlular ama hergun paylasim yapiyolar koltuk takımı alırken bile video çekip paylasiyolar
O öyle olmuyor
Oldu işte 🥺🥺
Bacım senin yaş kaç
21
Daha yolun çok basindasin
Mesaj atti
Kandirdin adami
Hikaye paylastim mesaj atmış tersledim
Baksen niye
Bu kadar hızlı düşeceğini tahmin etmemiştim
Şimdi napacan
Hicbisey sevgilisinden ayrılırsa yazarim