Eski sevgilim evlenmek istiyor?

Merhaba sevgilimden ayrıldığım 6 ay oldu ama hiç unutamadım ondan bana siddet uyguladığı ve aldattığı için ayrılmıştım. Beni 1 hafta önce yemeğe çağırdı akşam yemeğine bende çok tedirgindim aslında ama. Yine de gittim onunla yemeğe iki yabancı gibi karşılıklı oturduk normal muhabbet geçmişi hiç açmadık çok ağladı karşımda dayanamadım sarıldım ama seni affetmiyorum dedim daha sonra aramızda bir yakınlaşma oldu ve sevgili gibi davranmaya başladı simdi yine aksam çağırıyor yanına değiştiğini ve son bir şans vermem gerektiğini söylüyor benimle en yakın zamanda evlenmek istediğini belirtiyor ama ben hala tedirginim çünkü onunla cok güzel günlerin yani sıra cok kötü günlerde geçirdik ben evlenip ayrılmış biriyim çocuklarım da var çocuklarıma karşı ilgisi müthiş bu akşam onun yanına gidip son şansı vermeli miyim? 6 aydır sürekli ağlayıp ictigini söyledi ama storylerinde de her hafta başka bir kadinlarla fotolar paylaştı beni kıskandırmak için olduğunu benden başkasında beni hissetmediğini beni çok sevdiğini ilk kez aşkı benimle yaşadığını bana çok aşık olduğunu söylüyor bilmiyorum ama ne yapacağımı bugün ona son şans vermeli miyim?

Eski sevgilim evlenmek istiyor?