Güncellemeler
+1 yıl
esimle ben severek evlendik 1 yildir evliyiz ailesi beni sevmedi daha dogrusu paylasmak istemediler onu.. hep bi kusur aradilar bende gidip esime söylüyorlardi.. esimede eve gelip tartisiyordu benle.. ben elimden geleni en iyisini yapmaya calistim herzaman. yil dönümüz oldu bir hafta sonra dedi ayrilalim olmuyor falan ortada hic bir sey yoktu.. iste anlasamiyoruz. 2-3 ay babamlarda kal sonra bakariz dedi. dedim ozaman bosanalim acmam dedi önce sonrada tamam acarim dedi. hala acmadi ama.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
acmis olabilr yogun ama nednd araniz bosuk bosnma daisnz merske titm yasnanalri
esimle ben severek evlendik 1 yildir evliyiz ailesi beni sevmedi daha dogrusu paylasmak istemediler onu.. hep bi kusur aradilar bende gidip esime söylüyorlardi.. esimede eve gelip tartisiyordu benle.. ben elimden geleni en iyisini yapmaya calistim herzaman. yil dönümüz oldu bir hafta sonra dedi ayrilalim olmuyor falan ortada hic bir sey yoktu.. iste anlasamiyoruz. 2-3 ay babamlarda kal sonra bakariz dedi. dedim ozaman bosanalim acmam dedi önce sonrada tamam acarim dedi. hala acmadi ama. pismanmidir?
Nafaka vermek istemiyorsuryada dava masraflarını senin karşılamanı istiyordur
sen istemiyon galiba ayrılmak
hayir istemiyorum.. daha dogrusu cikmazin icindeyim. yuva yikmak kolay degil benim icin cogu kadin icin..
inşallah duzelirsiniz keşke eşin artık kendiside bir aile olduğunun farkına varsa anne babasını fazla müdahale ettirmese
insallah keske dedigin gibi olsa..
erkekler burada yanlış yapiyor kendi ailesi olduğunun farkina varamiyir hala annem ne der babam ne der derdinde
sonra olan senin gibi eşini seven değer veren kızlara oluyor
yaa aynen öyle oda öyle diyordu maalesef.. insallah pisman olur yaptigini yalnis oldugnu anlar
inşallah anlar ne diyim sen fazla gitme üstüne
yok gitmiyorum üstüne daha dogrusu yazmiyorum aramiyorum.
aynen olmadı aile büyüklerinden birisi ile konuş akıl versin cixuga az yuvasını yikmasin yok yere
bu olaydan sonra ailesi beni aramadi.. ben annesini aramaya calistim telefonlarimi acmadi..
himmm
kararsız olabilir bence
bende öyle düsünüyorum. sence pisman olur mu? güncele bi göz atarmisin? cevabini merak ediyorum.
bence oturup düzgünce bir konuşun başbaşa derim belki seviyor ayrılmak istemiyor aileler yüzündense bunun bir çözümünü ikiniz bulcaksınız hiçbir şey tek taraflı değil bunu unutma bir evliliğin oturması için en az 3 yıl gerekiyor derler eğer gene bir çözüm bulmazsanız çift terapisine gidin bu da sorunu çözemezse o zaman en son ayrılırsınız severek ayrılmak kadar kötüsü yok bence
Cok haklisin zaten bende diyordum düzelir bir iki seneye. Cift terapistini bende düsündüm. Bilmiyorum iste gelirmi gelmezmi.. cünkü ayrildiktan bir kac gün sonra aradim konusalim dedim istemedi.. annesini bile aradim oda telefonlarimi acmadi simdi simdi bir ay oldu.. tabi ben ondan bekliyorum hayirlisi barismaksa olsun gelsin degilse hic olmasin..
Nisanliyken hep derdi sen benim Allahin ve babanin emanetisin diye simdi böyle bir sey yasamak cok zoruma gidiyor.. ortada hic bir sey yokken sadece aile ve onu cözülecek sey tabi karismicaklar kocamda olan biteni söylemicek
Yani ailesine herseyimizi söylemicek. Iste herkes diyor gelir cok pisman olur.
senden bekliyodur
neden benden bekli olabilir?
anlaşmalı boşanma için
biz yurtdisinda kaliyoruz yani fark etmez kim acarsa. cocugumuzda yok yani nafaka icinde olmaz. bende son konusmada tamam bosanalim dedim. acaba simdi pismanmidir cünkü büyük bi sorun sadece aile baska sorunumuz yoktu..
bilemem. düşünce yapısını
Sen aç sasirsin
ben bosanmak istemiyorum.
O da sana blöf yapıyor
yani bosanmaz sadece korkutmak amaci?
Oyle gözüküyor
Belki istemiyor
istemese aramazmi konusalim diye? onuda yapmiyor..