Kayınpederim giydiğim feraceye dar diyor, ayakkabımın topuğuna karışıyor, oğlunu dolduruyor, korkuyorum?

Nişanlım yoktu annesi babası ben annem kardeşim gezmeye gittik ailelerle. Kayınpederim ben merdivenden inerken ters ters baktı, sonra bir şey diyemedi.. sonra feraceme bu ne çok dar dedi. Ben zaten 50 kilo insanım giydiğim çuval gibi mi dursun, gencim tabiki güzel giyeceğim.. . Bir keresinde laf arasında da sen güzel misin? Neren güzel dedi. ( güzellik konusunda sıkıntı yok arkadaşlar ozguvenime oynuyor) . ama Nişanlım şimdilik bana karışmıyor ya gerçek yüzünü göstermiyor ya da babası gibi değil, madem ben çirkinim bakilmayacak biriyim neden feraceme ayakkabima karışıyor. Yörük bu aile. Bana böyle karışmaya hakkı var mı ben zaten kapalı feraceliyim, gencim tabiki biraz modeli olacak, güzel şal örtü takacağım, sizce bu adam evlilikte ileri gider oğlunu doldurur mu? Bir keresinde kuzenim bizde kalmıştı, onlarda annemi aramıştı annem işte abimin oğlu geldi evde misafir var dedi. Oğlunu demiş ki gidip o çocuğun ağzını burnunu kır, nasıl evlerinde kalır, nişanlım söyledi. Çocuk şimdilik beni korkutmuyor ama ilerde babası doldurur , karını çıkarma, güzel giydirme der mi neler yapar, lütfen yardimm. Bu arada aile mersinli, türk

Kayınpederim giydiğim feraceye dar diyor, ayakkabımın topuğuna karışıyor, oğlunu dolduruyor, korkuyorum?