Biriyle tanıştım. Hoşlandım da. Dün öğrendim epilepsi olduğunu. siz ne yapardınız
ehliyet vesaire almaları zor
ehliyet vesaire almaları zor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu dünya da yaşayan her insanın hasta veya ağır hasta olma adayı olduğunu unutma...
Epilepsi bir hastalık olabilir fakat önlemleri mevcuttur..
Aç kalmamalı ilaçlarını düzenli kullanmalı stresten uzak durmalı bunları yaptığı taktirde kriz olayı hafifler bide sarımsak yemeli...
Benim tereddütüm babamdan. Biz Almanya da yaşıyoruz, ve babam paraya biraz fazla düşkün. Bugün yarın anlatsam ciddi olursa kesin diyecek olmaz hasta, hep onun peşinden koşacaksın ehliyeti yok sen mi gezdireceksin onu vesaire. Buda benim modumu çok düşürüyor. Sonuçta allahtan gelen birşey. Yarın banada birşey olursa evlensem kayınvalidem de bu tür konuşsa ne benim nede ailemin hoşuna gider
Bazı sorunların çözümü vardır..
Epilepsi hastası ilaç kullanıyor kullandığı ilaç evraklarda kayıtlı yapacağı şu kullandığı ilacı para ile alsın peşin alındığı için herhangi bir evrak işlemeye gerek duymuyorlar..
Mutluluk sorunlarla yüzleştikten sonra hak ettiysen senin olur...
Epilepsi engeline rağmen evli ve mutlu yaşayan üstelik çocuk da yapmış çok arkadaş gördüm. Epilepsi ölümcül bir hastalık değil, ilaçla tedavisi olan bir hastalık. Ehliyet almaması zaten sağlığı açısından daha iyi. Olmadı arabayı da sen kullanırsın 😉
Benim tereddütüm babamdan. Biz Almanya da yaşıyoruz, ve babam paraya biraz fazla düşkün. Bugün yarın anlatsam ciddi olursa kesin diyecek olmaz hasta, hep onun peşinden koşacaksın ehliyeti yok sen mi gezdireceksin onu vesaire. Buda benim modumu çok düşürüyor. Sonuçta allahtan gelen birşey. Yarın banada birşey olursa evlensem kayınvalidem de bu tür konuşsa ne benim nede ailemin hoşuna gider
Bu tanıştığın da Almanya'da mı peki?
Evet almanyadan
Almanyadaysa bence o kadar da olumsuz düşünme.
Engelini de herkese anlatmak zorunda değilsin.
Üstelik bu durum doğal olarak onu da incitebilir.
Bir ömür sadece ikinizin arasında kalması sizin elinizde.
Sonuçta onunla sen yaşayacaksın, ailen değil.
O hastalığın dışarıdan çok da belirgin bir yönü yok zaten.
Babanın para düşkünü olması da aday kim olursa olsun yaşayacakları genel sorun.
Ağzı sıkıysa eğer annenden de bu konuda destek alabilirsin.
Engel konusunda ondan anlayışını bekleyerek.
Sürekli olumsuz düşünme bence.
Cok güzel söylediniz. Tesekkür ederim öncelikle zamaninizi ayirdiginiz icin.
Peki ne zaman gelecegi belli olmuyor ama, herkesin bilmesine gerek yok diyorsunuz. Oldu da aile arasinda nöbet gecirdi o zaman ne yapacagim
Muhtemelen sıklıkla nöbeti olmuyordur.
Siz evlendikten sonra bir gün böyle bir şey olduğunu varsayalım.
Bu hastalıktan haberiniz yokmuş gibi davranın, yani bize de sürpriz oldu gibisinden.
Bu hastalığı sorarlarsa da hastalığın yeni başladığını söylersiniz.
Cevap
7Cevap
Bende epilepsi hastasıyım bunda ne var ki🤦♀️🤷♀️
Birsey yok tabiki. Yanlis anlasilmasin
Peki gün icerisinde hastaliginizla sizi etkileyen durumlar oluyor mu
Mesela nelerdir bunlar
Sevmek dediğimiz şey birini kusurları ile kabullenmek demektir... kusursuz insan yoktur... seviyorsan vazgeçmemelisin...
Bilmem seviyorsan dikenine katlan epilepsi diye biriyle ayrılmak kötü birşey bence ayaktaki insanda yarın ayağı tutmayabiliyor
Çok doğru sonuçta hepimiz engelli adayiyiz yarın bir gün kime ne olacağı belli mi?
Evet hayatım bugün sevdiğin kişi yarın bırakır gider hayat bu yani
Ama sadık birini buldum mu birakmayacaksin
Babanin düşündükleri bir nevi haklı aslında iyi bir hayat sürmeni istiyor hakkınızda hayırlısı neyse o olsun bende araba sürmeyi bilen vs erkek isterdim kız olsam
Akışı neyse o olur
herşey ALLAH’tan yarınımızın garantisi yok elinde olmayan bir sebepten onu terk etme bence
sen kendi kararlarını verebilecek yaştasın bence
Çok seversem bilemiyorum. Sevgim her şeyin önüne geçer mi?
Geçebilen bir hastalık, destek olabilirsin ona
Internette gecmiyor yaziyor
Canım bizim komşu da vardı geçti diye biliyorum hem yarın bir gün sana ne olacağı belli mi dışarı çıkarsın araba çarpar hoop sakat kalırsın
Evet orasi öyle Tabiki. Aynisini bende dedim. Sağlıklı biri ile evlensem adamda hastalık çıksa boşanacağım mı sanki
Bende engelliyim mesela
Çaresi var epilepsinin
ben epilepsi hastasıyım 21 olucak
Evet
Epilepsi nedir
Hayirliysa olsun
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?