Gidip otelde kalsaydinn neden sormadin onaki sevgilin var mı gelip görür yanlis anlar deseydinn. senin sevgilini bir baskasiyla ayni durumda görsen nasil olurdun. kesinlikle sadece kahve iciyorduk dersindir. kahvede icsen kimseye anlatamazsin. bilmem anlataboldimmi
Ben ayni durumda olsam sevgilime telefon ederdim durumu anlatirdim. güven acisindan önemli bir konu. ya da seni sevgilimin evine yollardim. ya da otele yollardim. baska careler var.
Bence senin yapacak olduğun tek bir sey var denize yinede sor sormadan yapma. gidip denizin sevgilisinden özür dile durumu. anlat o da insan sonucta anlayiş gösterir mutlaka ama denize mutlaka sor izin verirse tabiki.
Ya aysuuu özür dilemekle inan bana bir sey kaybetmezsin. ama niyette baska seyler varsa orasi bana kapalii onu bilemem ama vicdanen rahat edersin. yinede siz bilirsinizz. az önce bir arkadas benim kalbimi kirdi. yinede ben ondan özür diledim. anladin
Filimdeki görüntü sizin teke tek evde kalmaniz. alt yazilarin tercümesinide sen yapcaksin anladin anladin anlamadinsa ne fayda ağzina biber sürcem senin🤣
@aysucicek Aysu bırak herkes istediğini düşünsün artık yeter. Ben sana inanıyorum sen de biliyorsun kötü bir niyetin yoktu. Bu senin suçun değil kaç kere söyledim. İyi değilsin sanırım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence umursama bir şey olmamıştır
Araları bozuldu ama 😔
Ulaşamıyormuş ona
@Barış_LonelyForever bir de yorumlara baksanıza herkes yanlış anlıyor daha da kötü hissediyorum
Suclu sensin baska yermi bulamadin kalmaya aynisini sen yaşasaydin ne ederdin acaba.
Yine beni suçlayan biri...😔
Zorlami gel kal dedi sana yoksa senin ihtiyacinmi vardi kalmayaa konuyu tam yazarsan iyi olurdu bence
O gün eve gidemiyordum o da bugün bende kalabilirsin dedi
Yakın arkadaşım olduğu için kaldım
Gidip otelde kalsaydinn neden sormadin onaki sevgilin var mı gelip görür yanlis anlar deseydinn. senin sevgilini bir baskasiyla ayni durumda görsen nasil olurdun. kesinlikle sadece kahve iciyorduk dersindir. kahvede icsen kimseye anlatamazsin. bilmem anlataboldimmi
Otelde kalmayı da düşündüm aslında ama dediğim gibi yakın arkadaşım olduğu için kabul ettim. Sevgilisi olduğunu biliyordum zaten
Ben ayni durumda olsam sevgilime telefon ederdim durumu anlatirdim. güven acisindan önemli bir konu. ya da seni sevgilimin evine yollardim. ya da otele yollardim. baska careler var.
Sevgilisi ona güvenmeliydi bence
Ayrıldılar bir de
yakin arkadasin ve sevgilisi olduğunu bilmiyorsun. hiiimm şimdi sana birazcik kizdimm😡😡
Kız beni evde görünce gitti
E herhalde gidecek birde oturup kahve icseydi bariii🤣🤣
Hayır biliyordum
Bir yerde bilmiyordum yaziyon bir yerde bilmiyordum yaziyon. hangisi
Senin sevgilin yokmukii
Olabilirdi bence 🙃
Kahve içebilirdik yani ama saat biraz geçti uykumuz kaçardı ☺️
Biliyordum yazdım aslında
Konu benim sevgilim olup olmaması değil
@özgür1022 niye soruyorsunuz sevgilisi var mı diye?
Üzüldüm ama niyetler iyi olsada görüntü olarak yanlis anlasilabiliyor.
Merak ettim
Deniz kardes üzüldüm duruma
Hayır yanlış anlamadım sadece merak ettim olsa veya olmasa ne değişir?
AysuCicek en azindan burada deniz kardesinde ismini bari kullanmasaydin
Ondan bahsediyoruz ama?
AysuCicek temiz kalpli ve hic bir şeyi icinde tutamiyoo sır sakla birazz😄😄sır tut aysuu
Neyi kimden saklayayım niye? 😅
Delü 😃😃 karizmayii sarsiyon evet bahsette isim vermeden bahsetseydin ya sen adami ipe götürürsün🤣🤣
Vallahii
🤣🤣
Söylesin canım ne var bunda
İyi sölesin bana fark etmezz ama cok güldüm😃😃
Saklama kimseden hic bir seyii sonsuz güven vericisin.🤣🤣
Ben sizi hâlâ anlamadım niye gülüyorsunuz 😄
Neden saklayayım evinde kaldığım arkadaşım deniz o. Biliyor zaten
Seni alan yandi vallahii ama bi yöndede iyi seni alan yaşlanmaz muhabbetlisin.🤣🤣
😄
Alamaz kimse beni eşya mıyım 😅🙃
Eşya anlamimda demedim delü 🙃🙃
Ben almam o kesinde alanin Allah yardimcisi olsun mu desem. alin bunu mu desemm kararsizimm yaniii🤣
Biliyorum 😂
🤣🤣🤣 cok güldüm be
AysuCicek tsk
Ben de güldüm rica ederim ☺️
Salla gitsin hayati dolu dolu yasa günler geri gelmicek nasilsa
Bence de 🤜🤛
Ama birazcik sır tut yani azcikk😷😷
O konuyu gerçekten anlamadım zahmet olmazsa bı anlatabilir misiniz
Ne sırrı
Simdi. sana özelden kimsede korkar bi sey yazmayaa🤣🤣
Neden yaa çok merak ettim şimdi
Bos ver o zaman
Ailenle neden problem yasiyon
Neyi paylasamiyonuz
Ailemle ilgili bir sorun yok
Sadece uzakta yaşıyoruz üniversite okuyorum
Güzel hangi bölüm
Arkadaslarin ile kaldiģin evde problem vardi doğrumu. anladim. ya da o. aksam ev onlara lazimdi
Hayır
Eve niye gidemedin onu. anlamaya calisiyorum
Onun bir önemi yok
Bence senin yapacak olduğun tek bir sey var denize yinede sor sormadan yapma. gidip denizin sevgilisinden özür dile durumu. anlat o da insan sonucta anlayiş gösterir mutlaka ama denize mutlaka sor izin verirse tabiki.
Ben neden özür dileyeyim ki yanlış bir şey yapmadım sadece arkadaşımla film izledik uyuduk bir gün orada kaldım diye suçlu muyum
O denizden özür dilesin güvenmediği için
Ya aysuuu özür dilemekle inan bana bir sey kaybetmezsin. ama niyette baska seyler varsa orasi bana kapalii onu bilemem ama vicdanen rahat edersin. yinede siz bilirsinizz. az önce bir arkadas benim kalbimi kirdi. yinede ben ondan özür diledim. anladin
Aysuu biber sürcem ağzina bakkk🤣🤣🤣
Ben onun kalbini kırmadım sadece bir gün arkadaşımda kaldım kötü bir niyetim yok ayrılmalarına ben de üzüldüm
O yanlış anladı benim suçum olmamalı
Filimdeki görüntü sizin teke tek evde kalmaniz. alt yazilarin tercümesinide sen yapcaksin anladin anladin anlamadinsa ne fayda ağzina biber sürcem senin🤣
Aysu nun özür dilemesine hiç gerek yok onun suçu değil tabii ki hem zaten ayrıldık
Şimdiii
Yinede denize sormadan hic bir sey yapma en doğrusuna deniz karar vercek
@denizege37477 sağoll 🥰
Neyse yapacak bir sey yok saģlik olsun diyelimm
Teşekkürler
@özgür1022 teşekkür ederim
@aysucicek sen de saoll görüşürüz 🥰
Sevgilisi ona guvenmiyorsa senin suçun ne
Teşekkür ederim neredeyse herkes yanlış anlıyor 😔
deniz erkek mi :)
Evet ☺️
basarmissin iste :)
Neyi
sut kullanmadan muhallebi yapmayi
Sizi anlamıyorum? Ne demek istediğinizi açıkça söyleyebilir misiniz
ayrilmislar iste :))))
neyi anlayamadin
Onları ayırmak istememiştim ki hatta çok üzüldüm umarım barışırlar
tekrar dusun :) aramizda kalicak
Tekrar düşündüm hayır
@DenizEge37477 iste denizde geldi :))))
olmus sizin isiniz
Dedi day
Böyle şeyler yazmayın lütfen üzülüyor
Dedi say yazacaktım
@nomorebets35 Demeyin öyle üzülüyor diyorum, yok öyle bir şey
@DenizEge37477 kim uzuluyor cocugum delimisin daha nasil gostersin hatun sana ilgisini :)))) hatunlardan guzel olan aysu ise yola onunla devam
@nomorebets35 Aysu üzülüyor
@aysucicek Sorma artık bu konuyla ilgili soru
@nomorebets35 öyle bir ilgi yok diyorum anlamıyor musunuz
@aysucicek ben anlıyorum yetmez mi konuştuk bunları
@DenizEge37477 tm yeter tabii ki
@DenizEge37477 bak guzel olanda aysuymus demekki :)
Nereden çıkardınız ya
deniz sana asik cunku
Hayır değil arkadaşız sadece 🤷♀️
Yakın arkadaşım
@nomorebets35 lütfen artık inanın yaa bıktım herkesin aynı şekilde düşünmesinden 😭
@aysucicek Aysu bırak herkes istediğini düşünsün artık yeter. Ben sana inanıyorum sen de biliyorsun kötü bir niyetin yoktu. Bu senin suçun değil kaç kere söyledim. İyi değilsin sanırım?
@DenizEge37477 değilim napiyim 😔
Yanına gelmemi ister misin?
@DenizEge37477 Teşekkür ederim gerek yok
Yine yanlış anlayacak kesinlikle
Ama neyse
Peki
@nomorebets35 iyi geceler size de
Ben tam anlamadım olayı
Sen erkek arkadaşının evinde kaldın ve sevgilisi geldi yanlış anladı galiba öyle mi yanlış anlamadıysam, peki neden erkek arkadaşında kaldın ki
Evde bir sorun vardı gidemiyordum dün o yüzden o da bende kalabilirsin dedi
Hmm anladım sonra tahmin ettiğim şekilde mı oldu peki
Nasıl?
Ne tahmin ettiğinizi bilemem
İlk yazdıklarımı diyorum yani tahmin derken
Evet yanlış anladı
Sevgilisine haber vermemekle hata etmiş yanlış yapmış arkadaşın sevgilisi habersiz mi geldi peki birden bire pat diye
Evet ve hediye getirmişti
Belkide doggy yapacaktı adam senin yüzünden ağlayarak mastürbasyon yapmıştır evde mutlumusun şimdi
Ne saçmalıyorsunuz gidin buradan
Yuva yıkmışsın resmen üçlü yapın adamın gönlünü alın derhal
Bişey olmaz aman görüp gitsin bu sefer bi zahmet
Benim yüzümden oldu ama 😔