Bırak aşk ilişkilerini, bir kedi köpek ile bile bir bağ kuramıyorum. Herhangi biriyle, bir şey ile bir bağ kurmaya çalıştığım zaman boğuluyorum, içim daralıyor. Kendimi mutsuz ve zorunlu hissetmeye başlıyorum.
Bu niye hiç geçmiyor?
Bırak aşk ilişkilerini, bir kedi köpek ile bile bir bağ kuramıyorum. Herhangi biriyle, bir şey ile bir bağ kurmaya çalıştığım zaman boğuluyorum, içim daralıyor. Kendimi mutsuz ve zorunlu hissetmeye başlıyorum.
Bu niye hiç geçmiyor?
Acaba neden 🤔 hayatını gözden geçir sebebini ordan bulursun. Eğer bu durumdan şikayetçi isen kendini zorla bir şeylere ve kafanda kötü senaryolar kurma. Olumlu düşün. İnsanların hepsi kötü değildir illaki kafa yapının uyustugu birine denk gelirsin. Elbet huzuru bulacağın bir kişi vardır
Bilsem sorunu çözmek için bir şeyler denerim. Üstüne gitmek herşeyi daha da berbat ediyor.
Anladım peki üstüne gitme ama kendini de rahat bırak hani kasma
Cevap
1Cevap
Küçüklükten itibaren sevgi görmemişsindir belki bu yüzden olabilir.. Başka ne olabilir diye düşünüyorum bulamıyorum 🤷♀️
Olabilir çocukken ailemden sürekli şiddet görürdüm
Aaa buldum valla sebebi bu işte. Sevgi görmediğin için bağ kuramıyorsun ama halbuki bi yakalansan sevgiye ne kadar güzel bişey olduğunu anlarsın
Bu yaşıma kadar yakalanma fırsatım olmadı, hepsinin sonu hüsran. Ne diyim bilemedim
Umarım yakalanırsın🙏 Sevgi muazzam şey 🥀
Kendini suçlu gibi hissediyor olabilirsin bilemedim
Yanlız değilmişim lakin ben geçmesini beklemiyorum hatta bundan zevk almaya başladım şimdi çok pis sarioo
Yalnız değilmişim değil yalnızsın ve bu alışkanlıktan daha öteye geçmiş. Sence bu sağlıklı olabilir mi?
Gerçi ne kadar kabul etmek istemesem bile değişen bir şey olmuyor.
Kendimle barışık bir insanım sevgi bağı kurmaya kendimi zorlamak buda hiç sağlıklı dil. Ve eğer bir bağ kurmak gerekiyorsa bu karşılıklı olmalı... Kimsenin beni sevmesine ihtiyacım yok.. ha benle. olmak isteyen biri varsa hangi anlamda olursa olsun o adımı atmalı. yoksa bir gram yerimden oynamam 🧐
Sen evde kalırsın ben söyleyeyim
İyi Allah bir yastıkta kocatsın
Bunu sen kendin yapiyorsun bence
Kendimi bir şeye zorunlu hissetmek istemiyorum, şunu şunu yapmalıyım demekten nefret ediyorum. Canım ne isterse onu yapmalıyım
Al iste. Sevgi bagi kurmak zorunda hissederek yapacagin bir sey degil ki. Icinden gelir. Ama sen bastan kendini sartlandirmissin bir seylere
Ailede sevgisiz buyumus olabilirsin
Belki de içten içe bundan korkuyorsundur
Muhtemelen evet
Yaşanılan acılar daha güzel ama bırak kendini, hemen olmasa bile bırak. Bir defa da olsa yap bunu
La olmuyor olmuyor. Yapabilsem bu soruyu sormam, bırakamıyorum sistem arıza veriyor hemen kaçmak ve uzaklaşmak istiyorum. Allah'a yakınlaşayım dedim O'ndan bile korktum kaçmak istedim. Yapamıyorum
Psikolojik yardım almalısın belki de bu konuda. Garip.
Erduuanin gutunun kilisin sen
Olm zaten derdim var gelip beni çıldırtmaya uğraşıyorsun ya. Allah için git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?