Yani çevremizden arkadaşlardan falan az çok taktik alıyoruz ama buradaki görüşleri de merak ettim.

Yani çevremizden arkadaşlardan falan az çok taktik alıyoruz ama buradaki görüşleri de merak ettim.
Ben ilk adım atmam zaten. karşıdan beklerim ama karşılıklı çekim olması lazım hiç konuşmadığım bir kızdan hoşlanamam ya da tanımadığım kızdan hoşlanamam. bunlar olduğu sürece de zaten kimin adım attığı benim için önemli değildir
O tür taktiklerim yok benim, seviyorsa zaten atar. He sevmiyorsa zaten beni sevmeyeni bende sevmem, karşı taraf sevmeyince ben sevemiyorum. O yüzden benim böyle bir derdim yok.
Valla taktik kasmak iyidir 😅
Kanka zorlayınca anlamı kalmıyor ki, birine zorla kendimi sevdiremem. Benim kendimi sevdirmek için herhangibi bir çabam olmadan birinin sevmesi beni hem daha mutlu eder hemde iyi bir insan olduğumu düşündürür bana. Çünkü ben ona kendimi sevdirmek için bir şey yapmamışım kendi sevmiş sonuçta. E demek ki sevilecek bir insanımdır.
Sevip sevmiyor mu bilmiyorum işte sorun orada.
He sen soruyu kişisel olarak mı sordun
Ne kadar ilgi veriyor
Yani düz arkadaşım.
Bence bekle, sabırlı ol. Olay nereye varacak bi bak.
Ama yanlış yönlendirmekte istemem bilemedim napman gerektiğini
Yani tıpta genelde o işler 4 ve sonrasında oluyor da ben erkenden kaparım diye uğraşacağım 😂
Nasıl istiyorsan kanka, bir şey kaybetmezsin :)
Teşekkürler yorum için 🙂
Rica ederim :)
Hiç öyle bir çabam olmadı sjjsjsjs
Hepsi kendi kendine gelmeyi seçti
Ya gelenler oluyor da güzel kız olunca öyle olmuyor işte 😅
Hayır hayır çirkin değil şey anlamında dedim çirkin-orta güzellikte kızlar gene adım atıyorlar da güzel kızlara attırmak baya zor.
Ben de öyle 😂
Almanya'ya gideceğim ben ya orada kızlar teklif ediyormuş 😂
Keşke gerçek olsaydı 🤷
Ritüel yapacağım 😅
Bence de önemli değil aslında 😅 ama neden olmasın?
Ritüel işini şaka dedim zaten ben dinsizim zaten sjsjs 😅
Boş işler evet ancak benim hedefim şu şimdi biz 4. sınıfta hastaneye geçeceğiz orada ekip olup daha yakın tanıyacağız birbirimizi. Bu sebeple tıpta ilişkiler 4'te başlar. Ama ben erkenden kapayım diyorum 😅
Üniversitede sorun olmuyor sosyal ortam ya.
Cevap
1Cevap
Biraz ilgi gösteririm gülümserim falan anlar herhalde karşımdaki de öküz değilse. Sonra adım atar onun da hoşlantısı varsa.
Ya herkes anlamayabilir öküzlük değil bu 😅
Ben iyi manipüle ederim de kız güzel olunca zor oluyor. Reddetme konusunda master yaptım o ayrı mevzu.
Ego iyidir. Ayrıca evet gördüğüm kadarıyla kızlar saf ve duygusal oluyor bir erkeğe göre manipüle edilmeleri ve kandırılmaları kolay.
Ben takip isteği atmıştım, o şekilde mesaj atmıştı. 😂
Biz üniversite arkadaşıyız o yüzden hali hazırda takipleşiyoruz.
Hikâye falan attığında beğenip onun üzerinden konuşma baslatabilirsiniz. İki tarafın da ilgisi varsa başlar bir şekilde.
İlk adımı atmak. istemiyorum 😕
O halde beklersiniz... bilemeyecegim 👀
Beklerim ya en fazla ne olabilir ki 😁
Başkası olur...
hiçbi taktik yapmam ama hoşlanıyosam belli ederim. atarsa atar.
Belki belli psikolojik metodlar vardır.
millet yapıyo bi şeyler ben yapamıyorum öyle şeyler fkdjh
Mesela sinemada gözün algılamayacağı hızda bir patlamış mısır görüntüsü vermek insanları patlamış mısır almaya yönlendirir bu psikolojik bir hiledir yani tıbbi hipnoz 😄
ya abi sevgi işlerinde herkes içinden geleni yapsın ya olmaz öyle fkkdsh
Hack açarım da umarım ban yemem 😂
hdhdhshs inşallah
Konuşarak onu tanıyarak herhalde ama net bir şey diyemedim maalesef.
Sorun değil teşekkürler 🙂
Öyle bir taktığim yok ama o cesareti veririm bir şekilde.
Taktikle uğraşmam, gelesi olan gelir.
canım isterse ben atarım niye ona attırıyorum
Ben atmaya karşıyım o yüzden sordum.
Atası yoksa takla da atsanız atmaz.
Orası öyle ama denemekten zarar gelmez 😄
Erkeğe attırmak kolay ama kıza zordur ya. Kızlar daha pasif kalır yürüme konusunda. Erkeğe biraz belli etsen hal tavırla hoşlanıyorsa direkt yürür zaten. Kızlar da o iş daha zor
Kızlarda zor evet Türkiye'de özellikle keşke Almanya'da doğsaydım 😒
İlglendiğini hissettir ama hamle yapma..
İlk o ilgilensin banane 😂
Ver kızın instasını ona yazacam ILGILENDIĞINI BELLI ET AMA HAMLE YAPMA sürünsün bu şapşik😅
😂 bakalım online dönemde aksadı zaten süreç YÖK mahvetti her şeyi.
🤣🤣🤣🤣
Hoşlanıyor isen adım beklemem adım atarım direkt
Ben atmayı tercih etmiyorum attırmam lazım da zor iş 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?