Aşk İlişkileri Hamilelikte karı kocanın beraber uyuması yanlış mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hamileyim ve kocamı yanımda istemiyorum.Ben uyurken bebeğime bir şey olur diye endişeleniyorum.Yanlış mı Güncellemeler+1 yıl Niye öyle dediniz Hamilelikte karı kocanın beraber uyuması yanlış mı? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yanlış mı çok yanlış hem de sonra erkek aldatıyor tabi aldatır öyle soğukluk olur 0 0 Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl Bence yanlış düşünüyorsun ama yinede sen bilirsin 0 0 Yorumla
Buzor Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hamileyken kocasını aldatan kadın dolu 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Bir şey olmaz adamı soğutma evlilikten 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yanlış mı çok yanlış hem de sonra erkek aldatıyor tabi aldatır öyle soğukluk olur
Bence yanlış düşünüyorsun ama yinede sen bilirsin
Hamileyken kocasını aldatan kadın dolu
Bir şey olmaz adamı soğutma evlilikten
Saçmalama.
Doğru