Beyler, kendi işini kendi halleden güçlü kadınlar size çekici geliyor mu? Hanımlar, bir erkeğe ihtiyaç duyuyor musunuz?

Beyler, kendi işini kendi halleden güçlü kadınlar size çekici geliyor mu? Hanımlar, bir erkeğe ihtiyaç duyuyor musunuz?
Ihtiyaç duymadigim adamla birlikte olmam. O zaman niye beraberiz ki birbirimize ihtiyac duymayacaksak? Erkek ve kadin bir elmanin iki yarisi. Elbet birbirlerine ihtiyac duyacaklar bircok konuda.
Her işi kendimiz halledebilecek durumda olsak dunyada sadece tek cinsiyet olurdu degil mi? Ben erkege ihtiyac duyarım, o da bana duyar. Bunu anladiktan sonra iliskiler daha guzel ilerliyor bence. Cunku bir insan işe yaramak ister. Karsi taraf icin var olmak, bir seyleri onun icin yaptigini görebilmek ister. Ben onun icin şunu yaptim, onun şu ihtiyacini karsiliyorum/karsiladim hazzini ister.
Dusunsenize her seyi gucluyum ayagina siz yapıyorsunuz. Bu hem omuzlariniza buyuk yük oluyor hemde hayati paylasmaya engel. Her seyi ben yapacaksam, erkege ihtiyac duymayacaksam o zaman yanımda işi ne?
Erkeklerde öyle. Her isi kendileri halletsin diyelim kadina ihtiyac duymuyorlar hicbir anlamda. O zaman o erkekler kadinlari ne yapsin? Birbirimize ihtiyac duymalıyız. Dunyanin agir yukunu tek basimiza sirtlanalim diye iki cinsiyet ve eş olarak yaratilmadik. Birbirimize destek olalim, ihtiyaclari karsilayalim diye eş ve ik iayri cinsiyet olarak yaratildik.
Ben erkege ihtiyac duyacagim o da bana duyacak. Bana gore dogrusu budur. Oyle ben hicbir erkege ihtiyac duymam triplerine girmem, giremem yani. Girenlere de saygi duyuyorum diyecek bir seyim yok.
Güzel ifade etmişsin eline sağlık. Kadın ve erkek birbirini tamamlamalı
Erkekler bunu itiraf etmeseler de çoğunlukla kadının hayatında bir işe yaramak isterler.. Her işini kendisi yapabilen bir kadın onlar için pek de cazip değildir.. Kadının bir noktada kendine ihtiyacı olduğunu bilmek isterler.. Standartlarını belirleyen, çizgilerini çeken, ne istedigini ortaya koyabilen ama gerektiğinde kendisinden herhangi bir konuda yardım talep eden bir kadın her zaman onlara çekici gelir.. Kadınlar olarak bizler ise. toplumda var olmak.. kendimizi gerçekleştirmek için , kimseye muhtaç olmamak isteriz.. gel gör ki sığınacak bir limana en çok ihtiyaç duyan da aslında bizizdir.. çünkü duygusal zekamiz çoğunlukla baskındır.. başımızı koyacak bir omuz.. koluna gireceğimiz bir yol arkadaşı isteriz..
"Kadınlar olarak bizler ise. toplumda var olmak.. kendimizi gerçekleştirmek için , kimseye muhtaç olmamak isteriz.. "
Bunun nedeni de ataerkil toplumumuzun kadını ikinci plana itmesinden dolayi
Muhtaç değiliz, muhtaç olmak zorunda hiç değiliz bunu tamamen erkeğin kendini etkisiz eleman konumunda hissetmesi için yaparız. Sağlıklı ilişki için önemli diye dışını
Düşünüyorum
Pilly aynen.. hep bir var olma..'biz de varız 'mücadelesi vermek zorunda kalıyoruz
Baby haklısın.. kadin ve erkeğin birbirlerine muhtaçligi duygusal anlamda sadece..
Ben babama bile muhtaç olmak istemem. Kendi ihtiyaçlarımı her zaman kendim karşılarım.
En güzeli 😌
🌼
Teşekkürler 😌🙏❤️
Rica ederim 💖
Hiç bir Türk erkeği kendini ihtiyaç duymayan bir kadınla yapamaz bu net
Katılıyorum
Cevap
86Cevap
Bu tarz kadınlar her zaman bir kaç adım öndedir.. Bir başkasına ihtiyaç duydukları için değil sadece yanında olmak istedikleri için varlardır ve bu ilişkiyi her zaman pozitif yönde etkiler.. Her ne kadar günümüzde nesilleri tükeniyor olsa da güzel insanalardır..
İhtiyaç duymayan kadın haliyle muhtaç olmayan kadındır. İlişki için daha az fedakarlık yapıp ufak birşeyde bile kendini alıp gidebilir. Erkeklerin çoğu bu riske girmektense muhtaç bir kadınla olmak istediler ve kendilerini garantiye alırlar.
İhtiyacı yoksa sevgi adına isim olmaz
Selam gadası 🙃
Ne anlamda ihtiyaç duymadığına bakarım.
Erkekler belki dışarıya karşı güçlü imajı çizen kadınları çekici buluyor olabilir fakat her erkek kadınının kendine ihtiyaç duymasını ister. Kadının yapamadığı (yapabilse bile ondan yapmasını istediği) bir işini halletmek ona büyük haz verir.
Örneğin bir evlilikte
Faturaları ödeyen, evin tüm alışverişini yapan, elektrik arızası olduğunda usta çağıran, dışarı yemeğe gidildiğinde garsonla bizzat iletişim kuran, her zaman hesap ödeyen bir kadını erkek istemez. Çünkü erkekler kendinlerine bağımlı ve muhtaç olunmasından tatmin olur. Kadın ona rica edecek ve o yapacak. Hallettiği her iş onun tatmin noktasını yükseltecek. Erkeğe kendini etkisiz eleman olarak hissettirmemek önemli
Ama işte kendine bağımlı ve muhtaç kadın isteyen erkek karşısında da bir kadın etkisiz eleman konumunda kalıyor
O noktada denge kurmayı bilmek yine kadının yeteneği😇
Ya ben ; benim kimseye ihtiyacım yok ben tek başıma yeterim vss gibi düşünce tarzına karşıyım çünkü insanlar birbirine herzaman ihtiyaç duyar birbirini kişisel özelliğiyle tamamlar öyle olmasaydı kadın ya da erkek figürü olmazdı zaten tek cinsiyet yaratılırdık bunun en basit örneği de bir çocuk dünyaya geliyor iki kişinin üreme ve üretme faktörleriyle oluşumu sağlanıyor bir tanesi eksik olsa bu üreme sağlanamıyor demekki her konuda birbirimize ihtiyacımız var olmalida bunun tersini düşünmek insanın doğasına aykırı bir durum dur
Bence algı bu laflar. Karşı tarafı manipüle etmek. Nasıl ihtiyacı yok? Bir erkek kadına kadında erkeğe hem fiziksel hemde duygusal ihtiyaç duyar. Yaratılış böyledir.
İhtiyacı yoksa kendi kendine ya mitozla ya da sporla üresin de görelim😂
İhtiyacı yoksa kendi kendini tatmin etsin, ezikce elle tatmin edecektir bu mu ihtiyaçsızlık bu eziklik.
Savunulan ve fiilen yapılan şeyleri objektif olarak karşılaştırın zihninizdeki hayallerde yaşamayın her iki cinste bir birine ihtiyaç duydu duyuyor ve duyacak kıyamete kadar. Gerçekler konuşsun.
Kadının da yapamayacağı şeyler vardır erkeğinde. Bir birini tamamlar kadın ve erkekler. Doğaya zıt hareket ve söylemler mutsuzluk getirir. Neden olanı kabul etmektense gerçeğe ters sıradışı marjinal olunmaya çalışılsın ki?
Maddi olarak kendisini geçindirmesi, belirli bir vizyonu olmasının benim açımdan hiçbir sakıncası yok fakat bazı kadınların güçlü kadın algısıyla gerçekten güçlü olan kadın arasında çok fark var.
Maddi olarak belirli gelirin üzerine çıkan çoğu kadın kendisini kaf dağında görmeye başlıyor ve tavırlarındaki o kompleksi farkedemiyorlar oysa ki para kazanmak güçlü olmak manasına gelmez. Güçlü denilen insan kimseye minnet etmez, prensip sahibidir ve emin olun hiçbir erkek de bu yüzden olumsuz bakmaz ama egosunu görmeyip kendisini güçlü zannederek erkekleri aşağılamaya çalışan birçok kadının böyle bir algısı var.
Kadının güçlü olması başka, sana ihtiyacım yok demesi başka bir olay. Konu kendi işlerini kendisinin halledebilmesiyse zaten güçlü kadın bunu hareketleriyle belli eder. Söyleyen kadın güçlü değil, kibirlidir ve karşısındakini aşağılamak istiyordur. Böyle birisi yamacımda olamaz. Onun haricinde güçlü kadın istemeyen erkek kesinlikle kendisine güvenmeyen erkektir.
O an evde kahve içiyorlar bir bakıyor musluğu arza yapmiş kızın , kız ben hallederim sana ihtiyacım yok diyor. Bu da mı kibar olur hocam
kibir ****🙄
Erkeğin tavrı önemlidir burada. Bilmişlik taslayarak ben yaparım demiş midir dememiş midir? Eğer erkeğin böyle bir tavrı yoksa kızın ben hallederim sana ihtiyacım yok demesi evet kibir olur. Bunu söylemenin birçok yolu varken "sana ihtiyacım yok" gibi bir ifadenin kullanılması büyüklenmektir.
Aynen 👍🏻
Ben hallederim sen yorulma 😌 gb
Aynen bunu hissettirmesi derken bunun gibi tavırları kastettim zaten. Söylemden daha etkilidir. Tabi ki sana ihtiyacım yok başlı başına hoş bir itham değil. O da ayrı konu.
👏
Birlikte bir şeylerin daha anlamlı, güzel ve yaşanılır olduğunu düşünüyorum. Bana ihtiyacı yoksa onun hayatındaki rolüm nedir bu noktada? Bahsettiği ekonomik bir özgürlükse elbette saygı duyarım. Onun dışında yalnızlık düşüncesi pek sağlıklı bir ilişkiye gelmiyor bana.
Haklısın, doğru olanı da bu zaten
Özgür, kimseye ihtiyaç duymadan kendi ayaklarında duran bir kadın korkutmaz aksine saygım artar.
İleride kızım olursa onun da böyle bir kişilikde olması için herşeyi yapıcam.
Güçlü kadın güçlü bireyler güçlü bireylerde güçlü toplumları oluşturur. Kadının özgürlüğü çok önemli.
Ne güzel yazmışsın
🙂
İki cinsinde birbirine ihtiyacı vardır her şeyden önce. Bunlar modern çağ bireyselleştirme ve insanı tekillestirip yalnız bırakıp istedikleri gibi kölelestirme yöntemleridir.
Bu şekilde birbirimizin iliskilerine kibir kin ve mastürbasyon yöntemleri bunlar.
Kelimenin sonuna anlam veremedim
Ben size ihtiyac duymuyorum cinsiyet olarak diger yandanda ihtiyac duymalı diyen cinsiyet.
Bunlar sadece kibirli öz hali yani kişinin kendine dair toplumsal fantazisi.
Aksine güçlü kadın çekiciliği denen bir şey var. Sürekli kedi gibi Şefkat bekleyen kadınlar daha çok itiyor
Tabiki çıkarsız sever bence öylesi, değer verdiği için bir erkeğe ihtiyaç duyan kadının daha iyisini bulunca öncekine tekmeyi bastığına şahit oldum. Güçlü bir kadın ne istediğini bilir basit hesaplar peşinde koşmaz. Yalnız her erkek taşıyamaz böyle bir kadını
Düzeltme: Tabiki çıkarsız sever bence öylesi değer verdiği için, bir erkeğe ihtiyaç duyan kadının daha iyisini bulunca öncekine tekmeyi bastığına şahit oldum.
Bazı erkekler vardır sürekli mizmizlanan kadınları severler. Kendi ayaklari üzerinde duran kadınlar onllara güçlü gelir , ters gelir. Bazıları ise güçlü kadınları çekici bulur. Bir erkeğe hiç bir zaman ihtiyaç duymadım duymamda. Ha zamanında belki duygusal olarak evet ama 😅maddi açıdan asla.
Kadınlar erkeğe muhtaç olduğundan dolayı birliktelik yaşamıyor veya insanlar. Doğanın yaşamın temeli sevmek sevilmek olduğu için birliktelik yaşıyor. Kendi ayakları üzerinde duran kadın veya erkek muhtaç olduğu için değil sevmek sevilmek istediği için birisini ister. Tabii ki kendi ayakları üstünde duran ve en önemlisi akıllı zeki kadın ilgi çeker.
Zaten olması gereken de bu aslında. Hiçbir kadın öncelikli olarak bir erkeğin zekasına, maddi ve manevi gücüne muhtaç olmadan kalabilmeli.
Birçok kadın bunu yapmak konusunda başarılı. Ama erkeklerin ezici çoğunluğu her ne kadar dıştan, kadını desteklediklerini dile getirse de içten içe kendine bağımlı, zayıf ve güçsüz kadın arayışındadır. Erkekler kendilerinden daha üstün ve zeki kadınları sevmez.
Sevgili olurlar.
Ama erkekler yapıları gereği ihtyiaç duyulmak isterler. Hallederim kelimesini kullanmak isterler. bu onları güçlü hissettirir. Karşılarındaki kadın ne kadar güçlü olursa olsun, her konuyu ben kendim yaparım diyen bir kadın bir süre sonra erkeklerde zayıflık hissi oluşturur.
Bu yüzden Wonder Woman bile olsak erkeklerin içlerindeki Superman'a ihtiyacımız bence hep olmalı. İlişkide güzel olan bu...
Bu hayatta varsak insansak herkes herkese muhtaç. Erkegi kadını yok bu işin. Bu yüzyıllardan beri böyle olmuştur.
Tamam kuyruğu herkes dik tutmak ister ama bir kadın bir ev işinde bir erkekten yardım isteyebilir ihtiyaç duyabilir, bir erkek hastalandiginda bir kadının şefkatli ellerinden bir sıcak çorba içmek isteyebilir ihtiyaç duyabilir.
İnsanları bölmek yerine kibir seviyesini iyi ayarlayıp bir bütün olunmalı..
Soru başlığına cevap verecek olursam bana ihtiyacı olmadığını söylerse bir kadın ilişkimi devam etirmem lakin soruna gelecek olursam evet ayakları üstünde duran güçlü kadınları severim ayrıca erkek milletinin çoğunun istemeyeceği kadın tipidirde aynı zamanda bu kadınlar😎
Hayal dünyasında yaşıyordur. Yaralı vardır bana kanıyordur ya da adeta bir npc’dir. Kabul edilemez. Bu dünyada erkek ve kadın birbirlerini pek çok açıdan tamamlar. Sağlıklı, huzurlu, neşe saçan bir sevgiliden daha güzel, daha değerli bir şey yoktur bu dünyada.
Aşk yerçekiminden bile kuvvetlidir, kuvveti çok çok daha uzaklara erişebilir unutmayalım.
İhtiyacı olmasın tabii. Bunu zaten bilirim ve bizzat ben ona destek olurum da, bunu yüzüme söylüyorsa o zaman işler değişir.
İki davranış arasında anlam farkı var. Birinde kendi ayakları üzerinde duran güçlü ve takdir edilesi bir kadın, diğerinde ise bana durduk yere "işte kapı işte sapı" diyen bir kadın...
Fark büyük.
Sana ihtiyacım yok denmesi bana biraz garip gelir. Her işimi kendim hallediyorum diyebilirim ama hayatımdaki insana da sana ihtiyacım yok demem heralde. Bana dediğini de düşünmek istemem çünkü. Bence o insanı kırar. Gereksiz ve değersiz hissettirmeden de güçlü olduğunu halledebileceğini hissettirebilir insan. Keyifli geceler..
Şu anda etrafta bir sürü yaşam koçu, lider ve guru, kadının içindeki gücü uyandırmaya çalışıyor. Ama belki de kadının içindeki gücü uyandırmadan önce erkeğe bu güçten korkmamasını öğretmek gerekiyor… Onlara kadının güçlü olmasının kendilerini de güçlendireceğini göstermek gerekiyor. Güçlü kadınlarla beraber olan erkekler hem iş hayatında hem de sosyal hayatta daha başarılı olabileceklerini bilmiyor. Ve her canlı gibi bilmediklerinden korkuyorlar…
İhtiyaç duymayan biri neden sevgili, eş olmak istesin ki?
İnsan sadece maddi anlamda ihtiyaç hissetmez ki? Manevi ihtiyacı karşılamak kaç dolardan başlar mesela?
Ya da manen çökmüş birini kaç kilo kaldırır?
Anlatabildim mi? Her şey maddeden ibaret değil.. Kalbe mukabil kalp lazım..
Ne kadar güçlü olsa da kadın kafasını yaslayacak bir erkek arıyor günün sonunda şahsi fikrim. Ben şu an yalnıžım , güçlü bir kadınim herşeyimi kendim hallediyorum. Ama dürüst fikrim her kadın arada prenses hissetmeli, erkek de kahraman hissetmeli. İnsanız bedenen de, ruhende hayatın yükü ağır gelebiliyor.
Bana ihtiyacı olmayan kadını ben neden kabul edeyim ki zaten o kadın bana bunu diyorsa bana hiç şans vermez
Ben bir sana çekiliyorum. Sana ihtiyaç duyuyorum çünkü ruhuma, ruhun hayat veriyor. Senin dışında kimseye ihtiyaç duymuyorum çünkü her şeyimi kendim hallediyorum. Sen ben olmadan da her türlü yaşarsın ama benimle bambaşka yaşarsın biliyorsun. Senin düşüncen nedir gözlerinin okyanusunda derinlere daldigim?
Bari şu sorularimı bize çevirmeden genel yorum yap geç 🧘🏼♀️
Gerekli olduğu zaman yardım isterim. Kadın ve erkek biribirini böyle tamamlıyor zaten
Benim bizden başka gündemim yok ondandır. O yüzden senle ilgili şeyler benim için genel olamaz. Değerli ve özeldir. Benden her zaman yardım isteyebilirsin. Omzum başın için her zaman hazır güzelim
Güçlü kadın olmak yalnız olmayı gerektirmez❗️ Hepimizin doğru bir gönül yoldaşına ihtiyacı var.
Bülent Gardiyanoğlu'nun 2 tam 1 tek kitabını öneririm 🙂
Okumuştum teşekkürler
🙏
Duymuyorum açıkçası artık😂 evimin geçimini kendim sağlıyorum, tamirat desen var, market alışverişi vs var.
Süper 😃
Menfaat iliskili oldugunu düşünür harcadigim zamana acırım. Aşkta "bitti, gerek yok "gibi sözler yoktur. Bu sözcükler askın olmadigi yerde olur. Yine diyorum bu sözler menfaat iliskisinde geçer.
Hiç sevgilim olmadı, ah ah devlet memuruyum 18.500 maaşım arabam var sarışın ve yeşil gözlüyüm kimse inanmıyor sevgilim olmadığına utangacim artık olsun ciddi düşünüyorum karşıma çık artık ey sevgili 1.70 Seksi vücut hatlı bakımlı kız istiyorum.
Bana ihtiyacı olmadığını söyleyen kadın neden benimle sevgili olmak istesin 🤔
Beğenmiştir, hoşlanmıştır.. vs
Neyse ki benimde ona ihtiyacım yok
o tür kadınların beklentileri erkeklerden farklıdır. Zor.
Güçlü kadınların mi beklentileri farklıdır, mesela?
Mesela zaman yönetimlerinde hassastırlar. Para konusunda da güçlüdürler. İstediklerini alırlar ve buna uyumlu erkek isterler. Çoğu tek eşli değildir. Sabuk sıkılırlar. Çoğu romantik değildir ama sanatla ve diğer hobilerle kapatırlar. En büyük zaafları güzelliklerinden çok zekalarının beğenilmesidir. Anne olana kadar bu durum değişmez.
Tek eşli değildirler, romantik değildirler dışında gerisi doğru
😂😊 oyle olsun bakalım. Benim kadar kadın tanımamışsındır
Böyle bir kadını tercih ederim zaten.. Daha önce ilişkilerim de böyle kişilerle idi... Kendi kendine güçlü kadının sevgisi tamamen samimidir ihityacı olmadığı halde beni istiyorsa sadece sevgidir bu.. Ayrıyetten güçlü kadınlara zaafım var zaten
Bana ihtiyacı olmadığını ifade ediyorsa kesinlikle ilişkimi surdurmem. Hayatta çoğu şey denge ile doğru orantılıdır. Bir noktada ihtiyaç yok ise, o ihtiyaç başka yerden giderilmiştir bir şekilde. Beyinbedava
Soru yanlış kadın erkek ihtiyaç değil bir birini tamamlayandır, ama maddi yön olarak düşünürsek bağımlı olmayan kadın daha verimlidir. her konuda yeterki erkek dilinden anlasın.
Güçlü olmak ve dik başlı olmak arasında fark var, erkekleri tabiri caizse çüksüz gibi hissettiren kadınlar sevilmiyor, güçlü duranlarsa zannımca her daim seviliyor.
Kendinden emin güçlü kadınlar ne istediğinide bildiği için bence çekici, bana ihtiyacı olmadığını söyleyecek kadınla zaten beraber olmamayla bir lafı söyleyemez yani kimse ;)
Valla bu onların sorunu açıkçası öyle bir kadını kaldıramayacak adamlar yine bi deneyeyim hallederim çabasına girerler muhakkak ama sonu hüsran. Zeki kadın , zeki adamların hakkıdır
Herkesin ihtiyacı olduğu bir nokta mutlaka vardır.
Kimilerin, sevgiye, kimilerin, ilgiye, toprağın bile ilgiye, sevgiye, ihtiyacı vardır. çiçeğin böceğin, her canlının.
Daha iyi ya işte bana ihtiyacı yok tüm sorumluluklarının farkında, ayaklarının üzerinde durabiliyor daha be isterim ki, her şeyimizi paylaşabiliriz “ karşılıklı”
guclu becerikli yetenekli kadin olmasi :)
bana ihtiyaci yok demek degil ki :)
yok eger bunu yuzume herhangi bir sebeple soylerse o insanla degil iliski tanisikligimda olmaz.
Açıkcası güçlü kadın sevmem. Çünkü kendimi ona uygun hissedemiyorum onun gerisinde kalıyorum, ve bu yüzden güçlü olması beni üzer
sen geçerken sahilden sessizce
gemiler kalkar yüreğimden gizlice
Ben tek başıma kimsesiz de yaparım hiç bir zaman bir erkeğe ihtiyaç duymadım olsa da olur olmasada yokluğu koymaz bana kimsenin.
Bir erkeğe ihtiyacım olduğu için onu sevdiğim için yanında olurum. Ben kedi yavrusu değilim erkeğin beni sahiplenmesine gerek yok.
Cinsellikte birbirimize ihtiyacımız var ailenin devamında birbirimize ihtiyaç varken ihtiyaç duymayanla olmaz
Olurum tabiki. Kenarda dururum öyle nasılsa bir yerde ihtiyacı olacak.
ihtiyacı olmayan kadın gitsin kendi başına yaşasın öyle biri ile sevgili olmam
Eşinesana ihtiyacim olmadigini soyleyenler nolacak
Kadın kendi ayakları üzerinde duruyorsa sorun yok lakin aşka veya eşe ihtiyacım yok diyorsa benim de ona ihtiyacım yoktur
Olurum da ekonomik gibi bir bağımsızlık olabilir duygusal olarak ihtiyacı nasıl olmaz
Evet geliyor da bana ihtiyacı yoksa o beni kabul etmez zaten nasıl sevgili olucaz?
Olurum. Güçlü , isteklerinden emin kadın çeker beni
Benden bir beklentisi varsa zaten kapımı bile çalmasın.
Olmazlar erkekler kadınlardan daha fazla gururlular.
Kendi ayaklarının üstünde duran güçlü kadınlar iyidir
Hayır olmam.. ihtiyacı olmadığını belli ediyorsada olmam, bir kadın istediğini belli eder..
Inatçı bir kadınla olmaz
Bir erkek erkekle evlenmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?