+1 yılYani Ayşegül ben sorularında görüyorum. Şu sitede bile senin için kuyruğa girmiş mülakat için bekleme salonunda bekler gibi bekleyen bir sürü hanımcı tip var. Türkiye'de hanımcı ya da bankamatik olmaya razı o kadar çok beta var ki.
Ülkemizdeki erkek popülasyonu içinde alfa nüfus yüzde 10'dur. Onlara her kadın ulaşamıyor. Beta nüfus yüzde 80'dir. Geriye benim gibi yüzde 10 zorunlu bakir kalıyor. Emin ol onların çoğu kendim de dahil olmak üzere hanımcı ya da bankamatik olmayı kabul etmediği için yalnız.
Ayşegül, hanımcı erkek seviyor olabilirsin. Buna saygı duyarım. Ama sorun şu. Kadınlar, hanımcı erkeklerle uzun süreli ilişkiler yürütemiyor. Hanımcı erkekleri tercih etme sebebiniz onlara arzu değil güven duyuyor olmanız. Çünkü hanımcı erkeğin geçmişinde çok az sayıda kadın vardır. Onların da neredeyse hiçbiriyle cinsellik yaşamamıştır. Yani kadınlar konusunda hem duygusal hem cinsel anlamda tecrübesizdir.
İlk başta şöyle diyorsunuz. Bu adam çok duygusal. Beni kırıp incitmez. Bu adam çok efendi. Beni aldatmaz. Lakin ilişki ilerledikçe duygusallığın, efendiliğin, tecrübesizliğin ne kadar büyük bir dezavantaj olduğunu anlıyorsunuz. Çünkü bu tip erkekler, liderlik üstlenemiyor, risk alamıyor, sorun çözemiyor. Birçok konuda pasif kalıyor. Daha sonra ilişkide erkek rolünü üstlenmek size kalınca o erkek sizin gözünüzde değersizleşiyor.
Bugün boşanma oranlarının artmasının en büyük sebebi erkeklerin büyük ölçüde feminen toplumsal düzen tarafından betalize edilmiş olması.
Maalesef feminen toplumsal inşa, toplumsal cinsiyet denen zırvayı hayata geçirmek için erkeği feminenleştirip kadını maskülenleştirdi.
Türkiye'de feminizmin feminazi olarak kurumsallaştığı 2013'ten beri toplumun ortalaması düştü. Türkiye iktisadi, akademik, sportif ve kültürel alanlarda geriledi.
Son 11 yıldaki kötü gidişin sona ermesi, erkeklerin eril enerjisinin yükselip maskülen alanlarda, kadınların da dişil enerjisinin yükselip feminen alanlara çekilmesine bağlıdır.
32 Yorumla- +1 yıl
Hanımcı istiyorum bana ne sjjs
- +1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAh Ayşegül Hanım Ah. Çocuklar Duymasın izlediysen bilirsin, Selami Gönül için her şeyi yaptı, fakat sonunda Gönül 'Heyecan bitti, aşk yok oldu, iyi adamdı bana değer veriyordu ama ben bir şey hissetmiyorum' diyerek Selami'den boşandı. Bak bu senaryo fakat aslında senaryo değil hayatın ta kendisi. Kadınlar asla kendisine uymaya çalışan bir erkeği istemez, aksine dik başlı ters düşecek erkeği isterler ki ben bunu değiştiremiyorum, kendinden taviz vermiyor diyerek daha bir hayran olurlar. Bak mesela Meltem Haluktan çok şikayetçidir romantik değil, kaba saba, düz adam, hanımcı değil diye şikayet eder ama boşanmadılar aksine Meltemin heyecanı ve aşkı hiç bitmedi Haluk'a karşı. Çocuklar Duymasın aslında hayata dair çok güzel ipuçları mesajlar veren bir dizidir. Neyse uzatmayayım hanımcı olmam ama hanımımı çok severim. d
311 Yorumla- +1 yıl
@FigmudSreud Üstadım yine manifesto gibi bir yorum yazmışsınız. Elinize yüreğinize sağlık.
- +1 yıl
Hanımımın iyiliği için ona kuma getirip ev işlerinde yardım etmesini söyleyeceğim 🥳🥳🥳
- +1 yıl
Ahhah bilmukabele Fikri Bey 🫡 @fikretinmucadelesi
- +1 yıl
@FigmudSreud 😂😂😂😂 Hocam benim ismim Fikret. Siz Fikri deyince aklıma Seksenler dizisinde Fehmiye Fethi diyen karakter geldi.😂😂😂
- +1 yıl
Yav pardon dalgınlığıma geldi de Fikri yazdım ahahhaha. d normalde biliyordum zaten Fikret olduğunu :D :D
- +1 yıl
Hep bu Ayşegül Hanım yüzünden. Yanlış yönlendirme yapıyor , hanımcı olmak iyidir filan diyor, bi an dalgınlığıma geldi o sebepten dolayı yanlıs yazmısım. d
- +1 yıl
@alfia @FigmudSreud Arkadaşlar dışarıdaydim. Şimdi denk geldim diyaloglarınıza...😂😂😂
Hanımcı erkek arayışı şuna benziyor. Şu anki siyasi iktidarın yozlaşması halkın büyük bir kesiminin iktidarı önce kıyasıya eleştirip sonra ilk seçimde aynı siyasi iktidara oy vermedi gibi.
Kadınlar, badboylardan ümidi kesip önce efendi erkekleri bir kurtuluş olarak görüyor ama ne oluyorsa oluyor bir bakıyoruz karşılarına çıkan ilk badboyla sevgili olmuşlar.
Arkadaşlar sorun serseri erkekler değil serseri erkeklere alternatif olacak bir efendi erkeğin olmaması.
Burası Avrupa ya da Amerika değil burası Türkiye burası Ortadoğu. Hayat şartları, ekonomik şartlar o kadar zor ki... Bu sebeplerden dolayı kadınların hipergamik dürtüleri hala tarih öncesi dönemlerde olduğu gibi serseri ve zorba erkekleri arzulayacak şekilde çalışıyor, hanımcı ve efendi erkekleri değil.
Çünkü şu anda Türkiye'de o kadar zor ekonomik koşullar var ki... Bu zorluklar, efendi hanımcı erkeklerin altından kalmayacağı kadar ağır. Ancak serseri, illegal, zorba erkeklerin refah içinde yaşayabileceği bir konjonktürdeyiz şu anda. - +1 yıl
Son seri de boşandılar, araya başka kadın girdi. Diziyi uzatmak için çifti mahvettiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 207,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ben zaten hanımcıyım.. sevdiğim kadının dedikleri öncelikli olur benim için.. yani o ne derse onu yaparım sjssj sırf o mutlu olsun diye.. birde üzülmemesi için çoğu şeyi alttan alırım evet yavrum sen haklısın derim sdjsdj
25 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun be kdkd
- +1 yıl
Teşekkür ederim sdjsdj
- +1 yıl
Rica ederim kfld
- +1 yıl
Site bugün boş mu sdjsdj
- +1 yıl
Öyle gibi sorular cevap almıyor peh
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u +1 yılArada bir olsun yani. Bir şey eksilmez ondan.
12 Yorumla- +1 yıl
😌🌷
+1 yılBen ne olucam karım kocamcı olsun 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Eşime can feda xd
Hanımcılık zor , erkek lider ruhlu eril enerjili olmalı
Yerine göre duygu değişimleri yapabilmeli
Romantik olur sert olur kibar olur emredici olur
Karısını her daim kollar , güven verir , sadakatlidir hep
Kuralları da çoktur
Hanımcı dinler sadece , başka ne yapar20 YorumlaHanımcı erkekler her zaman kaybeder. Çünkü kadınlar, kontrol edebildikleri erkeklerden bir süre sonra sıkılıyor ve farklı arayışlara giriyorlar. Bu tezime karşı çıkanlar olacaktır, soruyu soran kişi dahil ama ben sadece gerçekliği dile getiriyorum.. Soruya gelince, ben de hanımcı olmak isterdim ama bunu hak ettiklerini düşünmüyorum.. O yüzden hayır...
30 YorumlaOlursunuz olmazsiniz size kalmis. Olmazsaniz iliski yurumez ama orasini bilin. Iliskiye basladiktan sonra eskiye donerim simdi ayiya dayi diyip rol yapmayin. Kizlar gercekten gelemiyo boyle seylere, sip diye ayrilirlar.
21 Yorumla
+1 yılOlurum kesinlikle size yaşanmış bir hikaye anlatayım Cengiz Han'a gelip saygı sunan herkesin Han’ım şeklinde hitap ettiği bir ortamda, içeri giren eşini görünce “İşte bu da benim Hanım” der. O günden bu yana kadın yöneticilere Hanım denir.
Ben gerçek bir lider olabilirim ama yanımda han-ım'ımda olmalı 🫡10 Yorumla
+1 yılBir zamanlar olmuştum. Hanımcı nedir bilmiyorum tam olarak, ama o'nun mutluluğu için her fedakarlık gönlümden kendiliğinden akardı. Böyle bir duyguya tekrar erişemeyeceğimi değil de, bu dünyada sürdürülebilir mutluluğa inancım kalmadığından.. Ne hanımcıyım ne de birileri benim için beyci. Ben sadece hayatın sarkastik eğlencesini uzaktan süzen biriyim
10 YorumlaYani Alfia senin için posterini giyer Taksim meydan da istiklalde sabaha kadar tur atardım 😂
14 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılTabikide olmam bize ters durum erkek erkek olmalı kadın kadın Türkan ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle Türkan şimdi olur mu böyle erkek doğaya aykırı nerde kaldı ozaman erkeğin erkek özelliği yanlış bende sonra işte erkeklerde kadinsallik oluyor en sevmedim şey 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılFikirsiz erkeklerden hoşlanmıyorum. Lider ruhlu erkek tercihimdir. Onlar da kadına çok güzel değer verebilir ve fikirlerini önemseyebilir.
40 Yorumla
+1 yılBiz sevdiğimiz için herşeyi oluruzda o zaman siz ADAM demezsiniz. O halde biz sadece adam olalım siz ne isterseniz onu deyin
21 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏
Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hanımcı erkek 11-12 halısaha maçına çok geç diyen erkektir.
12 Yorumla
+1 yılBeni seven böyle sevsin neysem oyum not asla sevdiğimi uzmemem deyer veririm sorunları konuşarak çözerim
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevdiğine istediği her şeyi yaparda o kadar hanımcık olmaz yani erkek erkekliğini kadında kadınlığını bilecek bunlar hep gösteriş şeyler..👍
10 Yorumla
+1 yılHanımcı olsam iyi Hamurcu bile olurum sevdiğim kadın istesin evde hamur açarım alkolle sakız iyi gider
10 Yorumla
+1 yılEvliliğin temel taşı budur seven erkek farkında bile olmadan hanımcı olur. Aksi takdirde evlilik uzun sürmez.
10 Yorumla
+1 yılherşeye heee diyen insanı ben sevmiyorum yaa kadın erkek fark etmez sevmiyorum
20 Yorumla
+1 yıl34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir garı bulduk da hanımcı olması kaldı. Peh. Garı yok garı 😜
00 Yorumla
+1 yılOldum yani öyleyim. Bir dediğini iki etmem genelde. Hanımım da hanımım
10 YorumlaHadi ya şimdi böyle dersin ama gerçek olsa şikayet ederdin bence haksızmıyım🙂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılOlurum da karım da kocamcı olsun, resimdeki abartı bence
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bu kadar değil de yerinde ve zamanında dozunda olabilir
10 YorumlaOlurum ya sevdiğim kadın o sıradan biri değil. İleri gitmeden o da haddi bilecek bir şekilde.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. Bana verdiği değer kadar değer veririm o ne kadar bana düşkün olursa bende o kadar olurum
10 YorumlaOlmayız, her bireyin sorumluluğu farklıdır. Yardım istenirse ederim. Ama yalaka olamam.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılsadece evliliklerde değil iyi günde kötü günde ilişkilerde dahi yanında durmak gerekir diye düşünüyorum
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. sevdiğim kadın yanımda olsun yeterki
10 Yorumla
+1 yılBence erkk hnimci kadın neydi olmuş tam olur ama kadın doğru düzgün akıllı olursa cidden hanımcı olunur ama dediğim gibi akıllı ve düzgün mantıklı düşünen
10 YorumlaBen nedense hanimci olanı sevmiyorum 😂
22 Yorumla
+1 yılOlmak isteyen çok güzel oluyor
22 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikleee
+1 yılOlmam. Neysek oyuz. Çizgimizi bozmayız. Lakin sevdiğimiz kadıni da incitmeyiz koruruz
00 Yorumla
+1 yılHangimizin değil? 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Olmayanlar var ya dkls
- +1 yıl
Valla ben hiç hayır demem Selami gibi bir eşe
+1 yılBelli noktalarda tabiki, aslında bundan keyif bile alabilirim
10 Yorumla
+1 yılOlurum tabi ki yapma dediği şeyi yapmam bildiğin köle olurum yeter ki o mutlu olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Hatta şöyle söyliyim diyelim tuttuğum takımın maçına gidicem eşimide alır giderim eşim gitmek istemezse otururum oturduğum yerde o kadar hanımcı olurum eşimin sözünden çıkmam
Hanımcı erkek çok sıkıcı oluyor
31 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen sevmiyorum ya... biraz sert olsun
20 Yorumla
+1 yılOlun beyler, değecek 🤭
21 Yorumla- +1 yıl
Buns şüphe yok
+1 yılKesinlikle ben hanımcıyım zaten, eşimi incitmek kalbini kırmak asla istemem, bilmeyerek kırdıysam özür dilemesini bilirim.
00 Yorumla
+1 yılEvet hak ediyorsa olurum
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcılık her zaman kazanır
10 Yorumla
+1 yılAsla Tamamen teslim olmam 🫡
10 Yorumla
+1 yılHatunla baş başa iken evet ama dışarda olmam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayir kendimden ödün vermem
10 Yorumla Bunu hak etmesi gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılHayır, hanımcı olmak benlik değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılO beyci ben de hanımcı olurum sorun değil
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Selami idolüöm 😂😂😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Olurum da değmez sonradan sıkılıyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılGörseldeki kadar olmam 😂 ama arada olurus
10 Yorumla
+1 yılBöyle resimli falan t-shirt giymem
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcılık kazanacak 😁
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHanımcı olmak iyidir bence
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılElini kaptıran kolunuda kaptırır.
10 Yorumla Gerçekten seven zaten otomatik hanımcı oluyor.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKayınbabam zenginse en fazla icguveysi olurum
10 Yorumla
+1 yılHahaha hayır hiç sanmam
10 YorumlaHer erkek hanımcıdır abartanı var abartmayanı var
10 YorumlaDünya bir yana hanım bir yana
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Arada bir olabilirim 😂
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne