Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence ilk adımı kimin attığı hiç önemli değil yani seven taraf atabilir bence. yani kimin attığı çok da önemli değil bu yüzden de kadın da atabilir erkek de atabilir. ama bence erkek atmalı genel olarak kadının adım atması pek görülmüyor. ama ben kendim kadınlara adım atamadığım için yani kolay aşık olmadığım ya da kolay etkilenmediğim için kadınların bana adım atması daha güzel olurdu benim için böylece aşık olabilirdim. ama herkesin kararı farklıdır yani illa erkek veya kadın atacak diye bir kural yok bence gerçekten kimse seviyorsa bence adım atmalı zaman kaybetmeden. yani mesaj da olabilir veya gidip konuşabilir ayda bir şekilde ilgisi çekebilir
İlk adımı genelde ben atarım ama bazı erkekler kit beyinli olduğu için ilk adım attigimda beni basit bir kadın olarak gördüler. Genelde çevremiz böyle zaten annem de bana çok kızar bu yüzden. İlk adımı erkeğin atmasıni daha doğru buluyorum o yüzden ama hiç uygulamadim daha 😅
Bence sen bi çok kızdan daha samimi olabilirsin. Basit oldukları halde kendini zor gösteren kızlar asıl basitte neyse.
@Geologicalengineer teşekkürler
Cevap
8Cevap
Cesur olan ilk adımı atsın abi illa erkekler atacak diye bir şey yok ya!
Eyler kadının ve erkek in duyguları karşılıklı ise sonucu ne olusa olsun cesur olan taraf ilk adımı atsın.
Çünkü ilk adımı hep erkek artacaksa ve erkek aşırı utangaçsa sonuç ne olacak?
Kız olarak çekinirim çünkü. Zaten b hoşlanıyorsa erkek adam adım atar. Ilk adımı erkek atmalı. Ben öyle düşünüyorum.
Bence kadın belli etmeli erkek adım atmalı.. Keyifli geceler..
Peki bi kadın nasıl belli edebilir
Iki tarafta atabilmeli bence. Yapılmaması gereken gururlar yüzünden neler kaybediyoruz acaba?
Ahh sen bide bana sor
Aaaa gecmise baglida kalinmamali onumuzde bir suru yasayacagimiz seyler var. Pişmanlık olmamalı tecrube edindim diyip devam edilmeli bence
Bence farketmez yeri geldiğinde benim de adım attığım oldu, ama erkeklerin atması daha iyi.
Ya farketmiyor ama ben dehşet derecede utangacım sevsem bile kaçıyorum söyleyemiyorum
Bende öyleyim o gelse bile utancimdan bakamıyorum
En çok kim cesursa o Atsın
Birazda hanımlardan ilk adım görelim artık dimi 😄
İki tarafta ilk adımı atabilir bence tek cinsiyete kalmış bir şey değil bu artık
Kadın seçer , kendi seçtiğini farkettirmeden erkeğe adım attırır
Onu nasıl yapabilirim erkeğe adım artırabilirim
bi zahmet ilk adımı da atın aw
Genelde erkekler atar. Cesur olan atsın..😃
seven adım atmalı
Tabiki erkek. Adamsa kendi açılır , Korkmaz
Her boku bizden beklerler..
Olaylar nasıl gelişirse
siz atıcaksınız canım
En çok seven taraf atmalı
Bence her daim erkek atmalı
Ne farkeder ki