akbilimi dolduruyodum istersen ben sana basıyım dedi yok falan dedim sonra yani akbili diyorum diyip güldü mal gibi, anlamadım ben sonradan jeton düştü rezil olmuş muyumdur
erkek olan bi arkadaşım yani sevgili falan değil sınıf arkdaşım ( ünideyiz)
akbilimi dolduruyodum istersen ben sana basıyım dedi yok falan dedim sonra yani akbili diyorum diyip güldü mal gibi, anlamadım ben sonradan jeton düştü rezil olmuş muyumdur
erkek olan bi arkadaşım yani sevgili falan değil sınıf arkdaşım ( ünideyiz)
Sence burada rezil olan sen misin o mu Bel altı şakası yapmaya çalışmış ezik, sanırım zeka geriliği mevcut ya da 15 yaşında ergen , şahsen ben olsaydım , komik olan ne ezik misin derdim onu orada gömerdim ama sen asillik yapmissin insan yerine koymussun ben seni tebrik ederim herkes böyle asil davranamaz
teşekkür ederim rahatladım şuan🥺🥺🥺💕
Bak bu durumlarda emin ol böyle davranan kişiler eziktir demekki espiri yetenegide yok dengesiz dengesiz konuşuyor, rica ederim sıkma canını böyle dengesizler yüzünden 💕🐞
Cevap
15Cevap
Sen niye rezil olasın. orada esprin komik diil diyip bozabilirdin belki. Çocuk malmış. Anca böyle bel altı samimiyetsiz espri yapabildiğine göre zeka sorunuda var demektir.
gülmedi zaten kimse ben de anlayınca mal mısın bakışı atıp önüme döndüm
Hiç bir şey olmaz rezil olmadın bence o an art niyet ile yapmamıştır
umarım
Yani çok çocuksu bir şaka yapmış sanırım doğma büyüme İstanbuldasın Akbil’i herkes bilmez çünkü
evet doğma büyüme istanbulluyum, İstanbul kart yazmaya üşendim öyle yazdım
kişisel akbilim hiç olmadı yaşım yetmiyo🤨
erkekti o bu arada ekmxpsnxgsmhd
Kiiiziiiimmmm rezil etseneyydiinnnn ne demiss sanaaaa
anlamadım ki o ann ne diycektim ki🤨
sürekli benim üstünden espri yapıyo kızınca tamam tamam diyip özür diliyo toksik ilişki aw
Toplum içinde böyle bir şaka yapmak mı? Daha seviyesiz çok az şey gördüm. Eski arkadaşın heralde...
Öncelikle arkadaşın mal IQ yerlerde sonrasında ise niyeti kötü
spor yapmaktan beyni küçülmüş aptalın
Takma yola devam et
Bazen aldiris etme oda anlar bi haltlari esprileri yaramadigina
Senden yuz bulmassa geri cekilir
Bu sfer akbili ona basarlar
...
Aranıza mesafe koyarsanız birdaha yapamaz
espriden anlıyorum diye sadece bana çalışıyo diğer kızlarla şakalaşmıyo
ne yapmam lazım yani benim
evt sert olamıyorum nasıl yapıcam onu da bilmiyorum bana bağırmıştı bi kere en yakın erkek arkadaşım var o korumuştu brni ne bağırıyosun diye, şimdi o da yok tek kaldım
aslında ciddi olup tersleyenilirim ama işr yarar mı bilmiyorum zaten bazı esprilerine kırılınca özür diliyo direkt bana espri yapma artık mı desem, ben hep kırılmayan imaj oluşturdum sanırım oyuzden üstüme geliyo
normalde esprileri bel altı değil ilk defa oldu zaten bence de espri değil komik de değil git esprini erkek ortamında yap
😳😳😳
İğrenç seviyesiz yaratık
Eski arkadaşın oldu herhalde bundan sonra.
Mesafeli ol ona
Kötü bir espiri yapmış
Yok be, bir şey olmaz
Erkek arkadaşın rezil olmuştur. Senlik bir şey yok
sürekli rezil ediyo kendini kimse ciddiye almıyo zaten onu
İğrenç
🥺🥺 rezil oldum yani
Sen değil arkadaşın iğrenç
Ergen mal işte
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?