Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum ben 47 yaşındayım oğlum 19 yaşında bazen evde olmayınca galiba oğlum benden gizlice çoraplarımı giyiyor özellikle ince dizaltı çoraplarımı giydiğini düşünüyorum çünkü genelde çekmecem dağınık durumda oluyor ve evde oğlum tek başına kalıyor oğluma bir şey demedim. sizce normal mi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Mutlaka bir psikoloğa götür cinsel yönelimi değişiyor olabilir
Neden şimdi ben bunu oğluma nasıl söyleyeyim oğlum 19 yaşında çocuk değil kolundan tutup zorla psikologa götüreyim
Öyleyse kırmadan sen anlatmaya çalış
Ne söyleyeyim sizce?
Yani oğlunu sen tanıyorsun onu korkutmadan üzmeden nasıl soracağını veya seni bildiğini belli edecek cümleyibulmalısın
Babası konuşurmu peki
Bilmiyorum
Bir kız ayarla şuna eve atsın düşünceleri faaln düzelir
Bilmiyorum ben evdeyken çoraplarımı giydiğini hiç görmedim bir de Evde çorap giymiyorum genelde ama bugünlerde evde ince dizaltı çorap giyiyorum ayaklarıma bakıyor çorap giyince
Herkese aynı şeyleri yazma
Öyle ama gerçekler
Farklı yönelimi olduğunu sanmıyorum. Kendince fantezi yapıyor bence.
Bilmiyorum olabilir ben evdeyken çoraplarımı giydiğini hiç görmedim bir de Evde çorap giymiyorum genelde ama bugünlerde evde ince dizaltı çorap giyiyorum ayaklarıma bakıyor çorap giyince
Çorap fetişi vardır. Yani bi destek alırsa iyi olur.
Olabilir
👍👍
Çoraplarina ve ayaklarini seviyordur çok güzel buluyordur
Bilmiyorum olabilir ben evdeyken çoraplarımı giydiğini hiç görmedim bir de Evde çorap giymiyorum genelde ama bugünlerde evde ince dizaltı çorap giyiyorum ayaklarıma bakıyor çorap giyince
Güzel çoraplar ve ojeli ayaklar çok çekici ondan.
Ayaklarıma oje sürmüyorum
Ayaklarin çok bakımlı ve güzeldir benimde çok hoşuma gidiyor güzel ayaklar ve çoraplar
sadece giyiyor mu emin misiniz
Evet
ben evdeyken çoraplarımı giydiğini hiç görmedim bir de Evde çorap giymiyorum genelde ama bugünlerde evde ince dizaltı çorap giyiyorum ayaklarıma bakıyor çorap giyince
fetişi var, ayaklarınız veya bacaklarınız güzelse yapar, yapan kişiler gördüm çünkü sizin olayınıza benzer çok
Farklı şeyler de olabilir
Alla alla dana birsey diyeceğim bir gel
Normal değil ama giyiyormu dersin yoksa başka bişymi yapıyor
Aynı durumu gördüm birinden hemde duydum konuştum çocukla
ben evdeyken çoraplarımı giydiğini hiç görmedim bir de Evde çorap giymiyorum genelde ama bugünlerde evde ince dizaltı çorap giyiyorum ayaklarıma bakıyor çorap giyince
Seni farklı görüyor sorsan sana anlatamazda aslında ama dediğim gibi tanıdığım bir kadın vardı oğlu öyleydi bana anlatmıştıda bende konuşmuştum
Normal değil. Farklı düşünceleri olabilir
Bilmiyorum ama sanmam oğlumu tanıyorum
Ne kadar tanırsan tanı, içinde gizlediği duyguları olabilir
Normal. Biraz merak eder sonra geçer.
Nasıl yani anlamadım biraz merak eder sonra geçer derken ne demek istediniz
Ergenlik döneminde böyle meraklar veya kafa karışıklıkları olabilir.
Bilmiyorum olabilir ben evdeyken çoraplarımı giydiğini hiç görmedim
Oğulunuz size yükseliyo olabilir..
Nasıl yani anlamadım yükseliyor derken ne demek istediniz
Fetişi var yani o yaşlar zaten ergenlik yaşı
Dikkat ederseniz ayaklarınıza da bakıyordur gün içinde
Evde çorap giymiyorum genelde ama bugünlerde evde ince dizaltı çorap giyiyorum ayaklarıma bakıyor çorap giyince
Büyük ihtimalle cinselliği çok üst safhada bu zamanlarda
Sen çorabı çocuğunun ayağında gördün mü
Hayır
O çorapları giymiyodur büyük ihitmalle kokluyodur
Oje sürüyo musun ayağına
Hayır oje sürmüyorum ayağıma
Kokluyodur
Orasını bilmiyorum artık çünkü ben evdeyken çoraplarımı giymiyor sonuçta
Peki sizce oğlum neden çoraplarımı kokluyordur
Evet
Dediğim gibi ayak fetişi varsa ve küçük ayak seviyorsa hayal dünyasında kendini azdırıyodur
Maalesef pek iyi gorunmuyor sorunu cozdunuz mu?
Trol olabilirmi soru merak ediyorum
Hayır gerçek
Kocanın haberi var mı
Çünkü gerçekten kötü bisey
Hayır kocamın haberi yok
Neden gerçekten kötü bir şey anlamadım
Giyimin nasıl senin
Normal değil bence. İç çamaşırlarına dokunuyor mu
Hayır sadece ince dizaltı çoraplarımı giyiyor
Acaba eşcinselliğe mi heveslendi
Sanmam normal insan gibi davranıyor davranışlarında ya da konuşmasında bir değişiklik yok
Bunu yapmasının iki sebebi olur. Ya sana ilgisi vardır ya da eşcinsellige merakı vardir
Sana ilgisi var galiba. Seni bir anneden öte bir kadın gibi görüyor sanırım. Bir süre takibe almanda fayda var. Üstünü değişirken banyo yaparken veya uyurken seni dikizliyor mu
Hayır görmedim
Sen yinede takip et. Eğer anormal bir durumla karsilaşmazsan demekki çocuğun sana değil çoraba ilgisi var demektir
Peki çocuğun çoraba ilgisi varsa ne yapayım
Çoraba ilgisi olduğuna eminsen ilgisinin sana kaymamasi için onun yanında çorap giyme hatta erkeksi çoraplar giy ki ilgisi kacsin
Başka şüpheli davranış var mı
Yok
Emin misin iyi düşün
Evet eminim
Aklıma 2 seçenek geliyor
Nedir o 2 seçenek
Yanlış anlama ama kelimelerimi seçiyorum artık burada hesabımı kapattılar yazamam burada
Bilmiyorum ben evdeyken çoraplarımı giydiğini hiç görmedim bir de Evde çorap giymiyorum genelde ama bugünlerde evde ince dizaltı çorap giyiyorum ayaklarıma bakıyor çorap giyince
Anladım şimdi işte ama yazamıyorum ya
Saçmalama
Saçmalama derken ne demek istediniz anlamadım
Öyle şey olmaz demek istedim şaşırdım
Bende şaşırdım ama maalesef öyle
Nerden anladın bunu daha önce çok farklı şeyler duymuştum ergenlik dönemlerindeki çocuklar hakkında aöa nu başka
Normal destek ol
Bence onun yaninda giy hatta ondan yardımcı olmasını iste
Neyi yardımcı olmasını isteyeyim anlamadım
Mesela hangi çorap sana daha fazla yakisiyor hangisini giymeni istiyor onu ogren
Öğrenince ne olacak peki hiç söyler mi
Söyler tabi ben anneme yardımcı olurdum mesela bu su kıyafetle güzel olur ya da bu kıyafetin altına külotlu çorap giy gibisinden
Ben 24 yaşındayım annemde senle yaşıt ama anlayışıdır sağolsun arkadaş gibiyiz onunla kıyafetine öyle karışirim oda bana sorar ne giyeyim diye
Sana hediye alsa giyer misin
Evet annem bana hediye alsa tabii ki giyerim
Oğlun alsa
Fileli seksi siyah corap alsa oğlun giydirmek istese naparsin
Sütyenlerini de giyiyor mu
Fetişi var belli ki
Evdeyken giymez zaten. Diz altı ve ince çorap fetişi vardır
Olabilir
Benim de kadında külotlu çorap hoşuma gidiyor, seksi buluyorum ama gidip hiç denemedim. Normaldir o yaşlarda
Garipppp
Evet öyle
Dr a goturdunmu
Hayır götürmedim
Bı yaz sana
Evlimisin bekâr mi
Evliyim