Evlenmek istiyor musun?
ben net istemiyorum;)😞🥳🙃
istiyorsan kiminlen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmek istiyor musun?
ben net istemiyorum;)😞🥳🙃
istiyorsan kiminlen?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet istiyorum
İstemiyordum üniveristede hafiften fikrim değişmeye başladı.
Evlenecem vermezlerse gaçacamm en iyisi gaçmak
Tabiki seninleen 🤪
Ben istemiyom kimseciği
şu an istemiyon belki ilerde çok isticen 🤭
Yaşın geçmiş zaten ne evlenmesi?:):)
Ayn:)
evet istiyorum hayırlı bir aday bulduğumdada evleneceğim ilk sevgilimde o olsun
Kiminle olduğunu bulsam Şu an ona yazardim 😂
Şu sıralar hiç evlenmek istemiyorum
Nişanlıyım ama istemiyorum kdjshaja bırakıcam galba
Hissetmiyormusun onu
Sürekli aşkım hayatım seviyorum seni diyor ama ben bazı konularda nişanlıyız normal diyip bazı şeylere ihtiyac duyuyorum o konuya gelince adam kaçıyor msjlarda yapmak daha iyi gibi diyoe bense nikah olmadan olmaz bari idare et beni diyorum yapmıyor böyle kaçınca da belki libido düşüklüğü vardır diye düşünüyorum evlenince mi böyle kaçıcaksın dedim bak dışarı muhtac olur insan tam boşanma konusu dedim yok o zaman ayrı diyip geçiştiriyor düşüklük var yan yanayken sevişince anlıyorum ama düşüklükten kaynaklı hemen kücülüyor
Ciddi bir sorun var bence
Aşırı hemde ya bu o düşüklüğü kabullenemiyor daha önce cok alkol almıs araştırdım cok alkol tüketimi bazılarında düşüklüyor yapabiliyormus birde yaşı var biraz monotanlaşmış gibime geliyor
Senin karşılaşacağın durum evlendiğin de belli aslında insanlar bu yüzden ayrılıyor ya da aldatıyor
Evlensem bir şeyler göremiyorum adamda düşüklük olucak ben mutsuz kalıcam bu sefer boşanmaya gidicem yani gelecek göremiyorum adamla msjla konusulcak şeyler değil yapmak lazım diyor nikah olmadan hayır diyince msjda bari diyorum konu değişiyor vs rahatsızım dile getirsemde düzelmedi sen hic yanlız ken yapmıyor musun soruyorum hayır diyor
Baskılamış kendini ya da cinsel eğilimi farklı olabilir
Evet ben baştan anladım düğün salonu tutuldu filan adamla artık bu evrelere gelmek istiyorum millet sevgiliyken konuşuyor biz salon tutuldu evlencez adamda tık yok yani geri dönme çabam var salon tutulmuşken işin içinden nasıl cıkıcam bilmiyorum ezberlemiş seviyorum seni aşkım hayatım tamam bunlarıda kullan ama başka türlü ihtiyacta da kaçma ya da git hap filan al bir şekilde tedavi gör ondada yok
Geri dönüş biraz seni yorar ama hayatını kurtarırsın bunda ayıp yok kendini düşünmelisin yol hala yakın
Geri dönmeyi ayırlmayı ona söyledim aslında bu sefer psikolojik baskıyla duygularımla oynadın ailemle oynadın evliliğe niyetin yok dedi şimdi bıraksam dönsem yine onda sorun yok bana atıcak ve buralarda dedikodu cok olur böyle salon filan tutmuşkende işin içinden nasıl cıkıcam bilemiyorum
Dedikodu olmayacak diye hayatını karartamazsın kim ne derse desin yapacak bir şey yok bak sonra ayrılamazsın
Bana gelip bir kaç oldu şeyleri anlatıyor bir erkek diğer erkeklerle grup yapıyormus vs yok kadın kocasını erkek le basmış acaba adamda erkeklere karşı eğilim mi var diyede düşünmüyor değilim açıkçası
Bunu anlatıyorsa tam da düşündüğüm gibi, eğilimi farklı seninle evlenip günah çıkartacak aslında ama arka plan farklı
İş yerinde ki abi elimi tuttu korkuyorum filan diyip şakayla gülmüşlüğü var bir gece evli bir abi var mesaj atmıs buna seni hayal ediyorum diye gülüp duruyor ya libido ya da bu eğilimi farklı bayramdan sonra ayrılmaya çalışmaya çalışıyorum bir şekilde halledicem bakalım cok kötü bir durum
Takibi kabul etsene sana bir şey sorucam
Evlenince gerçekten taçsız bir prenses olabilirsin 😁
Olursa 2 sene sonra @pilly_bhebek ile
İstiyorum ama şu an uygun biri yok ve erken
En iyisi
Evlilik yapılır mı yav erkenden
Artık kimse istemiyor
desene gene yattı bizim planlar
Daha çok gencimm
Kalk çok uzadı bu iş evleniyoruz
Kimseyle evlenmem
İstemiyorum gencim.