Aşk İlişkileri Epilepsi hastası olan biriyle evlenir miydin? Agthjtedc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Epilepsi hastası olan biriyle evlenir miydin? Cevapla Evlilik Soruları Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Evet evlenirdim aşıksam neden evlenmeyim 1 0 Yorumla
tombultirtil Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Erkekler evlenir. Kızlar evlenmez çünkü kızlar kalpsiz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sevgilim kalp hastası. ve eskiden 110 kilodan 60 kiloya düşmüş baya çatlakları var ama çok severek evleniyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende epilepsiydim çok şükür geçti bitti 1,5 yıl oldu biteli evlenilir 0 1 Yorumla wantutiri +1 yıl geçmiş olsun Yorumla
Nilaylin08 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Niye evlenmeyeyim? hastalık yüzünden kimse kimseyle evlenmeyecekse ohoooo 1 0 Yorumla
Devrim6219 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Epilepsi ve evlenmenin alakası nedir? 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evlenirdim hasta olması sevmemi engellemez 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Nasıl bi sey epilepsi 0 0 Yorumla
cakebytheocheannn Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. daha once bir kiz arkadasim olmustu 0 0 Yorumla
Aslanbey032 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tedavisi var evlenirim 0 10 Yorumla Agthjtedc +1 yıl Kolay bi şey degil Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Kolay olmayan nedir? Yorumla Agthjtedc +1 yıl Tedavisi ayrıca riskleri var ileri derece epilepsi fena bir sey Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Risksiz tedavisi var, bir ürünle 1 2 ay gibi sürede nöbetler sonlanıyor Yorumla Agthjtedc +1 yıl Risksiz degil Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Neye dayanarak risksiz diyorsunuz Yorumla Agthjtedc +1 yıl Kuzenin epilepsi ordan Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Ne sıklıkla nöbetleri oluyor Yorumla Agthjtedc +1 yıl Çok bilmiyorum ama ameliyatı riskliymis Yorumla Aslanbey032 +1 yıl Ameliyata gerekyok Yorumla
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Evlenmem 0 1 Yorumla Muhammet43 +1 yıl Neden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet evlenirdim aşıksam neden evlenmeyim
Erkekler evlenir. Kızlar evlenmez çünkü kızlar kalpsiz.
sevgilim kalp hastası. ve eskiden 110 kilodan 60 kiloya düşmüş baya çatlakları var ama çok severek evleniyorum
Bende epilepsiydim çok şükür geçti bitti 1,5 yıl oldu biteli evlenilir
geçmiş olsun
Niye evlenmeyeyim? hastalık yüzünden kimse kimseyle evlenmeyecekse ohoooo
Evlenirdim. Epilepsinin tedavisini biliyorum.
Epilepsi ve evlenmenin alakası nedir?
Evlenirdim hasta olması sevmemi engellemez
Nasıl bi sey epilepsi
daha once bir kiz arkadasim olmustu
Tedavisi var evlenirim
Kolay bi şey degil
Kolay olmayan nedir?
Tedavisi ayrıca riskleri var ileri derece epilepsi fena bir sey
Risksiz tedavisi var, bir ürünle 1 2 ay gibi sürede nöbetler sonlanıyor
Risksiz degil
Neye dayanarak risksiz diyorsunuz
Kuzenin epilepsi ordan